- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Geri gelir büyük ihtimalle saat farkı varya aramızda o yüzden geç gelebilirTopik açtığı için mi askıya alındı.zaten arama yerinde ismide çıkmıyor bulunmuyor
Çok doğru dedin birilerinin parası azaldı herhaldeClife aktar karışımları yumurtlama testi hatta ebru dendi birgebeningünlüğü dendi aylarca ama tepki olmamıştı hiç
Buna bu kadar tepki olması ilginç
Adam ot karışımı satmıyor balcıyla anlaşmış onu satıyor bilinen ürünler hepsi
Çocuklar zeki olsun diye değil yumurta sperm kalitesi için tüketin deniyor.
O zaman klomen de saçmalık olsun
Yumurta çoğaltan zıvıltı diyelim onada.
Neden bu kadar tepki aldı bu adam anlamıyorum
Ha gerçi ülke tüp bebek aşılamayla ünlü onu unutmuşum
Eski olmayan ama yeni dahil olan arkadaşları da kabul ediyormusunuz pekiHeeeerkese merhaba. Kaldığımız yerden reklamsız, isimsiz devam etmek adına açnak istedim. Oluşturulan o grubumuzu çok sevmiştim ve yeni arkadaşlar geldikçe de güzel oluyordum Yine aynı şekilde bat takibimizi yaparız. Dertleşir, gülüşü ağlaşırız. Amacım asla reklam yapmak ve isim geçirmek değil. Oluşan o mutlu ve umutlu ortamın bozulmasını istemiyorum
Eee kızçeler nerede kalmıştık
çok dokundu çünkü bazı kesimlere. Ne demek ya yani resmen dalga geçmiş yaptığımız şeyle. Napalım abi napalım olsa zaten sarmayı, bu tip şeylere. Ay gerçekten çok üzüldüm yaClife aktar karışımları yumurtlama testi hatta ebru dendi birgebeningünlüğü dendi aylarca ama tepki olmamıştı hiç
Buna bu kadar tepki olması ilginç
Adam ot karışımı satmıyor balcıyla anlaşmış onu satıyor bilinen ürünler hepsi
Çocuklar zeki olsun diye değil yumurta sperm kalitesi için tüketin deniyor.
O zaman klomen de saçmalık olsun
Yumurta çoğaltan zıvıltı diyelim onada.
Neden bu kadar tepki aldı bu adam anlamıyorum
Ha gerçi ülke tüp bebek aşılamayla ünlü onu unutmuşum
tabbiii kiiiEski olmayan ama yeni dahil olan arkadaşları da kabul ediyormusunuz peki
Herkesi kabul ediyoruzEski olmayan ama yeni dahil olan arkadaşları da kabul ediyormusunuz peki
Gel canım gel burası doğal gebelik yeri herkese açık ilaçsız hamile kalıp onların deyimiyle üstün zekalı çocuklar elde edip dünyayı ele geçircezEski olmayan ama yeni dahil olan arkadaşları da kabul ediyormusunuz peki
Herkesi kabul ediyoruz
Oooo harika o halde şimdiden çok sevdim teşekkür ederimGel canım gel burası doğal gebelik yeri herkese açık ilaçsız hamile kalıp onların deyimiyle üstün zekalı çocuklar elde edip dünyayı ele geçircez
Ederiz sende bize gebelik hakkında bilgi verirsinAma benim bir farkım ve ,ben bat konusunda sizlere katilamayacagim çünkü hamileyim,bu durumda da kabul edermisiniz
ayyy en çok seni kabul ederiz döne döne ederizAma benim bir farkım ve ,ben bat konusunda sizlere katilamayacagim çünkü hamileyim,bu durumda da kabul edermisiniz
Kız evet benimde o çok sinirime gitti o adama ılaşmak istiyorum çok sinirlendim dalga geçmeye ne hakkı varçok dokundu çünkü bazı kesimlere. Ne demek ya yani resmen dalga geçmiş yaptığımız şeyle. Napalım abi napalım olsa zaten sarmayı, bu tip şeylere. Ay gerçekten çok üzüldüm ya
Tabikide ,herzamanEderiz sende bize gebelik hakkında bilgi verirsin
Profiline yorum yap yazının altinaKız evet benimde o çok sinirime gitti o adama ılaşmak istiyorum çok sinirlendim dalga geçmeye ne hakkı var
Teşekkür ederim canımmmProfiline yorum yap yazının altina
Ben idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bazı ilaçlar verdi ,etrafimdan da duyuyordum idrar yolları için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende de belirtileri vardı gittim fitil,bir hap ve bir paket şase verdi sadece şaseyi kullandım iki gün afedersiniz ama diyare oldum sonraki zamanlarda yumurtlama gününü denk getirdim ve bir sonraki ayy AA hamileyimmayyy en çok seni kabul ederiz döne döne ederiz3232 gün takibi yaparak mı oldu yoksa gaaaaayet normal olan doğal yolla mı
ay bana da demişlerdi onu ama ben de antibiyotikler beni zehirledi ahahdjdjdjdjd olmadı yani djzhaha güme gitti o ay ben zehirlenince ahsjxjdjahahaBen idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bazı ilaçlar verdi ,etrafimdan da duyuyordum idrar yolları için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende de belirtileri vardı gittim fitil,bir hap ve bir paket şase verdi sadece şaseyi kullandım iki gün afedersiniz ama diyare oldum sonraki zamanlarda yumurtlama gününü denk getirdim ve bir sonraki ayy AA hamileyimm
Valla antibiyotikle hamile kalınıyorsa benim bu ay üçüz doğurmam lazım. 1 hafta boyunca hastanede üç öğün antibiyotik yedim benay bana da demişlerdi onu ama ben de antibiyotikler beni zehirledi ahahdjdjdjdjd olmadı yani djzhaha güme gitti o ay ben zehirlenince ahsjxjdjahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?