üç çocukla boşanmak

Teşekkür ediyorum cevap için. İnşallah en iyi karara varırız. Üç cocukla boşanmış olmak nasıl olur onu merak ediyorum

Evet aynen. Bir sebepten büyük oğlumu psikologa götürdüğümde de gereksiz görüp çok zor gelmisti. Zaten hayatım hep onu birseylere ikna etmeye çalışıyorum ve bu beni çok yordu. Terapist işini ciddiye aldırıp bosanacaksak da öyle karar verelim en guzeli

Yani üstünden bir ay kadar geçti ama tokat olayını asla unutamıyorum. Asla. İçime oturdu o. İyi kötü her durumda aklıma geliyor malesef. Çocukların gözünde güçlüyüm hem de çok güçlüyüm. Dayak olayini gormediler bilmiyorlarda. Off ne zor evlilik işi....

Teşekkür ediyorum cevap için. İnşallah en iyi karara varırız. Üç cocukla boşanmış olmak nasıl olur onu merak ediyorum
Çevrenin düşünceleri bisüre sonra seni hiç etkilemeyecek. Kapını kapattığında sen ve çocukların var, huzurlu mutlu yasantindasin. komşun, iş arkadasin vs olmayacaklar, konusan kimin hayatı diğerine göre daha iyi olabilir? Bunun kiyasini kim yapıyormuş ayrıca, İnsanlar hep konuşur..
sen zaten bu kararı verdiğinde onları yoksayma cesaretini gösterdin

Ne demek şiddet uygularım diye tehdit etmek? Zaten bir kerede uygulamış. Boşanın belliki devamı gelecek bu işin. Başta zorlansanızda elbet her şey yoluna girer. Böyle bir evlilikte kendinize saygınız kalmaz.

Bende 1 buçuk yaşında olan bebeğim ile böyle bir hayata giriş yaptım.Yorumunuz bana da güç oldu şuan bu zorlu süreç geçecek inşallah

Çocuklarla babasinin arası nasıl?
Çocuk olduktan sonra ben en çok oraya bakıyorum.
Yani çocuklarda büyük bir boşluk olacak mı?
Zaten varlığı yokluğu bir mı?

Bence once kurtarmaya alisin. Esinizle konusun bosanmak isteme raddesine geldim deyin. Rahatsizliklarinizi anlatın. En azindan elinizden geleni yapmis olun

Dayak olayı olmasaydı ya da çok güzel bir şekilde pişmanlığını ifade edip bana hissettirseydi belki yine bir nebze derdim ama sindiremiyorum. Bana bak bu zamana kadar hiç yaptım mi tabiki de bundan sonrada olmaz diyor. Ama içimden bir ses bu zamana kadar babam arkamdaydi şimdi babamı kaybettim iki yılda yaptığı da bu diyorum. Karman cormanim

Milletin konuşması da umurumda bile olmaz. Üç çocuğa yetebilir miyim düşüncesi beni yiyor. İkizler ilerde demez mi bizim babamizla birlikte yaşama hakkımızı elimizden aldın diye düşünüyorum. Büyük oğlum kavgaları daha net kavrıyor. Boşansak illaki etkilenir ama destekcim olur. İkizler ne hisseder ben hepsiyle mücadele edebilir miyim emin olamiyorum.

Çocuklarla babasinin arası nasıl?
Çocuk olduktan sonra ben en çok oraya bakıyorum.
Yani çocuklarda büyük bir boşluk olacak mı?
Zaten varlığı yokluğu bir mı?
Öyle dışarı takılması vs yok. İşi yoksa evdedir. Ama yatar kafasına göre takılır. Tabiki de çocuklar baba baba baba diye takılır peşine ama bı etkinlik yapayım çocuklarla özel zaman geçireyim derdi yok asla. Yani hem var hem yok bir baba...

Son çıkış bir terapi oneririm sonra kararı kendiniz en iyi şekilde verebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Bir kere tokat attı pişman değil ki yine tehdit etmiş utanmadan. Devamı gelir fırsat bulursa.
Eşiniz terapiye gitmekte istemiyormuş, yani evliliğin devamı için bir çabası yok.
Ne için çabalayacaksiniz şu durumda? Eşiniz uğraşıyor, bazı şeyleri düzelmeye çalışıyor olsa,3 çocuk var deneyin denilebilir ama öyle birşey yok ortada.

Eğer babası biz senin hala annen babanız size karşı aynı sorumluluklarımız devam ediyor derse ve bunu gerçekten yaparsa pedagog eşliğinde bosanirsaniz bence daha iyi olur.. ikizler daha çok küçük ilk zamanlar babayla daha sık görüştürmek bence daha iyi olur ama ilerleyen zamanda umarım o.boslugu hissetmezler, aslında bu süreç biraz da babasına bağlı gibi umarım eşiniz elinden geleni yapar, bu sorumluluk sizin olduğu kadar onun da düşünmesi gereken bir süreç

Siz bişey istemeden yapmıyorsa sürekli isteyeceksiniz istemekten çekinmeyin güçlü gözükmeyin. Aşılamayacak bir problem görmedim ben. Ayrılsanız da mecburen çocuklar için yine görüşeceksiniz.

Bir insanı n hayata geliş amaci evlilik değildir herkesin kendi tercihi

Ben de aynen böyle düşünüyorum... Sadece üç çocukla yalnız hayat korkutuyor. Hem onların sorumluluğu hem de çocukların neden babama biraz daha sabretmedin demesinden korkuyorum

Muhtemelen şehir değiştirir. Anasına koşar hemen. Çocukları da ara da gelip görür iki saat değil aramız. Ama cocukalri nasıl etkiler... Bebekler anneden çok baba diyor bir de

Burayı okumamisim bu durumda karar belli.Utanmadan tehdit ediyor bir de.

Siz bişey istemeden yapmıyorsa sürekli isteyeceksiniz istemekten çekinmeyin güçlü gözükmeyin. Aşılamayacak bir problem görmedim ben. Ayrılsanız da mecburen çocuklar için yine görüşeceksiniz.
Sürekli istemek hatta bazen minnet duyarak "ya zahmet, seni uğraştırmak istemem ama.., bı bakabilir misin" şeklinde çağırmak iş soylemk artık gına getiriyor. Üfleyip pufluyor birde. Çok rahatsız oluyorum. Gitsin istiyorum ya gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…