Üç çocukla bosanmak

Bu çocuk konusunda evet hataliyim hala nasıl böyle bir hata yaptim diyorum kendime adam beni dinlemiyoki birilerine haber veriyor misafirimsin diyo gelenin gitmesine izin vermiyor üç cocuklada olsa ona dedirticem bosanalim demeyi daha önce olmuştu o zamanda sipral katmıştı hamile kalmıştım bilmiyordum tam ayrilcaktik bı baktım hamileyim annem yedi bitirdi beni orda kaliyoz benle oğlum diye annelik yapmıyordu mecbur kaldım aldiramadim döndüm çok üzgünüm keşke üç olmasaydi çocuklar büyük hayatıma bakardım bu çocukla isim zorlasti onun suçu yok ama çocuklarımdan vazgeçemem onları hiç bırakmadım birakmiycam

Az önce okudum tam bu yaşta hala bekar olan varsa psikolojik sorunu olması muhtemelmis:) ama sormak gerek bi sadece erkekler için mı geçerli bu önermesi:) Iste bu demediginiz biri olmadıkça evleneyim zaten.
Neden tercih meselesi herkes evlenmek zorunda değil ki kimilerinin başka hedefleri vardır hayatta mesleğini icra etmek için insanlığa hizmet için kendini adamış bir sürü insan var Yeryüzü Doktorları belgeselini izlemenizi tavsiye ederim bir de bi bayan vardı adı aklıma gelmiyor evli ama çocuk sahibi olmayı düşünmüyor dünyadaki yardıma muhtaç çocuklara yetişiyor oralarda onlara eğitmenlik yapıyor tedavilerini yaptırıyor gelmişler bu bayana yok kendi çocuğun olsa farklı olur neden çocuk düşünmüyorsun bilmem ne gibi gereksiz sokak dedikoduları olan bir sürü soru soruyorlar bayanın değerleri hedefleri var tercih meselesi yani

bu sorularin cevabi sizde.. ailenizi siz taniyorsunuz biz degil.. aileniz sahip cikar mi? sorunlari biliyorlar mi? bosanacaksan gel diyorlar mi? ayrica makina vs nedir ki soyleyin tatli dille esinize yaptirsin, yenisi alsin, misafire israr etme iki cocuk hamilelik yapamiyorum dediniz mi?

Sipralim tutmuyo alırken hamile kalıyorum

Sanki o çocuklarının sorumluluğunuda
Es geçecek gibisin, sorumsuz bir kadına benziyor gibisin yazıların öyle konuşuyor

Zaten çocuklarınıza sahip çıkın o eşinize de izah edin ben misafir ağırlayamam diye anlamıyorsa da Allah akıl fikir versin ne diyim 3 çocukla şuan boşanmanız biraz zor gerçekten

Sanki o çocuklarının sorumluluğunuda
Es geçecek gibisin, sorumsuz bir kadına benziyor gibisin yazıların öyle konuşuyor
Ben onları hiç bırakmadım hiç bir saat bile dokuz yıl sonramı birakcam zaten birakabilseydim başka bir hayatım olurdu

Ben bir şey demedim ironi yaptım. Az önce bir konuta 36 yaşına gelmiş evlenmemiş birinin psikolojik sorunları vardır yazdı biri ona ithafen. Zaten dedim işte bu demeyeceginiz biri olmadıkça evlenmeyin diye. Sakaydı yani.

spiral kaymis ikinciye hamile kalmissiniz.. ucuncuye korunmaya baska yollar deneseydiniz? hala spiral taktiracaktim gebe kaldim diyorsunuz. her neyse olan olmus. ucuncu yolda geliyor. kocan yardimci olmuyorsa ailene haber ver. agizlarini yokla.. ona gore kararini ver.

Hayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni
4. çocuğu arayı uzatmadan yapın, 5. 'den önce herşey yoluna girmiş olur

selin karacehennem vardi nur viral'e cikardi biliyor musunuz? sizin gibi benzer konulara sunu soylerd; en buyuk cocuk 18 yasina gelene kadar bekle.. kucuk de buyur 7-8 yasina gelir.. sonra onu annene birakir calisirsin.. veya cocuklar okula baslamis olur. buyuk kucuge de gozkulak olur. kendin ayaklarin uzerinde durursun. simdilik idare et kocani.

10 dakka önce mesajlara bakmicam diyordunuz burda ki herkesin eğlenmek için yorum yaptığını hepimizin kötü insanlar olduğunu söylüyordunuz,konunun anlattiginiz gibi olduğundan bile şüpheliyim artık

Eğitiminiz var mı? Ya da iş deneyiminiz? Çocuk kreşlik olduktan sonra yapamaz mısınız işe girme olaylarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…