u-nu-ta-mı-yo-rum

cok mantikli. uygulayacagim tesekkur ederimm :)

3yıllık birlitelik, evlilige giden yol
ve sonra aldatma kavga vs hicbir sey olmadan ayrılıs.

sizinki yarım kalmıslık duygusundan ileri geliyor sanki,
bir de kızdıgınız birseyler varsa bununla hesaplasma istegi de bu yarımlık duygusunu tetikliyor.

once kendinizle ve kararınızla barısın, sonrasında aklınıza geldikce bu kararın ne kadar mantıklı oldugunu hatırlatın kendinize.

son olarak, eger hala tekrar baslama ihtimaliniz varsa istiyorsanız bir kereye mahsus duvarlarınızı yıkmayı deneyebilirsiniz,
cunku turlu bahanelerle o da sizi surekli arıyorsa benzer seyleri su an o da yasıyor demektir.
kararım kesin, dönüsü yok ve olamaz diyorsanız hırslarımız tutkularımız kadar vazgecebilmemiz de bizi insan yapan ozelliklerden...
telefonlarını acmayacak gerekirse hattınızı degistirecek ve sosyal aglardaki baglantılarınızda onu engelleyeceksiniz. hatta telden de mesaj ve aramaya engelleme yapılabiliyor.
boylece iradeniz dısında kendiliginden onun girisimlerini yolunu yine iradi olarak tıkamıs olacaksınız.

gerisi zaman...

tartismalar filan vardi. ama bende az once yazdim sizin gibi dusunuyorum. birbirimizi gercekten cok seviyoruz ve ruh ikizi gibiydik iyi ve kotu anlamda da. inanilmaz iyi anlasirdik yada ayni sekilde kavga eder ayni tepkileri verir orta yol bulamazdik. simdi ayni durumda oda biliyorum. zaten kendiside soyluyor hissettiklerini. bir arada olmuyor iste. o kadar ayniyiz ki bir orta yol olmuyor,birbirimizi cok yiprattik,o buyudukce degisti,tavirlari fln... yarim kaldi evet keske boyle olmasaydi yillar sonra bile bunu soyleyecegime eminim zaten. bu uzuyor iste beni,ben unutmak isteyemiyorum iste. cok haklisin,buraya yazdiktan sonra biraz daha kendime geldim bu sekilde unutamam once baglantiyi tamamen kesmek gerek.. tesekkur ederim zaman ayirdigin icin:)

zamandan başka hiç ilacı yok canım benim

ama şu mesaj,arama olaylarına birson vereceksin

her aklına geldiğinde ilgini başka şeye yoğunlaştıracaksın

acıklı filmleri şarkıları hayatından çıkaracaksın işine yoğunlaşacaksın

ben güçlüyüm kimse beni üzemez de kendi kendine

ulaşamadığın için gözünde büyütmüşsün

aklına gelse de kötü anılarınızı kavgalarınızı düşün

Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum

Son düzenleme:
darisi basimaaa:) o buyugumuzden iyilesiyorum sarkisi gelsin o zaman tum unutma alaninda ihtisas yapanlara.

gelsin bakalım aslında unutmak değilde, varlığına nasıl alıştıysan yokluğunada öyle alışıyosun işte..kimisi çok kısa sürede alışıyo, kimisinin süresi uzuyo ama 'iyileşiyosun işte' darısı hepimizin başına

cok haklisin canim dedigin gibi yapicam tesekkur ederimm :)

öfke zamanla diniyor evet, peki ya kırgınlık? o nasıl geçiyor??

cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..

ŞİMDİ SEN GİDİYORSUN YA HERKES SANA BENZEYECEK
Her yanımdan geçenin yüzünde seni göreceğim
Her günaydın diyen sen olacaksın
Her yüzüme bakan da senin sıcaklığını hissedeceğim
Her gördüğüm resimde seni göreceğim
Her duyduğum şarkı sanki sana yazılmış gibi gelecek bana
Bakarsın belli mi olur ben de sana şarkılar yazarım
Şimdi sen gidiyorsun ya arkana bile bakmadan
Her arkasını dönüp yoluna devam eden de seni hatırlayacağım
Sadece sen olacaksın çevremde gezen insanlar
Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek
Sen geri gelene kadar

bu siiri yazar bana yazmis zaten yaa:))

aminnnnnn! cumlemizeeee... (bu gulen surat nasi yapiliyo yaaa su sari kafalar)

bu şiirler yasak onun yerine;

sevdiğimi koluma takarım
bebekte üç beş tur atarım
olmadı bir de sinema yaparım
gördüğün gibi çoook unutkanım

hahaha bol bol demet akalin serdar ortac takviyesi yapayim gunde iki kere de rambo muzigiyle caddelerde kosayim.

aminnnnnn! cumlemizeeee... (bu gulen surat nasi yapiliyo yaaa su sari kafalar)

benim şuan yorum yaptığım kutucuğun alt kısmında çıkıyor, bir de gene yazıyı yazdığım kutucuğun üstünde yazı şekli,tipi boyutu vb seylerin olduğu bi durum var ordada smiley olarak var ama..senn ekranda nasıl gözüküyo bilemedim valla :26:

sari kafalarim yok benimm parantezlerle iki noktalarla idare etcem artik

cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..

Peki neden ayrıldınız? Konu neden bu hale geldi? Bunları analiz etmen lazım. Unutabilirmisin hayır? Bilgisayarından bile sildiğin dosyalar bir programla tekrar ortaya çıkar. Format atsan bile tamamen silinmez. O nedenle seninki hiç silinmez.
Sevgi, dostluk gibi duygular güzel diye bilinir. Ama bunları sahtesi vardır. Nefret, kin, düşmanlık gibi duygular ise kötü olarak bilinir. Ama bunların sahtesi olmaz. Sen hiç sahte düşman gördün mü? Ayrıca sana biri nefret duyuyorsa senin iyi ve başarılı yaptığın bir iş vardır ortada.
Nasıl unutursun? Onun kötü yönlerini aklına getir. O zaman dersin ki ben bu adamdan iyi ki kurtuldum. Ben buna nasıl tahammül ettim dersin.

soylediklerin cok hos ve mantikli. bende aynen oyle yapicam. kotu yonlerini hatirlicam

onun seni unutttuğunu arayıp sormadıına göre keyfi yerinde olduğunu kendini boşa hırpaladığını düşünürsen unutmaya başlayabilirsin.çok düşünmezsen bunu başarabilirsin..

onun seni unutttuğunu arayıp sormadıına göre keyfi yerinde olduğunu kendini boşa hırpaladığını düşünürsen unutmaya başlayabilirsin.çok düşünmezsen bunu başarabilirsin..

konum zaten arayip sordugu icin unutamadigimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…