• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üç adet sorum var bi yorum atın kızlar :))

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
güzel arkadaslarım üç adet soru ile karşınızdayım yorumlarınızı bekliyorum :16::16::16:
:49::49: soru 1-hisarda iki tencere seti begendim
biri hisar rio metal Eki Görüntüle 1189645 670 tl (100 liralık hediye çeki var baska bir üründe kullanmak üzere )
diğeri hisar mercury metal $30_Hisar_Mercury_Metal_2966_53416b621dd.webp 400 tl
sizce ikisinin arasında sekil hariç ne fark var ? hangisi sizce?

:49::49: soru 2-günlük yemek takımı sizce hangisi?
biev $uu.webp 245 tl
bernardo $bernardo 300.webp 300 tl

:49::49: soru 3- hepinizin tavsiye ettiği braun mr 570 patisseire 'nin baska rengi yok mu bilginiz varmı ? bembayaz rengi sevmiyorum yoksa da mecbur alcaz artık :1:
$0-0.webp

yorumlarınızı ve bilgililerinizi paylasırsanız mesut edersiniz beni :1::1: :16::16::16::kkk:

güzel arkadaslarım üç adet soru ile karşınızdayım yorumlarınızı bekliyorum :16::16::16:
biri hisar rio metal Eki Görüntüle 1189645 670 tl (100 liralık hediye çeki var baska bir üründe kullanmak üzere )
diğeri hisar mercury metalEki Görüntüle 1189649 400 tl

biev Eki Görüntüle 1189667 245 tl
bernardo Eki Görüntüle 1189668 300 tl

:49::49: soru 3- hepinizin tavsiye ettiği braun mr 570 patisseire 'nin baska rengi yok mu bilginiz varmı ? bembayaz rengi sevmiyorum yoksa da mecbur alcaz artık :1:
Eki Görüntüle 1189670

yorumlarınızı ve bilgililerinizi paylasırsanız mesut edersiniz beni :1::1: :16::16::16::kkk:

Soru 1 Şekilden ziyade iç hacimleri farklı ve muhakkak cm leri farklıdır
Soru 2 Günlük için çok pahalı seçim değil mi? Ama ille alcam dersen misafirlik takımından farklı olsun derim bernardoyu öneriyorum
Soru 3 Braun yerine homend öneriyorum
Homend 2805 Functionall$homend-2805-functionall-_1386_.webp
Ben bunu kullnyrm çok memnunum

Soru 1 Şekilden ziyade iç hacimleri farklı ve muhakkak cm leri farklıdır
Soru 2 Günlük için çok pahalı seçim değil mi? Ama ille alcam dersen misafirlik takımından farklı olsun derim bernardoyu öneriyorum
Soru 3 Braun yerine homend öneriyorum
Homend 2805 FunctionallEki Görüntüle 1189780
Ben bunu kullnyrm çok memnunum

tesekkür ederim yorumunuz için. tencereleri kendimde gördüm bizzat farkedemedim biri tombiş biri düz hacminden dolayı farkeder. 300 lira farka deger mi onu bilmiyorum ama 700 olanı daha cok begendim :1::1:
misafir yemek takımlarımda bernardo ama sade çiçeği falan yok ondan bu tarz olsun istiyorum
annemin blendr ı da homend ama özelliklerinden braun daha mı iyi acaba :26: görüntü olarak bu daha güzel ama.
güle güle kullanın siz de

DİĞER KIZÇELER YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM :16::16:

tesekkür ederim yorumunuz için. tencereleri kendimde gördüm bizzat farkedemedim biri tombiş biri düz hacminden dolayı farkeder. 300 lira farka deger mi onu bilmiyorum ama 700 olanı daha cok begendim :1::1:
misafir yemek takımlarımda bernardo ama sade çiçeği falan yok ondan bu tarz olsun istiyorum
annemin blendr ı da homend ama özelliklerinden braun daha mı iyi acaba :26: görüntü olarak bu daha güzel ama.
güle güle kullanın siz de

DİĞER KIZÇELER YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM :16::16:

Ben de korkmaz tombbik set almıştım
gerçiben çeyiz seti aldım yemek takımı tencere seti çatal bıcağı ynndada seramik set verdiler
1200 e allmıştım
tombik kullanşlı önerimm
hisar sonuçta
nesi kötü olabilr.

