Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linç nerede!

Algı yapmayin!

Ben bu konuyu açtığımda, daha yeni duyulmustu.
Sondakika bilgisi olarak veriliyordu bir sitede. Hiçbir yerde bu habere dair yorum okumadan, o üzüntüyle açtım bu konuyu.

Normal bir insan sorgular, ben de sorguladım. Daha sonra da benim sorgulamama benzer birçok yazı olduğunu farkettim, haklı haksız bir sürü yazı. Ben linclemedim. Evet, minicik bir bebeğin saçma sapan işini bilmeyen insanlar yüzünden yitip gitmesi benim linclenmemden ya da diğer bütün yorumlarımdan, diğer her şeyden daha korkunç daha kotu ama belki o kadının kucağında birkaç dakika bile olsa bebekligini yaşamıştır emzirilirken, karnı doymustur, mutlu olmuştur diyerek linclemedim. Çok salladı dedim keşke bira sabit tutsaydi dedim Minicik bebek solup gitmiş, takildiginiz şeylere bak!

o kadın hayatta, ona bir şey olmaz, siz yitip giden canı düşünün. İhtimallere kafa yorun. Kraldan çok kralci olmayıverin böyle hassas konularda, bir şey kaybetmezsiniz. Hemen bir savunma, hemen bir dünyanın en emin insanı gibi yazip çizme. Hemen bir laf dokundurma.!

Aynı seyi yapıyorsınuz cünkü.
Yok hemsire kontrol etmeden sallamısta .
Ünlemsiz de anlayabiliyoruz bu arada anlattıklarınızı
Aynı şeyi yapmadim.

Kontrol etmeden sallayıp sallamadıgini bilmiyorum. Daha sonra bazı arkadaşlar, başka türlü anlattı, onlara da beğeni yaptım. Sizin gibi kesin şöyle böyle oldu, hayır! Kesin böyle oldu demedim. Kraldan çok kralcilik yapıp konuyu sulandirmayin!

Bu yavrunun durumuyla ilgili bir haber var mı?

Peki

Hastanede tedavisi yapılmış, taburcu olmuş bebeği niye sosyal kurum kapısında ambulans içinde emzirsin ki?
Sov icin ne olacakti ama sonra cocuk devlet kurumunun gorevlisi yuzunden oldu dediler. Bugunde inanilmadi denilene yok olmedi dediler. Cok pis kokular aliyorum. Kiz da kendini sov amacli cekti. Instagramda ay beni yilin annesi secceklermis hikayelerini paylasti ama cocuk olunce tek bir paylasim yoktu dun.

Nıye devleti suçluyorsun kı calısanın ihmali var

Çalışanı devlet işe alıyor çünkü, çocukları emanet edeceğin insanı dikkatle seçersin. hele ki bebek emanet edeceksen mutlaka eğitimli biri olmalı, daha önce bebek büyütmüş dikkatli ve özenli biri olmalı. Çok sayıda çocuğun yaşadığı bir yerde boğaza yabancı cisim kaçması, boğulma, alerjik şok mutlaka olur o yüzden ilkyardım eğitimi ciddi şekilde verilmeli. Öyle her önüne geleni o kurumda çalıştıramazsın. Taşerondu, bizim tanıdığın kızıydı karısıydı yengesiydi gelsin çalışsın haydi olmaz bu insanlara anasız babasız çocuk emanet ediyorsun. Umarım anlatabilmişimdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…