(U)mutlular

Aynen öyle bende niyetliydim n11 de 60 lira onda 130 küsür birde docent doktor balcılıkla suçlıyolarsa eczacı teknikeri diye doktorculuk yapıyorr
Bende dün aldım gitti gidiyordan 50 tlye. Bu kadınmıydıntam bilmiyorum vaşka bir sayfada olabilir daha önceden almıştım çubuklar 4 5 ay önce çok çok daha pahalıydı. Hepsi bizim üzerimizden oyun oynuyor

30 çubuğa 90 vermiştim en son... Alt tarafı çubuğa 90 veriyorsam bala da 115 veririm yani nedir ki en azından hiç olmasa bile safi güç kaynağı yani

Hani doktorlarin yanında takım elbiseli adamlar geliyor ilaç firmalarından onlarda doktorlara söylüyor doktorda bize o ilaçları öneriyor elimize kağıt tutusturuyor örneğin proxeed plus veya promen vs
Buda aynı hesaba geliyor sanırım

Aynen öyle dediğüin gibi canım zatenndoktorın karışımından değil eğriçayır alıyprum ben daha öncede almıştım. Ama bu şekilde ticari yaklaşom can sıkıcı oldu. Haklısın ama evet neyse düşünmeyelim

açtığı dava da o kadar kendini mağdur yerine koyduğu kadına şiddet değil de ticari zarar davasıymış ahahshshshssh

Okuyorum mesajlari ama vallahi birşey anlamadım cıbıkçı muhabbeti var ama çözemedim kimdir bu

30 çubuğa 90 vermiştim en son... Alt tarafı çubuğa 90 veriyorsam bala da 115 veririm yani nedir ki en azından hiç olmasa bile safi güç kaynağı yani
Evet hep böyle fail fiyatlar. Allah biran evvel çıkarsın bizi şu durumun içinden ya artık

Kız benim eşim hiç kullanmaz öyle şeyler bunu bal diye yiyor
Aa benimki hevesli ben hiç demeden kendi gider içer pekmez bal karışımıda kullandığı zaman kendisini işte çok iyi hissetmiş ondan içiyor

Evet özelliklede özel hastanelerde verilen çoğu ilaç devlet karşılamıyor kağıttaki ilaçları gösteriyolar

5şi benüm ama benim acayip ağrıyor kasıklarım akıntımda çok herhalde bu ayda sınıfta kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…