u erkekler ne biim yaratklar ya..

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
96
Antalya
İlk önce güven veriyor daha sonra o güveni bir hareketiyle silip atabiliyor....
Seviyorum diyor bir hafta sonra başka bir kızla el ele geziyor.....
İltifat ediyor senden olumlu yanıt alamayınca hakaret ediyor....

Yahu ne biçim şeyler bunlar benim hiç erkek arkadaşım yok...
sevgili değil erkek arkadaş..baya arkadaş-dost.. ama yok olmuyor..
olsa bile hep niyetleri başka oluyor...
hep kız arkadaşım var valla bu erkeklerin hepsimi böyle..nedir.........
siz ne düşünüyorsunuz?

istisnalar hariç geneli anlattığın gibi arkadaşım
ama yapacak birşey yok... bir erkekle dost olmayı bu kadar takma
senin yakın davranışların yanlış anlaşılır anlattığın gibi üzülürsün sonra
takılma bunlara içini rahat tut:içelim:

bence de genelde öyle oluyo evet..benim çocukluğumda en yakın arkadaşım erkekti,biraz büyüdük 14-15 olduk o bile benden hoşlandığını söyledi.He ama hepsi böyledir denebilir mi bence denemez...belki kızlar kadar her dakka görüşecek kadar samimi 'arkadaş' olamıyosunuz ama,benim erkek arkadaşım bol açıkçası.kızlardan daha rahat konuşurum hatta,kız 'arkadaşlar' yani dostunuz değilse bazen çekemez,kıskanır,herhalta alınır.nebileyim bence böyle :sm_confused:

geneli değil hepsi böyle arkadaşım...arkadaş olursun iki gün sonra farklı gözle bakarlar...sevgili olursun canları sıkılınca bunaldım yada bu ilişki sıktı deyip bırakabilen taratıklar onlar takma sen...biride bir binideyerimsenibenama onlarada sorsan kadınları anlamak zor derler....ama sonuçta biz onlara onlar bize mutaç...doğanın kanunu bu malesef:1hug:

Çocuklugumuzun bırlıkte gectıgı erkekler buyuduklerınde teklıf etmeye başlarlar,banada oldu,bılıyorum.

Ayrıca erkekler bızım gıbı duygusal değiller.Bız sevdıgımızden ayrılalım,hemen bırıyle cıksak bıle canım cıcım demek öyle zor gelır ki..

Abımden bılıyorum,5 senelık ilişkisi bitti,sebepsiz yere... Kız ayrıldı.

Az bı zaman sonra bırıyle konusmaya başladı,sanarsınızkı deli gibi aşık...

Nasıl soyluyorlar o sözlerı anlamıyorum..:bbo:

Başlıgın sana yakışan bi cümlemi öncelikle onu sorayım.
Erkekleri yaratık olarak mı? görüyosun.. Ailendeki erkeklerde dahil.
Başlıgına acıkcası cok kızdım. Ne kadar kötü olursa olsunlar. Söylediğin yada yazdıgın o başlıgı hak etmiyolar. Onalr bize nasıl muhtacsa bizde onlara.

Asıl konuna geleyim. Evet bende yaşadım dost olarak gördüğüm kişi beni benim baktıgım gözle bana bakmamış yllar sonra ögrendim Veya kısa sürede ögrendim...
Tabi benim baktıgım gözle bakan arkadaşlarımda olmadı değil.:dilcikar:

erkekler erkekler erkekler....duygusuz sadece kendilerini düşünen bencil tipler...muhtaç olduğumuza gelince ben pek öyle düşünmüyorum...ne muhtaçlığımız var iş desen artık bayanlarda çalışıyo,çocuk desen tıp çok ilerledi kendi kendine evlat sahibi olabiliyosun...biz işkenceyi seviyoruz galiba evlerine temizlikçi,aşçı... olarak gidiyosun bide muhtaçlık diyorsun...onlar bize daha çok muhtaç...bizde az tuhaf değiliz aslında bunları bile bile evlenip yuva kuruyoruz...laten olsun içimizdeki insaniyetliliğe....tüm bu laflarıma rağmen evet bende evliyim ve duygusuz kocamı seviyorum üzülse canı yansa taa ciğerimde hissediyorum...yani bende de var yok değil...

erkeklerden cıkarılabilecek şeyler.

