u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

eşimin kucağında yatağın içinde ve tvnin karşısında olmak isterdim......

Şu an İzmirimde Kızlarağası Hanı'nda en sevdiğim iki arkadaşım H&G ile fincanda kahvemi içmek isterdim.:içelim:

Doğayla iç içe bol temiz hava bol yemek yanımda aşkım başka ne isterim... şöyle bir hafta tatil yapsak ne iyi olacak nişan öncesi :umursamaz:

Konya'da sınavlarımızın olmadığı bir dönemde sevgilimin göğsüne yatıp film izlemek isterdim..

ispanya'da veya italya 'da olmak isterdim.şöyle gönlümce tatil yapmayı. tabiki oğlum ve eşimlekaydirigubbakcemile4

sıcacık bir sahil kasabasında yanımda kocacım ohhhhhh ne güzel olurdu

kocam yanımda olsun;omzunda yatayım her zamanki gibi Aşkı Memnuyu izleyelim isterdim..
Sonrada gene her geceki gibi Alyayı ortamıza alalım;hepimizin elleri,kolları bacakları birbirine karışsın öyle uyuyalım..Taaa pazar gecesine kadar imkansız bu durum ama:sinifsinif:

kocamın yanımda oluk ona KOCAMAN kocaman sarılmak isterdim :((((
nen sarıkafa nereye girsem seni görüyom he çok batıyon gözümee :)))

Valla şu an eşimle birlikte her fırsat bulduğumda gitmeyi ihmal etmediğim cafe de oturup denizi seyretmek isterdim bir büyük bardak çay, yanına ayvalık tostu peşindende bir cigara yaktım mı değmeyin keyfime olurdu.

Bilmiyorum ki... Şöyle sessiz bir yerde 2 gün kafa dinlemek istiyorum.. Herkesten uzak...
Şu sıralar çok karışığım ihtiyacım var -tatlicadiarzu-

bir masaj salonunda güzel bir masaj yaptırtmak isterdim..:kedi:
düşüncesi bile çok güzel:asigim:

Sıcak ve sessiz bir yerde çocuklarım ve eşimle birlikte tatil yapıyor olmak isterdim...:1rolleyes:

Anneciğimin yanında...
Gözlerine bakmak istiyorum...Gücüne ihtiyacım var...
Öfffff.....Işınlayın beni yaaaa....ne uçak alıyor ne otobüs beni bu halde...
Öffffffffffff....

hiç kimsenin olmadığı bir yerde sessiz sakin huzur veren bir yerde sevglimle herşeyi unutup baş başa olmak isterdim :(((

bodrumda tatılde.gectıgımız yazı tekrar yasıyor olmak ısterdım....
ahhhh ahhh:asigim:

Şu an araba kullanmak isterdim, sapanca kıyısından izmite gideyim mesela usul usul....şakkıdı

Back
X