(U)mutlular

Clife aktar karışımları yumurtlama testi hatta ebru dendi birgebeningünlüğü dendi aylarca ama tepki olmamıştı hiç
Buna bu kadar tepki olması ilginç
Adam ot karışımı satmıyor balcıyla anlaşmış onu satıyor bilinen ürünler hepsi
Çocuklar zeki olsun diye değil yumurta sperm kalitesi için tüketin deniyor.
O zaman klomen de saçmalık olsun
Yumurta çoğaltan zıvıltı diyelim onada.
Neden bu kadar tepki aldı bu adam anlamıyorum
Ha gerçi ülke tüp bebek aşılamayla ünlü onu unutmuşum

Çok doğru dedin birilerinin parası azaldı herhalde

Eski olmayan ama yeni dahil olan arkadaşları da kabul ediyormusunuz peki

çok dokundu çünkü bazı kesimlere. Ne demek ya yani resmen dalga geçmiş yaptığımız şeyle. Napalım abi napalım olsa zaten sarmayı, bu tip şeylere. Ay gerçekten çok üzüldüm ya

çok dokundu çünkü bazı kesimlere. Ne demek ya yani resmen dalga geçmiş yaptığımız şeyle. Napalım abi napalım olsa zaten sarmayı, bu tip şeylere. Ay gerçekten çok üzüldüm ya
Kız evet benimde o çok sinirime gitti o adama ılaşmak istiyorum çok sinirlendim dalga geçmeye ne hakkı var

ayyy en çok seni kabul ederiz döne döne ederiz 3232 gün takibi yaparak mı oldu yoksa gaaaaayet normal olan doğal yolla mı
Ben idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bazı ilaçlar verdi ,etrafimdan da duyuyordum idrar yolları için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende de belirtileri vardı gittim fitil,bir hap ve bir paket şase verdi sadece şaseyi kullandım iki gün afedersiniz ama diyare oldum sonraki zamanlarda yumurtlama gününü denk getirdim ve bir sonraki ayy AA hamileyimm

ay bana da demişlerdi onu ama ben de antibiyotikler beni zehirledi ahahdjdjdjdjd olmadı yani djzhaha güme gitti o ay ben zehirlenince ahsjxjdjahaha

ay bana da demişlerdi onu ama ben de antibiyotikler beni zehirledi ahahdjdjdjdjd olmadı yani djzhaha güme gitti o ay ben zehirlenince ahsjxjdjahaha
Valla antibiyotikle hamile kalınıyorsa benim bu ay üçüz doğurmam lazım. 1 hafta boyunca hastanede üç öğün antibiyotik yedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…