- 15 Nisan 2020
- 326
- 823
- 18
Sorun yok :) bu konularda bazen insanlar özellikle sorunca alınganlık olabiliyor.Size var demedim zaten. Ne haddime. İroni yapmıştım şu an başka bir konuda yazılana ithafen aynı yaş olunca.
Bu çocuk konusunda evet hataliyim hala nasıl böyle bir hata yaptim diyorum kendime adam beni dinlemiyoki birilerine haber veriyor misafirimsin diyo gelenin gitmesine izin vermiyor üç cocuklada olsa ona dedirticem bosanalim demeyi daha önce olmuştu o zamanda sipral katmıştı hamile kalmıştım bilmiyordum tam ayrilcaktik bı baktım hamileyim annem yedi bitirdi beni orda kaliyoz benle oğlum diye annelik yapmıyordu mecbur kaldım aldiramadim döndüm çok üzgünüm keşke üç olmasaydi çocuklar büyük hayatıma bakardım bu çocukla isim zorlasti onun suçu yok ama çocuklarımdan vazgeçemem onları hiç bırakmadım birakmiycamTamam gidemiyorsun anladık madem böyle bir adamdan 2.çocuk hatta 3.çocuk niye bu kadar kadın senin kötülüğünü istemez aksine destek olur bir sürü misafir ağırlıyorsun elektronik eşyaların sorunlu onca misafirle mi uğraşacaksın çocuklarınla mı ilgileneceksin spiral taktırmaya gidene kadar hamile kalmışsın anladık başka yol da mı yoktu korunmak için 4 sene korunduk ya biz hiç de kazayla falan da hamile kalmadım hadi eşin almıyor önlem sen al git ilaç al iğne vurun bir an evvel spirali taktırsaydın kusura bakma yani hatalısın
Neden tercih meselesi herkes evlenmek zorunda değil ki kimilerinin başka hedefleri vardır hayatta mesleğini icra etmek için insanlığa hizmet için kendini adamış bir sürü insan var Yeryüzü Doktorları belgeselini izlemenizi tavsiye ederim bir de bi bayan vardı adı aklıma gelmiyor evli ama çocuk sahibi olmayı düşünmüyor dünyadaki yardıma muhtaç çocuklara yetişiyor oralarda onlara eğitmenlik yapıyor tedavilerini yaptırıyor gelmişler bu bayana yok kendi çocuğun olsa farklı olur neden çocuk düşünmüyorsun bilmem ne gibi gereksiz sokak dedikoduları olan bir sürü soru soruyorlar bayanın değerleri hedefleri var tercih meselesi yaniAz önce okudum tam bu yaşta hala bekar olan varsa psikolojik sorunu olması muhtemelmis:) ama sormak gerek bi sadece erkekler için mı geçerli bu önermesi:) Iste bu demediginiz biri olmadıkça evleneyim zaten.
Sipralim tutmuyo alırken hamile kalıyorumHerkes hata yapabilir diye burdakilere sitemli bir mesaj yazmışsınız sayın konu sahibi.. evet 50 yaşında da insan boşanabilir..boşanmak ayıp değil ki hatta çok doğal bir şey.
Burdakilerin hata dediği;
Hata dediğiniz "İnsan dünyaya getirmek." İnsan ya. İnsan yani. Bu bu kadar basit olmamalı. Öyle anlattığınız gibi bir adamsa, sizinle beraber derde sokmanın anlamı var mı çocukları? Hadi sonuncusu hata spiral vs. Ikincisi? Cocuk hadi yaptım oldu gibi bir şey değil. İlerde ne travmaları olacak belki de... çok hassas bir konu insan yetiştirmek.
Mutluluklar diliyorum. Umarım bundan sonra bilincli olursunuz. Boşanın , imkanınız varsa aileniz destek olursa daha güzel bir hayatınız olur inşallah.