Şimdiden sende güle güle kulan canım
Benidmde günlük çatal bıçak setim hisar çok memnunum.
Braunda iyi marka ama homend ona göre biraz daha uygun

Ben de korkmaz tombbik set almıştım
gerçiben çeyiz seti aldım yemek takımı tencere seti çatal bıcağı ynndada seramik set verdiler
1200 e allmıştım
tombik kullanşlı önerimm
hisar sonuçta
nesi kötü olabilr.

Şimdiden sende güle güle kulan canım
Benidmde günlük çatal bıçak setim hisar çok memnunum.
Braunda iyi marka ama homend ona göre biraz daha uygun

sahan setini,cezve takimi bicak seti bunlari korkmaz dusunuyorum bnde ins,cok tesekkurler iyi dilekleriniz icn

tencereyı çok abartma derım.ben evlenırken teflon set ve celık set almıştım.ne gerek varsa bır dunya tencerem oldu.onerım seramık setlerden al ınan çelığe gerek bıle duymayacaksın boşuna okadar para verme

Bence bernardonun günlük yemek takımı daha ıyı. Braun hakkında fikrim yok.

Boyner in seramik tencere setini kullaniyorum. 50% indirime girdiginde aldim. Hem ucuza geldi hemde cok memnunum ama markasini hatirlamiyorum. Buyuk boy Karniyarik tenceresi indirimli 89 tl.ydi. cok memnunum siddetle tavsiye ederim. Homend soran arkadaslar. Hic dusunmeden urunlerini deneyin. Ozellikle elektrikli sarap acacagi, blender, cay makinasi, utu ve supurgesinden memnunum. Plastik ve elektrik aksamlari cok kaliteli . Indirim kodu olarak PATÌ3 YAZArsaniz urunleri 40% indirimli alabilirsiniz. Verdikleri ekstra hediyeler de olunca urunler cok ucuza geliyor.Kaliteyi ucuza almayi seviyorum. Sevgiler

Gunluk yemek takimi olarak 80-90 tl ye cok guzel takimlar oluyor metro da. Bernardolara okadar para verilnez bence. Metroda beyaz kendinden kabartma desenli takim hem kibar hem de sik. Oneririm..

Eki Görüntüle 1189670

Cevaplar :27:

1-İkisinin arasında şekil dışında bir fark olduğunu sanmıyorum içeriklerini okuduysanız eğer yeni çıkmış ya da eski model anlamında fark vardır sadece ya da şekil olarak ilk model daha çok gittiğinden fiyatı yüksek olabilir:51:

2-2.model bernardo modeli daha şirin ve daha şık geldi gözüme :12:

3-Braun 5 serisinde siyah renk yok gri beyaz ve mavi beyaz olarak var diye biliyorum ben araştırmıştım ama şöyle ki 7.serisinde siyah gri var özellikle kablosuz modelini öneriyorlar bir göz atın isterseniz tabi ki karar sizin biz evde 5 serisini kullanıyoruz memnunuz çok şükür:16:

Son düzenleme:
sahan setini,cezve takimi bicak seti bunlari korkmaz dusunuyorum bnde ins,cok tesekkurler iyi dilekleriniz icn

Tencere setleri içerisinde hepsi var korkmazın benimki öyleydi. Çok para vermeye ayrı ayrı almaya hiç gerek yok inan.
Seramik set önermişler ama ben hiç önermiyorum çeliğin yeriini hiç birşey tutmaz
ama pilav ve kızarma için güzeller

Tencere uygun olanı al derım :)

Gunluk yemek takımını bende senın gıbı ıyı bısey almıstım neden hep mısafıre mı calıscaz gunlklerımzde kalıtelı olsun dıye :)
bernardo dıyorum daha şirin

3. hakkında bı fıkrm yok:)

Ben ilk yemek takımını beğendim herkesn aksine :1:

