- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Yoo hayır ben kendim algılayabiliyorum zaten yumurtlama çatlama olup olmadığını. Az önce arkadaşın biri bu kapatılan topiklerin beğenmiş demişti oradan aklıma geldi bi bakayım neyi beğenmiş diye .Testlerini ona mi soracaksın
Takılıyorum ayollYoo hayır ben kendim algılayabiliyorum zaten yumurtlama çatlama olup olmadığını. Az önce arkadaşın biri bu kapatılan topiklerin beğenmiş demişti oradan aklıma geldi bi bakayım neyi beğenmiş diye .
beğenenlerde var canımYoo hayır ben kendim algılayabiliyorum zaten yumurtlama çatlama olup olmadığını. Az önce arkadaşın biri bu kapatılan topiklerin beğenmiş demişti oradan aklıma geldi bi bakayım neyi beğenmiş diye .
Bikac sayfa önce ekran resmi alıp koymuştum.hemde ne hikmet balın kotulendigi yorumlari beğenmiş sadeceYoo hayır ben kendim algılayabiliyorum zaten yumurtlama çatlama olup olmadığını. Az önce arkadaşın biri bu kapatılan topiklerin beğenmiş demişti oradan aklıma geldi bi bakayım neyi beğenmiş diye .
Ozaman doktora danış canımİnsülin direncim var sadece canım. Arkadaş öyle diyimce muallakta kaldım bizde ikimiz kullancaktık normalde
Onun adını da burda öğrendim Instagram sayfası neydi bende kesin almisimdir ondanbeğenenlerde var canım
Bikac sayfa önce ekran resmi alıp koymuştum.hemde ne hikmet balın kotulendigi yorumlari beğenmiş sadece
Hemen bakıp geliyorum kızlar hahahabeğenenlerde var canım
Aynen öyleBende kullanmıyım o zaman ya eşim kullansın. Aynen dediğin gibi canım herşey vaktini bekliyor
Çıbıkçının mı.bir gebenin günlüğüOnun adını da burda öğrendim Instagram sayfası neydi bende kesin almisimdir ondan
Ondan da almıştım ilk zamandaÇıbıkçının mı.bir gebenin günlüğü
Kaç aydır kullanıyorsun canım testiHemen bakıp geliyorum kızlar hahaha
İşte olan bizim üzerimizden prim yapiyolar ya bize oluyo.herkes kendi cebini düşünüyor herkes düzenbaz olmuşay üstelik o belirtilen kişiden alınmasın diye yazılan yorumu beğenmesi... ticari kaygılarınızı bari bizim üzerimizden yapmayın ya
Eylül ayında ilk denemem de kaldım ama kimyasalla sonuçlandı bu ay da adet bitti 6 cı gündeyim kasıklarımda ağrı vardı bugün yarına yumurtlarım herhaldeKaç aydır kullanıyorsun canım testi
Gidebilirsem bu ay içerisinfe sorarım canım. Ben dikkatli kullanayım yine deOzaman doktora danış canım
Doktor balcılık oynuyormu bilmem arı ürünlerinin faydasını herkes bilir. Ama bu kadında eczacı teknisyeniyken doktorculuk oynuyor. Üstelik piyasaya göre cubukları pahalı değilmi. Bununki umut tüccarlığı değilmi ya. Bizimle oyun oynuyorlar resmenay üstelik o belirtilen kişiden alınmasın diye yazılan yorumu beğenmesi... ticari kaygılarınızı bari bizim üzerimizden yapmayın ya
Aynen canımmben mesela daha önce eğriçayır kullandı eşim. Hamile kalmama faydası olmuştu. Kimse demiyor illa oŞümdi kızlar bu karışım insanlar sanıyorki içinde başka şeyler var bal polen probolis arı sütü bunu ordan da alma ama içindeki vitaminler mineralleri küçümsemek olmaz o macunların içinde ne var bilmiyorız tanıdığın vardır sen yap ye kimse zorlamıyor dün de dedi istersen başka marka al tüp bebek sayfasında bir dr önermiş beoo arı sütü polen probolis kapsülünü var yani balım faydası o marka olmazda şu marka olur
Aynen öyle bende niyetliydim n11 de 60 lira onda 130 küsür birde docent doktor balcılıkla suçlıyolarsa eczacı teknikeri diye doktorculuk yapıyorrDoktor balcılık oynuyormu bilmem arı ürünlerinin faydasını herkes bilir. Ama bu kadında eczacı teknisyeniyken doktorculuk oynuyor. Üstelik piyasaya göre cubukları pahalı değilmi. Bununki umut tüccarlığı değilmi ya. Bizimle oyun oynuyorlar resmen
Ya bu kadar stres yapmayın boşverin. Sen ona inanmak istersin ondan alırsın, diğeri kafana yatar ondan alırsın, bir de bunu deneyeyim dersin şundan alırsın. Herkesin aklı fikri var yani. Herkes kendini belli ediyor bir şekilde, hangi yol sana güven veriyorsa ondan devam et. Boşver kim ne yapmış ne etmiş. Sinir stres uzak biliyorsunDoktor balcılık oynuyormu bilmem arı ürünlerinin faydasını herkes bilir. Ama bu kadında eczacı teknisyeniyken doktorculuk oynuyor. Üstelik piyasaya göre cubukları pahalı değilmi. Bununki umut tüccarlığı değilmi ya. Bizimle oyun oynuyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?