Zaten çocuklarınıza sahip çıkın o eşinize de izah edin ben misafir ağırlayamam diye anlamıyorsa da Allah akıl fikir versin ne diyim 3 çocukla şuan boşanmanız biraz zor gerçektenBu çocuk konusunda evet hataliyim hala nasıl böyle bir hata yaptim diyorum kendime adam beni dinlemiyoki birilerine haber veriyor misafirimsin diyo gelenin gitmesine izin vermiyor üç cocuklada olsa ona dedirticem bosanalim demeyi daha önce olmuştu o zamanda sipral katmıştı hamile kalmıştım bilmiyordum tam ayrilcaktik bı baktım hamileyim annem yedi bitirdi beni orda kaliyoz benle oğlum diye annelik yapmıyordu mecbur kaldım aldiramadim döndüm çok üzgünüm keşke üç olmasaydi çocuklar büyük hayatıma bakardım bu çocukla isim zorlasti onun suçu yok ama çocuklarımdan vazgeçemem onları hiç bırakmadım birakmiycam
Ben onları hiç bırakmadım hiç bir saat bileSanki o çocuklarının sorumluluğunuda
Es geçecek gibisin, sorumsuz bir kadına benziyor gibisin yazıların öyle konuşuyor
Biri ona girecek biri sekizeCocuklar kaç yaşında büyük dediğiniz? Babaları onlara nasıl davranıyor
Ben bir şey demedim ironi yaptım. Az önce bir konuta 36 yaşına gelmiş evlenmemiş birinin psikolojik sorunları vardır yazdı biri ona ithafen. Zaten dedim işte bu demeyeceginiz biri olmadıkça evlenmeyin diye. Sakaydı yani.Neden tercih meselesi herkes evlenmek zorunda değil ki kimilerinin başka hedefleri vardır hayatta mesleğini icra etmek için insanlığa hizmet için kendini adamış bir sürü insan var Yeryüzü Doktorları belgeselini izlemenizi tavsiye ederim bir de bi bayan vardı adı aklıma gelmiyor evli ama çocuk sahibi olmayı düşünmüyor dünyadaki yardıma muhtaç çocuklara yetişiyor oralarda onlara eğitmenlik yapıyor tedavilerini yaptırıyor gelmişler bu bayana yok kendi çocuğun olsa farklı olur neden çocuk düşünmüyorsun bilmem ne gibi gereksiz sokak dedikoduları olan bir sürü soru soruyorlar bayanın değerleri hedefleri var tercih meselesi yani
spiral kaymis ikinciye hamile kalmissiniz.. ucuncuye korunmaya baska yollar deneseydiniz? hala spiral taktiracaktim gebe kaldim diyorsunuz. her neyse olan olmus. ucuncu yolda geliyor. kocan yardimci olmuyorsa ailene haber ver. agizlarini yokla.. ona gore kararini ver.Bu çocuk konusunda evet hataliyim hala nasıl böyle bir hata yaptim diyorum kendime adam beni dinlemiyoki birilerine haber veriyor misafirimsin diyo gelenin gitmesine izin vermiyor üç cocuklada olsa ona dedirticem bosanalim demeyi daha önce olmuştu o zamanda sipral katmıştı hamile kalmıştım bilmiyordum tam ayrilcaktik bı baktım hamileyim annem yedi bitirdi beni orda kaliyoz benle oğlum diye annelik yapmıyordu mecbur kaldım aldiramadim döndüm çok üzgünüm keşke üç olmasaydi çocuklar büyük hayatıma bakardım bu çocukla isim zorlasti onun suçu yok ama çocuklarımdan vazgeçemem onları hiç bırakmadım birakmiycam
4. çocuğu arayı uzatmadan yapın, 5. 'den önce herşey yoluna girmiş olurHayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni
Gidip bir kadın jinekolog doktoruna danıştın mı? Yok ne yaptın? Bütün gün Müge anlı mı izledin?Sipralim tutmuyo alırken hamile kalıyorum
TamamBen bir şey demedim ironi yaptım. Az önce bir konuta 36 yaşına gelmiş evlenmemiş birinin psikolojik sorunları vardır yazdı biri ona ithafen. Zaten dedim işte bu demeyeceginiz biri olmadıkça evlenmeyin diye. Sakaydı yani.
Ben onları hiç bırakmadım hiç bir saat biledokuz yıl sonramı birakcam zaten birakabilseydim başka bir hayatım olurdu
Zaten çocuklarınıza sahip çıkın o eşinize de izah edin ben misafir ağırlayamam diye anlamıyorsa da Allah akıl fikir versin ne diyim 3 çocukla şuan boşanmanız biraz zor gerçekten
[/QUO kız kardeşini sevmediğimi biliyor daha düne kadar oda sevmiyordu eve çağırma dedim istemiyorum onla uğraşamam dedim bir hafta sonra çağırmış adam haberim bile yoktu
10 dakka önce mesajlara bakmicam diyordunuz burda ki herkesin eğlenmek için yorum yaptığını hepimizin kötü insanlar olduğunu söylüyordunuz,konunun anlattiginiz gibi olduğundan bile şüpheliyim artıkBu çocuk konusunda evet hataliyim hala nasıl böyle bir hata yaptim diyorum kendime adam beni dinlemiyoki birilerine haber veriyor misafirimsin diyo gelenin gitmesine izin vermiyor üç cocuklada olsa ona dedirticem bosanalim demeyi daha önce olmuştu o zamanda sipral katmıştı hamile kalmıştım bilmiyordum tam ayrilcaktik bı baktım hamileyim annem yedi bitirdi beni orda kaliyoz benle oğlum diye annelik yapmıyordu mecbur kaldım aldiramadim döndüm çok üzgünüm keşke üç olmasaydi çocuklar büyük hayatıma bakardım bu çocukla isim zorlasti onun suçu yok ama çocuklarımdan vazgeçemem onları hiç bırakmadım birakmiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?