Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir aşk derler hep.. Haberin olmadığı bir anda gelip kapını çalacak o zaman unutacaksın..
Ya da
Onunla ilgili her şeyi sileceksin, hayata adapte olucaksın arkadaşlarınla gezip tozucaksın.
Onu görürsende bakmayacaksın seni mutlu görücek sinir olucak sende kendini güçlü hissedeceksin..
Bunları yapmalısın müzikler, depresif haller, gözyaşları çözüm değil.. Harekete geçmelisin..
bence onu unutmadan biriyle cikman cok saglikli olmaz ki.İlk önce onu hayatindan tamamen cikartmak istiyosan telini degistir aramasin ulasamasin sana.belkide istedigi sey ara sıra arayip kendini unuturmamak olabilir ne kadar sure oldu bilmiyorum ama biraz kendine zaman ver kursa git yeni arkadaslar edin yeni cevre iyi gelebilir cnm.sevmedigin bir insani hayatina alsan su durumdan cokta farkli olmazsin biraz kendini dusuncelerini yenile sonra birisi zaten giricektir hayatina
hala isteyince arıyor arada dedin ya, sen buna izin verdiğin sürece de unutamayacaksın. ben de yapmıştım o hatayı uzun ilişkimden sonra. buna bi son ver unutmak istiyorsan, geri kazanmak istiyorsan da aynı sekilde o rahatlığı onun elinden almalısın önce
En laylaylom bir durumdayken bile olmadı diyorsun
evlilik gibi başlı başına zor bir kuruma adım atmışken nasıl olacaktı peki
sizin ki sadece ulaşılmazlık oldugu ıcın cazip
Kadehler ve şarkılar unutturamaz sizi.
Üstelik daha da depreşir duygularınız.
Müzik dinleyecekseniz neşeli şeyler dinleyin.
Hatta dilini bilmediğiniz şarkıcıları dinleyin. Ne dinlediğinizi anlamayın yani.
Yeni uğraşlar edinin.
Ve şu ayrıldığınız adamı da yüceltmeyin.
Eksilerini düşünün düşünecekseniz.
Allah korusun da hayatta insanların başına daha kötü şeyler gelebileceğini düşünün.
Bişey hedefleyin ve ona odaklanın.
Bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.
Unutmayın siz değerlisiniz.
Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez..