- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.986
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah yavrum, çekmedigi kalmadı minicik haliyle. Biberoni bırakıp gitmişler mi ağzına, dik yatirmamislar mi acaba, bunu yapan kim neci arastirilmaz ki! Orada nasıl beslenir ki bebekler. Bu nasıl bir sorumsuzluk.Evet haberi burda görünce Twitter’da baktım beslenmede boğazına kaçmış yavrunun
Bu arada anne olacak pislikte bebeği araziye bırakıp fuhuş yapmaya gitmiş
Kadın sığınmada kalıyormuş süresi dolmuş başka kadın sığınmaya geçecekken bebeği almazlar diye bırakmış bunlar nasıl insan hayretler içindeyim
Linkte sıkıntı var hepsi kopyalanmadı.Haberin detayları burada,anne olmayı hak etmeyen bir zavallı kadın işte..
Bebeği bırakıp adamın birisiyle beraber olmuş.
ttps://www.mynet.com/son-dakika-nisa-mihriban-bebegi-terk-eden-annesiyle-ilgili-fuhus-detayi-turkiye-nin-konustugu-o
Yani kadının meslegi belli, çocuğu peydahladigi adama da ceza verilir umarım. Bu kadar kolay olmamali ya...Haberin detayları burada,anne olmayı hak etmeyen bir zavallı kadın işte..
Bebeği bırakıp adamın birisiyle beraber olmuş.
ttps://www.mynet.com/son-dakika-nisa-mihriban-bebegi-terk-eden-annesiyle-ilgili-fuhus-detayi-turkiye-nin-konustugu-o
Adama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.Yani kadının meslegi belli, çocuğu peydahladigi adama da ceza verilir umarım. Bu kadar kolay olmamali ya...
Kadına da verilmeli adama da...sahip cikmamis belli ki herif de. Bebeğin anası varsa babası da vardi. Kadin hamile oldugumu mesaj attım cevap atmadi demis ifadesinde ama belki adamın haberi bile yoktu kimbilir, o da var...Adama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.
Kadın daha öncede başkasıyla beraber olmuş zaten ,baba hangisi onuda bilemeyiz tabi.Kadına da verilmeli adama da...sahip cikmamis belli ki herif de. Bebeğin anası varsa babası da vardi. Kadin hamile oldugumu mesaj attım cevap atmadi demis ifadesinde ama belki adamın haberi bile yoktu kimbilir, o da var...
güzel çocuğum cennet kuşu![]()
Boş Bir Araziye Terk Edilmişti: Nisa Mihriban Bebeğin Beyin Ölümü Gerçekleşti İddiası
Pendik'te boş bir araziye terk edilen 3 aylık bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.onedio.com
Maalesef nisa bebeği kaybetmişiz çok üzüldüm içim parçalandı.
Çok üzüldüm içim parçalandı nasıl olduki olay acaba beyin ölümü gerçekleşmiş.güzel çocuğum cennet kuşu![]()
Bi kaç kişi yazmış beslenmede sıkıntı olduğunu sonrası sadece anneye yükleniliyor anne idam edilse azdır benim içinde eğer beslenme kısmı doğruysa haber ört pas edildi bile bebiş gayet sağlıklıydı beslenmede değilse sıkıntı hasta bi bebeğe neden o videolar çekildi sıkıntı nerdeAh yavrum, çekmedigi kalmadı minicik haliyle. Biberoni bırakıp gitmişler mi ağzına, dik yatirmamislar mi acaba, bunu yapan kim neci arastirilmaz ki! Orada nasıl beslenir ki bebekler. Bu nasıl bir sorumsuzluk.
Adamda kadınla aynı cezayı hak ediyor bu kadının hamile kalacağını düşünecekti bu kadının hayat biçimi ortada daha 20 yaşında hamile kalsa çocuğa sahip çıkmayacağını bildiği halde korumasız ilişki yaşıyor kadın neyse adamda odurAdama ceza verilse ne olacak ki,canice suçu işleyen kadına en ağır ceza verilsin.
3 aylık bebeğe ne vermiş olabilirler ki ek gıdaya geçmek için çok erkendi halbuki yavrum daha çok küçüktü oysa ki kim yaptıysa en ağır cezayı alır umarım.Çocuk esirgemede yanlış beslenme sonucu boğazına kaçan nesneden dolayı diye açıklama var kimsesizler kime emanet
Kadın mesaj atmış hamileyim diye adama,sonrası ne oldu bilinmiyor.Adamda kadınla aynı cezayı hak ediyor bu kadının hamile kalacağını düşünecekti bu kadının hayat biçimi ortada daha 20 yaşında hamile kalsa çocuğa sahip çıkmayacağını bildiği halde korumasız ilişki yaşıyor kadın neyse adamda odur
Birde kadın birkaç adamla yatınca hemen or…… oluyor bu adamların namusu hep sabit yüz kadınla yatsa gene aynı kalıyorlar.
Bu yüzden anada babada eğer ki beslenmede gerçekten sıkıntı varsa hepsi ceza alsın
Ben de çok üzüldüm görünce , ama görüntülerde iyi görünüyordu neden ölmüş birden bilen var mı?
Beslenmeyle alakalı haber yoktu beyin ölümü deniyor.Bi kaç kişi yazmış beslenmede sıkıntı olduğunu sonrası sadece anneye yükleniliyor anne idam edilse azdır benim içinde eğer beslenme kısmı doğruysa haber ört pas edildi bile bebiş gayet sağlıklıydı beslenmede değilse sıkıntı hasta bi bebeğe neden o videolar çekildi sıkıntı nerde