u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

kadın olmak (bana göre )çok zormuş şuan çocukluğuma dönüp doya doya o günleri tekrar yaşamak isterdim.......ah....ahhh....keşke çocuk kalsam...

yeni zelandada olmak alışveriş yapmak yabancılarla sohbet

şehir turu değişik tadlar denemek başka ne olabilir maddiyatta gözüm yok, dünya turunda gözüm var değişik kültürler
yeni arkadaşlar aynı yüzler sıkıyor :icecream::kahve::kahve:kaydirigubbakcemile4

şuanda uğurumla evli olup şöyyyle ormanda agacların arasında göl kenarında uğurumun koynunda olmak isterdim illa ormanada gerek yok sadece uğurumun omzunda yatıyr olayım benim için dünyanın en huzurlu yerinde yani anlatırken bile huzur doldu içim...

karnım çok aç mafoldumben şöyle açık büfe bir restaurantta olmak isterdimm kaydirigubbakcemile4

şuanda istanbulda ailemin yanında olmak isterdim eşimle birlikte burdaki düzenimin orda olmasını ve hatta su anda oturdugum evinde orda olmasını isterdim kısacası ailemi isterdim :delphin:

istediğim şeye ben bile inanamıyorum..akannehir

işyerimde fatura kesiyor olmak isterdim.
:sinifsinif:

şuan yalnız başıma evimde dinlenmek isterdim buna çok ihtiyacım var hatta uzun bir süre

şuan yalnız başıma evimde dinlenmek isterdim buna çok ihtiyacım var hatta uzun bir süre

Sessiz sakin kafamı dinleyebileceğim... Sınırsız yemek yiyebileceğim, doğayla iç içe huzur dolu biryerde kafa dinlemek istiyorum mümkünse 1 hafta....

şuanda istanbulda ailemin yanında olmak isterdim eşimle birlikte burdaki düzenimin orda olmasını ve hatta su anda oturdugum evinde orda olmasını isterdim kısacası ailemi isterdim :delphin:

bunun izmirde olanını istıyorummmmkaydirigubbakcemile3

Back
X