• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

u-nu-ta-mı-yo-rum

emenems

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
2.203
3.241
333
cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..

arkadaslarim iki gun sonra baskasiyla konusabiliyor
yada hoslanabiliyor,bende mi sorun var anlamiyorum. biri birsey soylesin gunduzler iyi ama geceler bitmiyor..

3 yil olucakti evlenicektik aileler bile tanisti ama bastaki o harika cocuk bir anda degisti.hareketleri,tavirlari.. aldatma yada aileler gibi bir nedenden ayrilmadik. olmadi bitti.. hala isteyince ariyor tam unutucam diyorum basa sariyorum bu yuzden..

Yeni bir aşk derler hep.. Haberin olmadığı bir anda gelip kapını çalacak o zaman unutacaksın..
Ya da
Onunla ilgili her şeyi sileceksin, hayata adapte olucaksın arkadaşlarınla gezip tozucaksın.
Onu görürsende bakmayacaksın seni mutlu görücek sinir olucak sende kendini güçlü hissedeceksin..
Bunları yapmalısın müzikler, depresif haller, gözyaşları çözüm değil.. Harekete geçmelisin..

bence onu unutmadan biriyle cikman cok saglikli olmaz ki.İlk önce onu hayatindan tamamen cikartmak istiyosan telini degistir aramasin ulasamasin sana.belkide istedigi sey ara sıra arayip kendini unuturmamak olabilir ne kadar sure oldu bilmiyorum ama biraz kendine zaman ver kursa git yeni arkadaslar edin yeni cevre iyi gelebilir cnm.sevmedigin bir insani hayatina alsan su durumdan cokta farkli olmazsin biraz kendini dusuncelerini yenile sonra birisi zaten giricektir hayatina

Yeni bir aşk derler hep.. Haberin olmadığı bir anda gelip kapını çalacak o zaman unutacaksın..
Ya da
Onunla ilgili her şeyi sileceksin, hayata adapte olucaksın arkadaşlarınla gezip tozucaksın.
Onu görürsende bakmayacaksın seni mutlu görücek sinir olucak sende kendini güçlü hissedeceksin..
Bunları yapmalısın müzikler, depresif haller, gözyaşları çözüm değil.. Harekete geçmelisin..

takintiliyim,baskasini begensemde unutamiyorum ki.illa o olsun istiyorum. gezdim tozdum da herseyi denedim,ama basimi yastiga koydugumda isler degisiyor iste... :(

bence onu unutmadan biriyle cikman cok saglikli olmaz ki.İlk önce onu hayatindan tamamen cikartmak istiyosan telini degistir aramasin ulasamasin sana.belkide istedigi sey ara sıra arayip kendini unuturmamak olabilir ne kadar sure oldu bilmiyorum ama biraz kendine zaman ver kursa git yeni arkadaslar edin yeni cevre iyi gelebilir cnm.sevmedigin bir insani hayatina alsan su durumdan cokta farkli olmazsin biraz kendini dusuncelerini yenile sonra birisi zaten giricektir hayatina

aslinda guclu biriyimdir arama desem gururuna yediremez aramaz ama ben hic boyle olmadim diyemiyorum iste.. ya o ariyo mesaj atiyo ya ben. ama laf olsun diye.barismak icin filan degil.. ve cok yipraniyorum her seferinde. 7 ay oldu, yeni cevre,yeni is,ev.. Allaha cok sukur istedigim her sey oluyor,hayatim yolunda,imkanlarim cok guzel ama o olmayinca hic birsey zevk vermiyor bana :(

canim seni gercekten anlayabiliyorum bende ayrildim gezdim dinlendim aylarca ama birak ben birini hayatima alabilme dusuncesi bile olmadi cunku onu bekledim onu istemistim geldide ama bi kez uzun bi ayrilik araya girdiginde barsldiginda daha kotu yipranio iliski ve taraflari. onun uzerine yine ayrildik tecrubeden mi bilmiyorum eskisi gibi koymuyo.. dicegim barissan bile hep bi pürüz olur ki senin ki dönme eylimide göstermiyo arıyo sadece belli ki onunda aklinda sen varsin ama hani adim atmiyo barismaya. unut derim canim ben. ne kdr suredr ayrisiniz

hala isteyince arıyor arada dedin ya, sen buna izin verdiğin sürece de unutamayacaksın. ben de yapmıştım o hatayı uzun ilişkimden sonra. buna bi son ver unutmak istiyorsan, geri kazanmak istiyorsan da aynı sekilde o rahatlığı onun elinden almalısın önce

