üç adet sorum var bi yorum atın kızlar :))

Bence bernardonun günlük yemek takımı daha ıyı. Braun hakkında fikrim yok.

Gunluk yemek takimi olarak 80-90 tl ye cok guzel takimlar oluyor metro da. Bernardolara okadar para verilnez bence. Metroda beyaz kendinden kabartma desenli takim hem kibar hem de sik. Oneririm..

kızlar hepinize tesekkür ederim yorumlarınız için yeni okudum
gunluk yemek takımınıda biraz heves ettigim için istiyorum yoksa uygunları da var ama ne bilim azcık yeni gelin havası olsun
bi set küçük boy hani artan yemk vs için bide büyük set tencere düşünüyorum.bide teflonlar işte. bence luzumlular bunlar. hatta düdüklüyü bile karar degiştirmessem evlendikten sonra alırım diyorum ihtiyaca baglı :26:
genel olarak bernardo olan günlük takımı begendiniz sanırım burdaki yorumlardan anladıgım

bide nehirnill bu serileri nası bulcam 5 7 serisi desem bulunurmu canım ?

cnm hısarın rıo satı cok begenılıyo ve satılıyo bence de rıo almalısın ayrıca rıonun çatal kasık setıde cok guzel bence:) yemek takımı olarak da sankı bunlar bana cok gunlukvarı geldı ama ılla ıkısınden bırısı dıyorsan ılk resımdekı daha guzel

Bulursun canım istersen genel mağazalarda gezerken denk gelirsin zaten isimleri alabilirsin bir kağıda yaz ya da dire serilerini söyle zaten 7.serisinde sanırım kablosuz var bir de gri siyah bir tek 7.seri o şekilde anlarsın sen

saol canım kablosuz olup cok pahalıysa alamam zaten:26:

gunluk dusunuyoryn zaten cnim.misafir yenek takimim ar sayfamdan gorebilirsin modelini.tesekkur ederim yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…