(U)mutlular

Yoo hayır ben kendim algılayabiliyorum zaten yumurtlama çatlama olup olmadığını. Az önce arkadaşın biri bu kapatılan topiklerin beğenmiş demişti oradan aklıma geldi bi bakayım neyi beğenmiş diye .
Takılıyorum ayoll bizde yorum yaparız

Yoo hayır ben kendim algılayabiliyorum zaten yumurtlama çatlama olup olmadığını. Az önce arkadaşın biri bu kapatılan topiklerin beğenmiş demişti oradan aklıma geldi bi bakayım neyi beğenmiş diye .
beğenenlerde var canım

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-30-21-33-29-61.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 12
Bikac sayfa önce ekran resmi alıp koymuştum.hemde ne hikmet balın kotulendigi yorumlari beğenmiş sadece

ay üstelik o belirtilen kişiden alınmasın diye yazılan yorumu beğenmesi... ticari kaygılarınızı bari bizim üzerimizden yapmayın ya
İşte olan bizim üzerimizden prim yapiyolar ya bize oluyo.herkes kendi cebini düşünüyor herkes düzenbaz olmuş

Şümdi kızlar bu karışım insanlar sanıyorki içinde başka şeyler var bal polen probolis arı sütü bunu ordan da alma ama içindeki vitaminler mineralleri küçümsemek olmaz o macunların içinde ne var bilmiyorız tanıdığın vardır sen yap ye kimse zorlamıyor dün de dedi istersen başka marka al tüp bebek sayfasında bir dr önermiş beoo arı sütü polen probolis kapsülünü var yani balım faydası o marka olmazda şu marka olur

ay üstelik o belirtilen kişiden alınmasın diye yazılan yorumu beğenmesi... ticari kaygılarınızı bari bizim üzerimizden yapmayın ya
Doktor balcılık oynuyormu bilmem arı ürünlerinin faydasını herkes bilir. Ama bu kadında eczacı teknisyeniyken doktorculuk oynuyor. Üstelik piyasaya göre cubukları pahalı değilmi. Bununki umut tüccarlığı değilmi ya. Bizimle oyun oynuyorlar resmen

Aynen canımmben mesela daha önce eğriçayır kullandı eşim. Hamile kalmama faydası olmuştu. Kimse demiyor illa o

Aynen öyle bende niyetliydim n11 de 60 lira onda 130 küsür birde docent doktor balcılıkla suçlıyolarsa eczacı teknikeri diye doktorculuk yapıyorr

Ya bu kadar stres yapmayın boşverin. Sen ona inanmak istersin ondan alırsın, diğeri kafana yatar ondan alırsın, bir de bunu deneyeyim dersin şundan alırsın. Herkesin aklı fikri var yani. Herkes kendini belli ediyor bir şekilde, hangi yol sana güven veriyorsa ondan devam et. Boşver kim ne yapmış ne etmiş. Sinir stres uzak biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…