Bir tokatla başlar Allah korusun ama maalesef devamı gelir. El kaldırmışsa o zihniyetten çıkaramazsınız. Sizinde söylediğiniz gibi evliliğiniz anca sessiz kalır yanlışına doğru derseniz devam eder. Ama boşanmanız en sağlıklısı umarım hayırlısı olur sizin için. Bu arada üç çocuk yapasıya kadar hiç mi böyle davranışlar sergilemedi size? Keşke ilkinden sonra dursaydınız..Merhabalar
Biri 8 diğer ikisi 1 buçuk yaşında (ikiz) olan üç cocugum var. Boşanmayı düşünüyorum. İşim var. Aileme yakın yaşıyorum. Bebeklerime su an bakan bakıcı bir ablam var. Boşanırsak eş durumundan ertelenmiş olan zorunlu hizmet çalışma yükümlülüğüm de var. Yani iş yerim de değişecek. Ne önerirsiniz? Ne gibi zorluklar yaşarım? Aldatma vs gibi bir durum yok. Sadece şiddetli geçimsizlik var. Sussam sıkıntı yok. Ona uymasam sıkıntı. Bir kere tokat attı. Bunu unutamıyorum. 9 yıldan fazladir evliyiz. Tekrar evlenmek gibi bir niyetim yok. Çocuklarımla mutlu olmak istiyorum sadece.
Merhaba bende 6 ve 1 yaşında 2 çocuğum varken boşandım mesleğim vardı işim iyi aileme yakın tek oturuyordum ama insan bir can yoldaşı arıyor yanına tekrar evlenmem demeyin hayat karşınıza neler çıkarır bilemezsiniz ben boşandıktan 2 yıl sonra hayatımın gerçek aşkını buldum 2 oğluma da öz babalarının yokluğunu aratmayan biri üvey değil sanki çocuklar ondan dışardan gören üvey sanmaz inşallah hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar
Biri 8 diğer ikisi 1 buçuk yaşında (ikiz) olan üç cocugum var. Boşanmayı düşünüyorum. İşim var. Aileme yakın yaşıyorum. Bebeklerime su an bakan bakıcı bir ablam var. Boşanırsak eş durumundan ertelenmiş olan zorunlu hizmet çalışma yükümlülüğüm de var. Yani iş yerim de değişecek. Ne önerirsiniz? Ne gibi zorluklar yaşarım? Aldatma vs gibi bir durum yok. Sadece şiddetli geçimsizlik var. Sussam sıkıntı yok. Ona uymasam sıkıntı. Bir kere tokat attı. Bunu unutamıyorum. 9 yıldan fazladir evliyiz. Tekrar evlenmek gibi bir niyetim yok. Çocuklarımla mutlu olmak istiyorum sadece.
Büyük çaplı bir sıkıntımız yoktu. İkinci çocuk için 6 yıl bekledim. Patır patır dogurmadim. İkinci bebeğim ikiz oldu. Şimdi iş yukum çok ve eşim hiç yardımcı değil. Artık birbirimize batar oldukBir tokatla başlar Allah korusun ama maalesef devamı gelir. El kaldırmışsa o zihniyetten çıkaramazsınız. Sizinde söylediğiniz gibi evliliğiniz anca sessiz kalır yanlışına doğru derseniz devam eder. Ama boşanmanız en sağlıklısı umarım hayırlısı olur sizin için. Bu arada üç çocuk yapasıya kadar hiç mi böyle davranışlar sergilemedi size? Keşke ilkinden sonra dursaydınız..