Çelik tencere konusunda da tombiklerin altı daha dar olduğu için tavsiye ederim, ısıyı daha iyi çeker diye düşünüyorum. Ama ben çelik saplı almadım açıkçası elim yanar diye, beyaz tutma yerleri olan bir takım aldım :1:

Canim ben de gunluk yemek takimimi iyi birsey olsun içime sinsin die düsundum begenerek aldim ben de bernardo olani daha cok begendim farkli bir fikir olsun istersen die kendiminkinin resmini atiyorum canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana göre:
1. sorunun cevabı ilk eklediğin tencere seti ile ikinci arasında bariz taban kalınlığı var. tabanı kalın olması tencerede her zaman daha iyidir. fakat o kadar fiyat farkına da değmez çünkü ikincisinin de tabanı kalın.

2. yemek takımlarından ikiside birbirine çok benziyor. benim göz zevkime ilk takım daha çok hitap etti. fakat ikinci yemek takımına da yemek koyunca birincisinden daha şık durur.

3.sanırım siyah rengi de var.

Tencere setleri içerisinde hepsi var korkmazın benimki öyleydi. Çok para vermeye ayrı ayrı almaya hiç gerek yok inan.
Seramik set önermişler ama ben hiç önermiyorum çeliğin yeriini hiç birşey tutmaz
ama pilav ve kızarma için güzeller

ben de sevmiyorum seramikleri :1::1: bakalım ama bi tane denemelik alırım inş :16::16:

Tencere uygun olanı al derım :)

Gunluk yemek takımını bende senın gıbı ıyı bısey almıstım neden hep mısafıre mı calıscaz gunlklerımzde kalıtelı olsun dıye :)
bernardo dıyorum daha şirin

3. hakkında bı fıkrm yok:)

tsekkür ederim bence de günlük takımlarda onemli gözümüz gönlümüz acılsın :1::1:

Ben ilk yemek takımını beğendim herkesn aksine :1:

Çelik tencere konusunda da tombiklerin altı daha dar olduğu için tavsiye ederim, ısıyı daha iyi çeker diye düşünüyorum. Ama ben çelik saplı almadım açıkçası elim yanar diye, beyaz tutma yerleri olan bir takım aldım :1:

tsekkür ederimm :16::16:

Canim ben de gunluk yemek takimimi iyi birsey olsun içime sinsin die düsundum begenerek aldim ben de bernardo olani daha cok begendim farkli bir fikir olsun istersen die kendiminkinin resmini atiyorum canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkür ederim siz de gule güle kullanın :16::16: benim misafir yemek takımlarım bernardo

bana göre:
1. sorunun cevabı ilk eklediğin tencere seti ile ikinci arasında bariz taban kalınlığı var. tabanı kalın olması tencerede her zaman daha iyidir. fakat o kadar fiyat farkına da değmez çünkü ikincisinin de tabanı kalın.

2. yemek takımlarından ikiside birbirine çok benziyor. benim göz zevkime ilk takım daha çok hitap etti. fakat ikinci yemek takımına da yemek koyunca birincisinden daha şık durur.

3.sanırım siyah rengi de var.

bu taban kalınlıgını calısan kız da bahsetti sizce değer mi 300 tl ye merak ediyorum fikrinizi, tesekkür ederim :16::16:
bu arada siyahına rastgelirseniz paylasırsanız benimle sevinirim

Eki Görüntüle 1189670

1-hisar rio metal
2-bernardo daha şık duruyo
3-braun'un her elektronik aleti çok güzel gerçekten. beyaz çabuk kirlenir ama sen her kullanımdan sonra güzelce temizleyip kaldırırsan problem yaşıcanı sanmıyorum canım.
güle güle kullan

1-hisar rio metal
2-bernardo daha şık duruyo
3-braun'un her elektronik aleti çok güzel gerçekten. beyaz çabuk kirlenir ama sen her kullanımdan sonra güzelce temizleyip kaldırırsan problem yaşıcanı sanmıyorum canım.
güle güle kullan

tesekkür ederim yorumunuz için :16::16:
internette rio metali 450 tl ye bulduk bakalım alabilirsek öyle alcaz inş.
braun unda ben beyazını istemiyorum zaten ama siyaha rastgelmedim hiç

Back
X