Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.385
3.785
83
3 aylıkken, biyolojik anne tarafından boş araziye bırakılan dünyalar güzeli bebeğin, beyin ölümü gerçekleşmiş diye bir haber okudum az önce. Bir yardım görevlisi tarafından emzirilmisti vs. Nasıl bozuldu moralim. Melek gibi bir yavru, bir pislik tarafından nasıl solduruldu böyle?

Lanet olsun be

Dünya adil değil hiçbir zamanda olmayacak
Keşke elden dünya düzenini değiştirecek birşey gelse
Bana kalsa bazılarının üremesine asla müsade etmem
Anne babalığın bir ruhsatı falan olur

Hasta mıydı ki o yavrum

Terkeden anne de tutuklanmış.
Hadi gayri meşru. Hadi bakamadın. Bir sürü kötü seçenek var.
Devlete ver, neden böyle vicdansız bu insanlar

Saçmalık yani, bakamaycaksan götür ver bir karakola sosyal hizmetlere versinler. Tonla bebek isteyen aile var mutlaka sahip çıkacak bir aile çıkar. Atıp gitmek de nedir yahu insan hiç mi düşünmez yeni doğmuş bebek kurda kuşa mı yem oldu öldü mü kaldı mı

Arkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?

Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.

Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.

Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.

Ne oldu bu ülkenin kadinlarina

Dimi zaten kadın sığınma evindeymiş
Aileden korktu sakladı durumu da yok
Kadın sığınma evine bıraksaydı karakol olur hastane olur

Nasıl vicdansızlık aklım almıyor

Yalnız benim bildiğim hastanedeki tedavisi bittikten sonra sosyal hizmetlere götürülürken çekilmiş o video.
Hatta bebeğin üstündeki kıyafet kadının kendi kızının kıyafeti.

Bebek iyi durumdaydı, doğru mu ki haber

Ah, inşallah öyledir. Çünkü dediğim gibiyse daha çok üzülürüm. Haberler.com da gördüm şimdi. Onlar da kaynak olarak sabah gazetesini göstermiş. Sabaha karşı kötüleşmis, yogunbakima alınmış ve beyin ölümü gerçekleşmiş.

Ölsün niyetiyle koymamış! Zorda kaldığı için kamuya açık, insanların görebileceği bir yere bırakmış!!!!

Bıraktıktan sonra da fuhuş yapmaya gitmiş. Pess

Eklentiler

• 86DE27C4-6BC2-44C8-8052-D53F237B0173.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 370
Gerçekten ölmüş mü , kıyamam yavrum benim .insan sevmeye kıyamaz bunlar doğurup atıyor.O çocuğun vebali bırakmasın yakanı pislik anne müsfettesi. Hapisten çıkamaz inşallah geber orda

Nisa bebeğin mi?

Geçen gün yine çocuk esirgeme de bebeğin biri kendi kusmuginda bogulmustu!
Evet haberi burda görünce Twitter’da baktım beslenmede boğazına kaçmış yavrunun

Bu arada anne olacak pislikte bebeği araziye bırakıp fuhuş yapmaya gitmiş

Kadın sığınmada kalıyormuş süresi dolmuş başka kadın sığınmaya geçecekken bebeği almazlar diye bırakmış bunlar nasıl insan hayretler içindeyim

Bu gibi olayda suçlu sadece anne oluyor ama yaşam tarzını beğenmediğin kadınla korumasız ilişkiye girip böyle masum bi bebeğin ortada kalmasına göz yuman sahip çıkmayan erkek suçsuz mu bu iki yaratıkta kısırlaştırılsın üremesinler bundan sonra öyle hapse konulsun şimdi sadece anneyi hapse atacaklar baba fuhuşa devam çok açık yerler var konunlarımızda

Çok can yakıcı bir şey. İnsan nasıl bir bebeği araziye bırakabilir? Bebek sonuçta. İlk okuduğumda da çok üzülmüştüm. Nasıl bir hayat bekliyor diye düşünmüştüm.
Dipnot: belki çok acımasız gelecek sizlere ama ben bu bebeğin annesinin ve babasının elinden anne baba olma hakkının alınması gerektiğini düşünüyorum. Ömür boyu anne baba olamasinlar. Çünkü bu açıkça bir cinayet. Anne suçlu ama tek suçlu anne değil buda göz ardı edilmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…