Sizin boşanma sebebi özel değilse neydi? Sonradan pişman olmaktan korkuyorumMerhaba bende 6 ve 1 yaşında 2 çocuğum varken boşandım mesleğim vardı işim iyi aileme yakın tek oturuyordum ama insan bir can yoldaşı arıyor yanına tekrar evlenmem demeyin hayat karşınıza neler çıkarır bilemezsiniz ben boşandıktan 2 yıl sonra hayatımın gerçek aşkını buldum 2 oğluma da öz babalarının yokluğunu aratmayan biri üvey değil sanki çocuklar ondan dışardan gören üvey sanmaz inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Sizin boşanma sebebi özel değilse neydi? Sonradan pişman olmaktan korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Biz de bu tarz bir sıkıntı yok. Aslına bakarsanız hep birbirimizi sever olduk ama bir kere attığı tokat (1 ay kadar önce) beni mahvetti. Kendime gelemedim. Bugünde yine şiddet uygulama tehdidi yaşadım. Yapar mı emin değilim asla. Ama bir kere daha kaldiramaz bu şekilde de yaşayamam. Ne yapacağımı şaşırdımBenim aldatmaydı 1 kere affettim sonra devamı geldi ve en son şiddet uyguladı ve ben evden zor kaçtım çocuklarımı alıp kaçmasam ölebilirdim sebebi de yakaladım yine telefonundan bayanın telefonunu alıp onu aramamdı
Tokat olayından sonra o bosanalim dedi. Ben de kabul ettim. Sonra caydi. Kızımın yüzündeki gülümseme gitsin istemiyorum dedi. Ama bir barış .. iki gün iyiysek üç gün kotuyuz. O iki gün ve üç çocuk hayrına devam etmeye değer mi bilmiyorumEşinizle ciddi olarak boşanma konusunu konuştunuz mu peki ?
O nasıl karşılıyor ?
Tokat olayı kabul edilemez devamı da gelebilir çok tahammülsüz biri olmuş belli ki.
Sizin tekrar evlenip mutlu olduğunuzu görünce kudurdu mu acaba adi herifBenim aldatmaydı 1 kere affettim sonra devamı geldi ve en son şiddet uyguladı ve ben evden zor kaçtım çocuklarımı alıp kaçmasam ölebilirdim sebebi de yakaladım yine telefonundan bayanın telefonunu alıp onu aramamdı
Gecmis olsun ve güçlü duruşunuz için tebrik ederim. İkiniz de calistiginiz halde Eşinizin evde yardımcı olmaması zamanla yük olusturmustur. Ben memur değilim, zorunlu görev bahsettiğiniz doğuya gitme durumu sanırım, büyük olan okula adapte olabilir ancak ikizleriniz çok küçük, anneniz sizinle gelebilir mi geçici bir süre?Merhabalar
Muhtemelen aynı şehirde çok uzak bir yer olur. Şimdi çalıştıgim yerden çok memnunum. Gidersem aileme çok yük kalacak. Sürekli ben yokken çocuklarla ilgilenmeleri gerekecek. Kafam allak bullakGecmis olsun ve güçlü duruşunuz için tebrik ederim. İkiniz de calistiginiz halde Eşinizin evde yardımcı olmaması zamanla yük olusturmustur. Ben memur değilim, zorunlu görev bahsettiğiniz doğuya gitme durumu sanırım, büyük olan okula adapte olabilir ancak ikizleriniz çok küçük, anneniz sizinle gelebilir mi geçici bir süre?
Anladığım kadarıyla önceki yıllarda güzel gitmiş evlilik.Cunku 2.cocugu yapmaya karar vermişsiniz.Tokat olayından sonra o bosanalim dedi. Ben de kabul ettim. Sonra caydi. Kızımın yüzündeki gülümseme gitsin istemiyorum dedi. Ama bir barış .. iki gün iyiysek üç gün kotuyuz. O iki gün ve üç çocuk hayrına devam etmeye değer mi bilmiyorumeşimle evlendigim için çok pişmanım.
