Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haberi burda görünce Twitter’da baktım beslenmede boğazına kaçmış yavrunun

Bu arada anne olacak pislikte bebeği araziye bırakıp fuhuş yapmaya gitmiş

Kadın sığınmada kalıyormuş süresi dolmuş başka kadın sığınmaya geçecekken bebeği almazlar diye bırakmış bunlar nasıl insan hayretler içindeyim
Ah yavrum, çekmedigi kalmadı minicik haliyle. Biberoni bırakıp gitmişler mi ağzına, dik yatirmamislar mi acaba, bunu yapan kim neci arastirilmaz ki! Orada nasıl beslenir ki bebekler. Bu nasıl bir sorumsuzluk.

Haberin detayları burada,anne olmayı hak etmeyen bir zavallı kadın işte..
Bebeği bırakıp adamın birisiyle beraber olmuş.

ttps://www.mynet.com/son-dakika-nisa-mihriban-bebegi-terk-eden-annesiyle-ilgili-fuhus-detayi-turkiye-nin-konustugu-o
Linkte sıkıntı var hepsi kopyalanmadı.
Diğer linkte var .

Haberin detayları burada,anne olmayı hak etmeyen bir zavallı kadın işte..
Bebeği bırakıp adamın birisiyle beraber olmuş.

ttps://www.mynet.com/son-dakika-nisa-mihriban-bebegi-terk-eden-annesiyle-ilgili-fuhus-detayi-turkiye-nin-konustugu-o
Yani kadının meslegi belli, çocuğu peydahladigi adama da ceza verilir umarım. Bu kadar kolay olmamali ya...

Adama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.
Kadına da verilmeli adama da...sahip cikmamis belli ki herif de. Bebeğin anası varsa babası da vardi. Kadin hamile oldugumu mesaj attım cevap atmadi demis ifadesinde ama belki adamın haberi bile yoktu kimbilir, o da var...

Kadına da verilmeli adama da...sahip cikmamis belli ki herif de. Bebeğin anası varsa babası da vardi. Kadin hamile oldugumu mesaj attım cevap atmadi demis ifadesinde ama belki adamın haberi bile yoktu kimbilir, o da var...
Kadın daha öncede başkasıyla beraber olmuş zaten ,baba hangisi onuda bilemeyiz tabi.
Bişiler dönmüş gene çok acı,böyle annelik olmaz olsun,kedi bile yavrusuna sahip çıkarken korurken tıslarken böyle kadınlar anne olmayı hak etmiyorlar.

Ah yavrum, çekmedigi kalmadı minicik haliyle. Biberoni bırakıp gitmişler mi ağzına, dik yatirmamislar mi acaba, bunu yapan kim neci arastirilmaz ki! Orada nasıl beslenir ki bebekler. Bu nasıl bir sorumsuzluk.
Bi kaç kişi yazmış beslenmede sıkıntı olduğunu sonrası sadece anneye yükleniliyor anne idam edilse azdır benim içinde eğer beslenme kısmı doğruysa haber ört pas edildi bile bebiş gayet sağlıklıydı beslenmede değilse sıkıntı hasta bi bebeğe neden o videolar çekildi sıkıntı nerde

Adama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.
Adamda kadınla aynı cezayı hak ediyor bu kadının hamile kalacağını düşünecekti bu kadının hayat biçimi ortada daha 20 yaşında hamile kalsa çocuğa sahip çıkmayacağını bildiği halde korumasız ilişki yaşıyor kadın neyse adamda odur

Birde kadın birkaç adamla yatınca hemen or…… oluyor bu adamların namusu hep sabit yüz kadınla yatsa gene aynı kalıyorlar.

Bu yüzden anada babada eğer ki beslenmede gerçekten sıkıntı varsa hepsi ceza alsın

Yorum yapmak istiyorum ama yapamıyorum..
Çok üzüldüm gerçekten ama belki de kurtuldu diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum..
İnsanız ama insanlık nedir nasıl olur bilmiyorum..

Nereye bu gidiş..

Bir insan hamile kalabiliyor ve doğurabiliyor diye anne denmemeli.Anne kelimesi bu kişilere biyolojik olarak bile kullanılmamalı.

Haberi okudum içim sızladı.Ülkemde adalet yok yarın bir gün bu kadın çıkar 3 5 tane doğurur cennete uçan bu güzel yavruyu unutur bu daha da üzdü.

İnançlı olarak tek diyebileceğim Yaşasın Cehennem !.

Çocuk esirgemede yanlış beslenme sonucu boğazına kaçan nesneden dolayı diye açıklama var kimsesizler kime emanet
3 aylık bebeğe ne vermiş olabilirler ki ek gıdaya geçmek için çok erkendi halbuki yavrum daha çok küçüktü oysa ki kim yaptıysa en ağır cezayı alır umarım.

Adamda kadınla aynı cezayı hak ediyor bu kadının hamile kalacağını düşünecekti bu kadının hayat biçimi ortada daha 20 yaşında hamile kalsa çocuğa sahip çıkmayacağını bildiği halde korumasız ilişki yaşıyor kadın neyse adamda odur

Birde kadın birkaç adamla yatınca hemen or…… oluyor bu adamların namusu hep sabit yüz kadınla yatsa gene aynı kalıyorlar.

Bu yüzden anada babada eğer ki beslenmede gerçekten sıkıntı varsa hepsi ceza alsın
Kadın mesaj atmış hamileyim diye adama,sonrası ne oldu bilinmiyor.
Şahıs zaten belli şeyi yapıyor kesin adamda evlidir,adamı bulup ona göre işlem yapılsın.
Bebek bence gıdasızda kalmış olabilir,yetiştirme yurdunda bu kadar dikkatsiz olacak kadar ne yaşandı acaba.

Ben de çok üzüldüm görünce , ama görüntülerde iyi görünüyordu neden ölmüş birden bilen var mı?

Beyin ölümü gerçekleşmiş hastanede.

Bi kaç kişi yazmış beslenmede sıkıntı olduğunu sonrası sadece anneye yükleniliyor anne idam edilse azdır benim içinde eğer beslenme kısmı doğruysa haber ört pas edildi bile bebiş gayet sağlıklıydı beslenmede değilse sıkıntı hasta bi bebeğe neden o videolar çekildi sıkıntı nerde
Beslenmeyle alakalı haber yoktu beyin ölümü deniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X