nefret çok güçlü bir duygu ve unutmaya çok engel olan bir durum.Bir insanı unutmanın en güzel yolu ona nötr yani boş-sıfır olmaktır, hiç bir şey hissetmemektir. o yokmuş hiç olmamış gibi davran aklına her geldiğinde "kendime bunu yapmayacağım" demelisin.
3yıllık birlitelik, evlilige giden yol
ve sonra aldatma kavga vs hicbir sey olmadan ayrılıs.
sizinki yarım kalmıslık duygusundan ileri geliyor sanki,
bir de kızdıgınız birseyler varsa bununla hesaplasma istegi de bu yarımlık duygusunu tetikliyor.
once kendinizle ve kararınızla barısın, sonrasında aklınıza geldikce bu kararın ne kadar mantıklı oldugunu hatırlatın kendinize.
son olarak, eger hala tekrar baslama ihtimaliniz varsa istiyorsanız bir kereye mahsus duvarlarınızı yıkmayı deneyebilirsiniz,
cunku turlu bahanelerle o da sizi surekli arıyorsa benzer seyleri su an o da yasıyor demektir.
kararım kesin, dönüsü yok ve olamaz diyorsanız hırslarımız tutkularımız kadar vazgecebilmemiz de bizi insan yapan ozelliklerden...
telefonlarını acmayacak gerekirse hattınızı degistirecek ve sosyal aglardaki baglantılarınızda onu engelleyeceksiniz. hatta telden de mesaj ve aramaya engelleme yapılabiliyor.
boylece iradeniz dısında kendiliginden onun girisimlerini yolunu yine iradi olarak tıkamıs olacaksınız.
gerisi zaman...
darisi basimaaa:) o buyugumuzden iyilesiyorum sarkisi gelsin o zaman tum unutma alaninda ihtisas yapanlara.
zamandan başka hiç ilacı yok canım benim
ama şu mesaj,arama olaylarına birson vereceksin
her aklına geldiğinde ilgini başka şeye yoğunlaştıracaksın
acıklı filmleri şarkıları hayatından çıkaracaksın işine yoğunlaşacaksın
ben güçlüyüm kimse beni üzemez de kendi kendine
ulaşamadığın için gözünde büyütmüşsün
aklına gelse de kötü anılarınızı kavgalarınızı düşün
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum
Bunlarin hepsi mi ayni ya?
bi tane de bende var, biz ayrildik 1 sene sonra tekrar birlestik. Sonra ben yine terkedildim ve adam hala arıyor, hala sevdiğini ve benim ne kadar özel olduğumu soyluyor. Ama bu adamin vicdansizliginin yaninda benim de hatam. Cevap vermiycektim bile ama duramadim.
bittiğini kabul etsem de ona ne mal olduğunu ve beni nasil uzdugunu anlatma geregi duyuyorum.
kendini bilmez adamdan uzak duracaksin arkadaşım ve de illa unutmaliyim diye Şartlandırma da kendini.
zaman dindirecek öfkeni. Bir sabah uyandığında cidden hic bir şey hissedemiyceksin.
cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..
ŞİMDİ SEN GİDİYORSUN YA HERKES SANA BENZEYECEK
Her yanımdan geçenin yüzünde seni göreceğim
Her günaydın diyen sen olacaksın
Her yüzüme bakan da senin sıcaklığını hissedeceğim
Her gördüğüm resimde seni göreceğim
Her duyduğum şarkı sanki sana yazılmış gibi gelecek bana
Bakarsın belli mi olur ben de sana şarkılar yazarım
Şimdi sen gidiyorsun ya arkana bile bakmadan
Her arkasını dönüp yoluna devam eden de seni hatırlayacağım
Sadece sen olacaksın çevremde gezen insanlar
Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek
Sen geri gelene kadar
gelsin bakalımaslında unutmak değilde, varlığına nasıl alıştıysan yokluğunada öyle alışıyosun işte..kimisi çok kısa sürede alışıyo, kimisinin süresi uzuyo ama 'iyileşiyosun işte' darısı hepimizin başına
bu siiri yazar bana yazmis zaten yaa:))
bu şiirler yasak onun yerine;
sevdiğimi koluma takarım
bebekte üç beş tur atarım
olmadı bir de sinema yaparım
gördüğün gibi çoook unutkanım
bu siiri yazar bana yazmis zaten yaa:))
aminnnnnn! cumlemizeeee... (bu gulen surat nasi yapiliyo yaaa su sari kafalar)
benim şuan yorum yaptığım kutucuğun alt kısmında çıkıyor, bir de gene yazıyı yazdığım kutucuğun üstünde yazı şekli,tipi boyutu vb seylerin olduğu bi durum var ordada smiley olarak var ama..senn ekranda nasıl gözüküyo bilemedim valla :26:
Sana yazılmadı. Bu satırları bir kız abime yazmış. Ajandasından çaldım (ben yalan söylemem çaldımsa çaldım derim)
cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..
Peki neden ayrıldınız? Konu neden bu hale geldi? Bunları analiz etmen lazım. Unutabilirmisin hayır? Bilgisayarından bile sildiğin dosyalar bir programla tekrar ortaya çıkar. Format atsan bile tamamen silinmez. O nedenle seninki hiç silinmez.
Sevgi, dostluk gibi duygular güzel diye bilinir. Ama bunları sahtesi vardır. Nefret, kin, düşmanlık gibi duygular ise kötü olarak bilinir. Ama bunların sahtesi olmaz. Sen hiç sahte düşman gördün mü? Ayrıca sana biri nefret duyuyorsa senin iyi ve başarılı yaptığın bir iş vardır ortada.
Nasıl unutursun? Onun kötü yönlerini aklına getir. O zaman dersin ki ben bu adamdan iyi ki kurtuldum. Ben buna nasıl tahammül ettim dersin.
onun seni unutttuğunu arayıp sormadıına göre keyfi yerinde olduğunu kendini boşa hırpaladığını düşünürsen unutmaya başlayabilirsin.çok düşünmezsen bunu başarabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?