Bu boyutta bir sıkıntımız yoktu. İlk çocuğum kucukken yine sıkıntılarımız olmuştu çünkü yardımcı bir eş değil. Şimdide ikizlerin küçüklüğünde çok çok daha büyük çaplı yaşıyoruz. Artık çok yoruldum. Sanki ayrılsak ondan bir beklentim kalmadığı için daha huzurlu olacakmisim gibi hissediyorum. Ayrı yaşamayı kabul etmez sanırım çünkü gidecek yeri yok. Gitmez yani bir yere. Benim anneme gitmemde kavimler göçüyle eş olur. Bir ton çocuk eşyası.... Bugün ki olaydan sonra hiç konuşmadık uyudu sürekli. Bende bebekleri uyutunca dışarı çıktım. Aradı gel çay içelim diye. Garip bir ilişki içindeyiz. Birlikte olmuyor, ayrılsak nasıl olur kestiremiyorumAnladığım kadarıyla önceki yıllarda güzel gitmiş evlilik.Cunku 2.cocugu yapmaya karar vermişsiniz.
İkiz çocuklardan sonra mi böyle uzaklaşma oldu aranızda ?
Sorumluluk ağır gelmiş belli ki.
İş yerinizin değişme olayı kötü olmuş bu sizin konforunuzu etkileyecek.
Eşinize ayrı yaşamayı teklif edebilirsiniz.
Bu şekilde hem iş yeriniz değişmemiş olur hem de boşanmayi gerçekten isteyip istemediğinizi anlamış olursunuz.
Aslında evet hayatı çocuklar odaklı yaşıyoruz. Benimde titizlik olmasa da bir düzen takıntım var. Esiminde sürekli misafir ağırlama, elma kurutma (dayak olayini bundan yaşadık) kışlık hazırlama gibi dertleri var. Geçen evlilik yildonumumuzdu aramızda yine çok kötüydü. Kız kardeşim geldi akşam çıkın ikiniz dedi. Çok iyi geldi. Ama bugün yine kavga gürültüIs yukum cok demissiniz. Iki bebekli hayat cok stresli hem esiniz hem sizin icin. Bir de buyuk cocugunuz var. ikiniz de calisiyorsunuz onun da stresi var. sanki hayatinizin en zor zamanlarini geciriyorsunuz, ikizler soyle 4-5 yasina gelse biraz rahatlayacaksiniz.
siddete asla hak vermem yanlis anlasilmayayim.
Bosanmadan once bir iliski psikoterapisi mi denesiniz?
Mesela bakici abla tatil gunlerinizde de gelse, diz kari koca vakit gecirseniz, buraz cocuksuz. (Valla benim su an buna ihtiyacim var o nedenle size de bunun iyi gelebilecegini dusunmus olabilirim)
Şu anda devam eden bakıcı abla veya çevrenizden tanıdığınız bildiğiniz güvenilir bir bakıcı bulabilirsiniz, aileniz birsure ilgilenir daha sonra çocuklariniz da boşanma sürecine uyum saglayinca bakıcı ile devam edebilirsiniz, burada size ve eşinize büyük sorumluluk düşüyor, çocuklarınızın etkilenmeyecegi şekilde ilginizi sevkatinizi üzerlerinde tutun lütfenMuhtemelen aynı şehirde çok uzak bir yer olur. Şimdi çalıştıgim yerden çok memnunum. Gidersem aileme çok yük kalacak. Sürekli ben yokken çocuklarla ilgilenmeleri gerekecek. Kafam allak bullak
Kiz kardesiniz ve ben ayni yaklasimdayiz tamamen :)Aslında evet hayatı çocuklar odaklı yaşıyoruz. Benimde titizlik olmasa da bir düzen takıntım var. Esiminde sürekli misafir ağırlama, elma kurutma (dayak olayini bundan yaşadık) kışlık hazırlama gibi dertleri var. Geçen evlilik yildonumumuzdu aramızda yine çok kötüydü. Kız kardeşim geldi akşam çıkın ikiniz dedi. Çok iyi geldi. Ama bugün yine kavga gürültükız kardeşim ilişki terapisti ayarlamış. Eşim o zaman da ben gitmem dedi. Kasimin ilk haftası ilk seans. Üç seans kardeşim ödeme bile yapmış gelmez belki ama kendim için giderim muhtemelen. İşe yarar mı öylesi de emin degilim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?