- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Bende dün aldım gitti gidiyordan 50 tlye. Bu kadınmıydıntam bilmiyorum vaşka bir sayfada olabilir daha önceden almıştım çubuklar 4 5 ay önce çok çok daha pahalıydı. Hepsi bizim üzerimizden oyun oynuyorAynen öyle bende niyetliydim n11 de 60 lira onda 130 küsür birde docent doktor balcılıkla suçlıyolarsa eczacı teknikeri diye doktorculuk yapıyorr
30 çubuğa 90 vermiştim en son... Alt tarafı çubuğa 90 veriyorsam bala da 115 veririm yani nedir ki en azından hiç olmasa bile safi güç kaynağı yaniDoktor balcılık oynuyormu bilmem arı ürünlerinin faydasını herkes bilir. Ama bu kadında eczacı teknisyeniyken doktorculuk oynuyor. Üstelik piyasaya göre cubukları pahalı değilmi. Bununki umut tüccarlığı değilmi ya. Bizimle oyun oynuyorlar resmen
Aynen öyle dediğüin gibi canım zatenndoktorın karışımından değil eğriçayır alıyprum ben daha öncede almıştım. Ama bu şekilde ticari yaklaşom can sıkıcı oldu. Haklısın ama evet neyse düşünmeyelimYa bu kadar stres yapmayın boşverin. Sen ona inanmak istersin ondan alırsın, diğeri kafana yatar ondan alırsın, bir de bunu deneyeyim dersin şundan alırsın. Herkesin aklı fikri var yani. Herkes kendini belli ediyor bir şekilde, hangi yol sana güven veriyorsa ondan devam et. Boşver kim ne yapmış ne etmiş. Sinir stres uzak biliyorsun
Kız benim eşim hiç kullanmaz öyle şeyler bunu bal diye yiyorAynen canımmben mesela daha önce eğriçayır kullandı eşim. Hamile kalmama faydası olmuştu. Kimse demiyor illa o
Okuyorum mesajlari ama vallahi birşey anlamadımay gerçekten yazıklar olsun ya inanamıyorum yani. ben de aldım kullandım ve zerre işe yaramadı üstelik adam akıllı ilgilenmedi bile bırak dediği için yumurtlama günümü de kaçırmıştım. yazdıklarım olsun ya. sırf kin güttüğü için tahammül bile edemeyip topic kapattirmis
Evet hep böyle fail fiyatlar. Allah biran evvel çıkarsın bizi şu durumun içinden ya artık30 çubuğa 90 vermiştim en son... Alt tarafı çubuğa 90 veriyorsam bala da 115 veririm yani nedir ki en azından hiç olmasa bile safi güç kaynağı yani
Aa benimki hevesli ben hiç demeden kendi gider içer pekmez balKız benim eşim hiç kullanmaz öyle şeyler bunu bal diye yiyor
ay Allah'ım keşke. Ama olacak olacak ben çoooook umutluyumEvet hep böyle fail fiyatlar. Allah biran evvel çıkarsın bizi şu durumun içinden ya artık
Evet özelliklede özel hastanelerde verilen çoğu ilaç devlet karşılamıyor kağıttaki ilaçları gösteriyolarHani doktorlarin yanında takım elbiseli adamlar geliyor ilaç firmalarından onlarda doktorlara söylüyor doktorda bize o ilaçları öneriyor elimize kağıt tutusturuyor örneğin proxeed plus veya promen vs
Buda aynı hesaba geliyor sanırım
Ama evet balı yemediğim zaman yorgun oluyorum yiyince güç kuvvet geliyor doğru ev temizliğiAa benimki hevesli ben hiç demeden kendi gider içer pekmez balkarışımıda kullandığı zaman kendisini işte çok iyi hissetmiş ondan içiyor
benim 23ünde olmam gerekiyordu ama olmadım kaset test yapmıştım o da negatif çıkmıştı hala bekliyoruz bakalımYarın 1 aralık bat bekleyenler ne var ne yok
İnşallah canimSonuçta hepimiz bebişlerimizi öyle yada böyle kucağımıza alıcaz L Limonlu Su üzüldüm canım negatif çıkmasına inşallah bu ay olacak inanıyorum
Bende umutluyum inşallahh hepimiz tek tek gelcez pozitiflerleay Allah'ım keşke. Ama olacak olacak ben çoooook umutluyum
Tabii enerji verir bencedeAma evet balı yemediğim zaman yorgun oluyorum yiyince güç kuvvet geliyor doğru ev temizliği
Kan verdinmi canımbenim 23ünde olmam gerekiyordu ama olmadım kaset test yapmıştım o da negatif çıkmıştı hala bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?