(U)mutlular

Niye kız belki testi erken yaptın yeni oldu dölleme
ya şöyle aslında ben bu aydan umutlu değilim çünkü ben geç başladım bunları kullanmaya ama günümden 1 hafta önce lekelenme geldi böyle kahverengi geldi ince en son toz pembe geldi aha dedim adet oluyorum sonra bi anda kesildi o gündür bu gündür hiç ne bı regl ağrısı ne bı sivilcelenme ne bir başka bir şey var... sadece sol kasığım ağrıyor. battan sonra 4.gun yapmıştım test negatifti. Ben de amaaaan adet olasiya kadar denemeye devam dedim

Kızlar d vit veya omega 3 miğde bulantısı yaparmı

Burda bir hanım yazmıştıya adet olmamış ama tekrar yumurtası çatlayıp hamile kalmıştı hadi inşallah semdede öyledir

Tüh ya güzelim grup gitti yazışmalar vs.. neyse...
Ilk tahminim dogru çıktı hocaya karşı aşırı tepki var. Bazı kimseler tarafından istenmedigini görüyoruz. Bir tek bu portalda değil. Birbirnize bu konuda ki önerilerinizi özelden yaparsiniz yine bu yapilan hic bir seye engel olamadi yani.
Bir suru dr adi reklami gordüm ilac adi duydum ben bu sitede. Bir polenden ödleri koptu.. Alan memnun kullanan memnun. Kimse yiyip hastanelelik olmanmis acile kalkmamis. Bu arada hiç kullanmadım almadim

ah canım uzuumuuum sen nasilsin daha iyi misin

bende olmadı ama d3k2 içerken böyle gıcık oluyorum ağzıma tadı gelince falan sjxjddh
Benimkide d3k2 zeytinyağlı bir tadı var bende çok tuhaf oluyorum Bi miğde bulantısı yapıyor ikisinden biri.

Omega 3 bende yapıyor o yüzden kullanmıyorım canım ceviz neyim yiyom
Anladım o yapıyor olabilir bana da o zaman. Kullandıkca alışırmı acaba bu bir yan etkimi bırakmakmı gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…