1.asla güvenmiceksin (ölene kadar)şakkıdı
2.sevdigini aşırı belli etmiceksin hep bi soru işareti bırakcaksın:jeyyar:
3.cinsellik için yaklaşanlara anında yol verceksinkötükedihüso
4.evlenme lafını etmeyen erkeklere şutarafagitti kapı şurda diceksin onların dilinden anlayan ucuz kızları gösterceksin
5.dengesiz erkeklerle cok vakit harcamıcaksın
6.aşırı sevgi ilgi kıskanma vsvsvsvs tarzı erkekleride pek sevmiyorum
7.faturalarını düzenli ödemeyen erkeklerden kesınlıkle uzak dur! en kücük örnek bu fatura işi.. bunu yapmayanlar ne ailelerine doru düzgün bakan nede kaliteli hayatı olan kişiler.
8.cep telefonunu eve gelince kapayan teline baktırmayanlardan %100 şüphelenceksin aldatıo!
9.kendi ayakların üzerinde durmayı bileceksin!
daha bir sürü varda aklıma gelmio ya:delphin:

Erkek var erkekcik varr Ve bence bu sizin yazdıklarınız erkekcik oluyorlar ve unutmayınki 5 parmağın 5'ide bir değildir..Erkekleri yaratık gibi gören kişilerede açıkca şunu söylüyorum "sizlerin babalarıda veya erkek kardeşlerinizde birer ERKEK yani sizin deyiminizle yaratık"buyrunnnnnnnnn

Başlıgın sana yakışan bi cümlemi öncelikle onu sorayım.
Erkekleri yaratık olarak mı? görüyosun.. Ailendeki erkeklerde dahil.
Başlıgına acıkcası cok kızdım. Ne kadar kötü olursa olsunlar. Söylediğin yada yazdıgın o başlıgı hak etmiyolar. Onalr bize nasıl muhtacsa bizde onlara

katılıyoruma.s.

ve ekliyorum genelleme olması çok yanlış her erkek bir değildir bana göre

size böyle denk gelmiş olabilir erkeklerin cinsi yaratık olarak

görüyosanız sizin deyiminizle sizde başka cins bi yaratıksınız

bu tabir hiç hoş olmamış:1closedeyes:

belinay evet dogru. benim babam mesela yaratık alien :1shok:
yok yok alien ondan iyidir :ecrin_bebek:

bu erkeklerin ne babası ne sevgilisi ne kardeşi vsvsvs hic bişi olmuyo arkadaş.
kan bagı birşey degiştirmiyor. hepsi bir degil tabi ama yaratıkdan daha aşşalık olanları var :delphin:

yahuu bırakın şu yaratıklığı aşağlıklığı yaa bir erkek biz bayanlar için aynı şeyi söylese hoş olurmu?? ne acaip bişidir bu yaa yaratıkmışşş TÖVBE ESTAĞFURULAHH

erkek veya kadın farketmez bu şekilde konuşmak hiç hoş değil tabi ki.her n ekadar uç örnekleri ve olayları yaşasakta.yaratık değilde daha hafif kelimeler denebilir:)

Belli ki konuyu açan arkadaşımız başlığı konuyla alakalı yaşadığı durumdan dolayı açmış..Bence de yakışık almamış ama buna takılmayalım..

Konuya gelince ,
bahsettiğin şeyleri yapan erkekler olması yanında kadınlarda var ..
Yani genellemek maalesef sorunu çözmüyor..
Senin bu tarz erkeklerle karşılaşmış olman da diğer erkekleri aynı başlık içerisine sokmuyor..

Ben kendimi bildim bileli en yakın arkadaşlarım hep erkektir.. Kimse de hadi çıkalım edelim, ben senden hoşlanıyorum demedi.. Neticede arkadaşım olabilmişlerse beni yeterince tanıyabilmişler ve ben de onları yeterince tanıyabilmişim demektir.. Bence hayatınıza soktuğunuz erkekleri yeterince tanımaya çalışın..
Ayrıca yaratık, hiç hoş bir tabir olmamış gerçekten..

o anki psikolojimle söyledim o yaratık lafını değiştirmeye çalıştım değişmedi forum.. neyse
evet hep bana denk geliyor böyle garip erkekler.....
abim ve babam ve köpeğim dışında hiç bir erkek bana güven vermiyor................................
onlara muhtaç değiliz evet onlar bize muhtaçlar.

Onlar neden bize muhtaç olsunlar ki? Kimse kimseye muhtaç değildir..

ılişki yaşayan insanlar da birbirlerine muhtaç oldukları için değil, hayatı paylaşmak için yaşarlar..

sanmam benimde sevgilime ihtiyacım var o bana ne kadar lazımsa bende ona o kadar lazımım

biz birbirimizi bütünlüyoruz muhtaç olduğumudan değil istediğimiz için yan yanayız

Back
X