Unutmak demeyelim de, hayatina normal bi sekilde eski enerjinle geri donmen o kadar kolay dgil. 7 ay olmus, cok uzun bi sure degil. Bir oncekini unutmanin en etkili yolu onu aratmayacak yeni biriyle, yeni, guzel anilar yaratmak

En laylaylom bir durumdayken bile olmadı diyorsun
evlilik gibi başlı başına zor bir kuruma adım atmışken nasıl olacaktı peki
sizin ki sadece ulaşılmazlık oldugu ıcın cazip

Kadehler ve şarkılar unutturamaz sizi.
Üstelik daha da depreşir duygularınız.
Müzik dinleyecekseniz neşeli şeyler dinleyin.
Hatta dilini bilmediğiniz şarkıcıları dinleyin. Ne dinlediğinizi anlamayın yani.
Yeni uğraşlar edinin.
Ve şu ayrıldığınız adamı da yüceltmeyin.
Eksilerini düşünün düşünecekseniz.
Allah korusun da hayatta insanların başına daha kötü şeyler gelebileceğini düşünün.
Bişey hedefleyin ve ona odaklanın.
Bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.
Unutmayın siz değerlisiniz.
Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez..

acın dinicek eskisi kadar seni yormuycak. ama bunun için zamana ihtiyacın var. bikaç yıl daha. belki 5 yıl... sonra sevginde takıntında biticek geriye burukluk kalacak.... onuda çok umursamayacaksın. boşuna unutmak için uğraşma sen halletmiyceksin zaman halledicek:ssz:

Canimm kalbin doğal ritminde atana kadar kimse ile gorusme kimse sevgilisizlikten olmez biz biyonik degiliz ki ha bu bitti hemen digeri ile goruseyim...bende yasadim ayni seyi ve herkeste yasiyor bendr unutamiyorum çünkü hala acik kapilarim var ona sen karar vereceksin tamamen cikarmak mi istiyorsun bu adami hayatindan eger oyleyse kesinlikle sana ulaşacağı her yolu tika umidin bkelentin hic olmasin sonra zaman sana ilac gibi gelecek herkesin normala dönme unutma suresi farklıdır insanlar neleri unutuyor kaldi ki bu unutulmayacak bir durum degil.

Adam seni istediği zaman arayabiliyorsa zaten nasıl unutacaksın ki ?

Yarın bir gün yeni kız arkadaşı olduğu zaman iyice için içini yiyecek.

Bitmiş bitmiştir. Sevgili dost yada arkadaş değildir ki ayrıldıktan sonra arkadaşça görüşülsün.

Madem unutmak istiyorsun herşeyden önce seni aramasına izin verme....

hala isteyince arıyor arada dedin ya, sen buna izin verdiğin sürece de unutamayacaksın. ben de yapmıştım o hatayı uzun ilişkimden sonra. buna bi son ver unutmak istiyorsan, geri kazanmak istiyorsan da aynı sekilde o rahatlığı onun elinden almalısın önce

cok haklisin.artik dur diyorum bu ise ,bole daha kotu cunku

En laylaylom bir durumdayken bile olmadı diyorsun
evlilik gibi başlı başına zor bir kuruma adım atmışken nasıl olacaktı peki
sizin ki sadece ulaşılmazlık oldugu ıcın cazip

en laylaylom zaman demeyelim.yasananlar cok farkli ben aldatma tarzi biseyden bitmedi demek istedim. ulasilmazlik oldugunu sanmiyorum ama belkide siz haklisiniz.tesekkur ederim :)

Kadehler ve şarkılar unutturamaz sizi.
Üstelik daha da depreşir duygularınız.
Müzik dinleyecekseniz neşeli şeyler dinleyin.
Hatta dilini bilmediğiniz şarkıcıları dinleyin. Ne dinlediğinizi anlamayın yani.
Yeni uğraşlar edinin.
Ve şu ayrıldığınız adamı da yüceltmeyin.
Eksilerini düşünün düşünecekseniz.
Allah korusun da hayatta insanların başına daha kötü şeyler gelebileceğini düşünün.
Bişey hedefleyin ve ona odaklanın.
Bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.
Unutmayın siz değerlisiniz.
Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez..

arapca muzik piyasasina bile girdim:) dediklerinizde haklisiniz daha cok yapicam... tesekkurler yorumunuz icin

Back
X