Adam seni istediği zaman arayabiliyorsa zaten nasıl unutacaksın ki ?
Yarın bir gün yeni kız arkadaşı olduğu zaman iyice için içini yiyecek.
Bitmiş bitmiştir. Sevgili dost yada arkadaş değildir ki ayrıldıktan sonra arkadaşça görüşülsün.
Madem unutmak istiyorsun herşeyden önce seni aramasına izin verme....
Canimm kalbin doğal ritminde atana kadar kimse ile gorusme kimse sevgilisizlikten olmez biz biyonik degiliz ki ha bu bitti hemen digeri ile goruseyim...bende yasadim ayni seyi ve herkeste yasiyor bendr unutamiyorum çünkü hala acik kapilarim var ona sen karar vereceksin tamamen cikarmak mi istiyorsun bu adami hayatindan eger oyleyse kesinlikle sana ulaşacağı her yolu tika umidin bkelentin hic olmasin sonra zaman sana ilac gibi gelecek herkesin normala dönme unutma suresi farklıdır insanlar neleri unutuyor kaldi ki bu unutulmayacak bir durum degil.
cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..
Sen kendini sanki unutmamaya odaklamış gibisin. Madem o moddasın dinleme o tür şarkılar. Alma eline bir süre kadeh. Başka şeylere kanalize ol. Hayat gerçekten bir erkeğin arkasından üzülmeye değmeyecek kadar kısa
unutamazsınız tabi durup durup sizi arayıp yaranızı deşiyorsa.
Ben böyle ayrılıklardan nefret ederim.
madem bitirdin arkadaşım ne arayıp duruyorsun hayatına önüne bak.
Hayatına girecek kişiye de, çıkan kişiye de en büyük haksızlık bu.
ayrıldınız madem dik durun.
canim seni gercekten anlayabiliyorum bende ayrildim gezdim dinlendim aylarca ama birak ben birini hayatima alabilme dusuncesi bile olmadi cunku onu bekledim onu istemistim geldide ama bi kez uzun bi ayrilik araya girdiginde barsldiginda daha kotu yipranio iliski ve taraflari. onun uzerine yine ayrildik tecrubeden mi bilmiyorum eskisi gibi koymuyo.. dicegim barissan bile hep bi pürüz olur ki senin ki dönme eylimide göstermiyo arıyo sadece belli ki onunda aklinda sen varsin ama hani adim atmiyo barismaya. unut derim canim ben. ne kdr suredr ayrisiniz
sanki alkolik oldum gibi yazmisim:)) sunu demek istedim,hayat super neseli zamanim aklimda bile degil bi sarki duyuyorum butun mod gidiyo yada hadi bugun biseyler icelim deniyor super bi aksam sohbet muhabbet derken yine aklima o geliyor. bu daha cok sinir ediyo beni hersey super giderken bir yerden hayaleti gelip ben burdayim diyor:)
Neden soğudugunu hatırla sürekli neden olmadığını neden bittiğini düşüN ve sonu yoksa neden devam etsinki ??? Evlenince o hoşuna gitmeyen yönleri dahada artacak ..bunlari düşün olcak olsa zaten ayrılmazdin önünde koca bir ömür var boşuna heba etme derim madem olmuyor..
Bunlar çok normal şeyler.
Ayrılık sonrası yaşanır.
7 ay da uzun bir süre değil ki zaten.
Zamandır tek ilaç.
Bir de yarım kalmışlık hissi unutamama durumuna sebep oluyor.
Ama olmayacak bir şey için unutamıyorum deyip bunu kabullenmek olmaz.
Zamanın sana ilaç olacağını ve hislerinin biteceğini bil, buna inan.
O süre geçene dek de illa ki aklına gelir, ağlarsın, hüzünlenirsin vs.
O kadar sevmişsin, olacaktır bunlar elbet.
Geçecek merak etme. :)
cok merak ettim neden ayrildiniz?
bir degil bir cok nedeni var canim. cok sacma bi cevap olucak ama bir cumleyle ozetleyemem. acik acik anlatmam gerekir farkli bir konu oldugu icinde benim kim oldugumu bilecek arkadaslarim var burdan yazamam uzgunumama inanki ayrilmak icin yeterli sebepler... yoksa asla ayrilmak istemezdim. sevgi bitse,baskasini sevse,aldatsa filan en azindan nefret etmek icin sebeplerim olurdu,belkide bu yarim kalmislik hissinden dolayi boyleyim bilmiyorum..
bir degil bir cok nedeni var canim. cok sacma bi cevap olucak ama bir cumleyle ozetleyemem. acik acik anlatmam gerekir farkli bir konu oldugu icinde benim kim oldugumu bilecek arkadaslarim var burdan yazamam uzgunumama inanki ayrilmak icin yeterli sebepler... yoksa asla ayrilmak istemezdim. sevgi bitse,baskasini sevse,aldatsa filan en azindan nefret etmek icin sebeplerim olurdu,belkide bu yarim kalmislik hissinden dolayi boyleyim bilmiyorum..
Bunlarin hepsi mi ayni ya?
bi tane de bende var, biz ayrildik 1 sene sonra tekrar birlestik. Sonra ben yine terkedildim ve adam hala arıyor, hala sevdiğini ve benim ne kadar özel olduğumu soyluyor. Ama bu adamin vicdansizliginin yaninda benim de hatam. Cevap vermiycektim bile ama duramadim.
bittiğini kabul etsem de ona ne mal olduğunu ve beni nasil uzdugunu anlatma geregi duyuyorum.
kendini bilmez adamdan uzak duracaksin arkadaşım ve de illa unutmaliyim diye Şartlandırma da kendini.
zaman dindirecek öfkeni. Bir sabah uyandığında cidden hic bir şey hissedemiyceksin.
benimde unutamıyorum dediğim zamanlar başlarda çok oluyodu, şimdiyse ara ara.. ama büyüklerimiz diyor ki; 'unutursun için yana yana' . hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?