- 30 Temmuz 2025
- 42
- 43
- 3
- Konu Sahibi elzem-nisa
Merhaba hanımlar..üç çocuk annesiyim yaklaşık bir yıl önce eşimin beni evli bir kadınla aldattığını öğrendim.cekip gidemedim ailem destek çıkmadı ve çalışmıyorum da.12 8 ve 2 yaşında çocuklarim.neyse son bir yıldır zaten arkadaş gibi bile değiliz aynı evin içinde sadece bize maddi olarak destek oluyor.o kendi dünyasında ben ve çocuklarım kendi dünyamızda yaşıyoruz.sadece yemek yerken aynı yerde duruyoruz . boşanmak için de tek şartım ev almasiydi çünkü oturduğumuz ev kira ve galiba alacak inşallah yakında arsa fln satma mevzuları var ailesi ile.mutlu olmam gerekirken yakında bitecek çocuklarım la yeni bir hayata başlicam diyorum kendimi öyle motive ediyorum ama galiba korkuyorum
üç çocukla nasıl başa çıkılır çünkü aynı şehirde olmayacagiz babalarından uzak yaşayacaklar .aynı yerden ev almak istedi ama ben istemedim çünkü aldattığı kadınla evleneceğinden eminim çünkü karşı taraf boşandı.onlarla aynı şehirde yaşamak istemiyorum çünkü bana yaşatmadigini cocuklarima vermediği ilgiyi diğerinin çocuğuna vereceğini görsem çok üzülürüm en azından uzak olursam görmem umursamam diye düşünüyorum..nerde istersen orda alırım dio . içimdeki hırs nefret bitmiyor onlara karşı İçten içe kendimi heba ettim sadece . nafakamizi da verse kira ödemeden geçiniriz en azından kızım büyüyüp kreş zamanına gelene kadar çalışırım.korkularim la nasıl başa çıkabilirim cocuklarimin düzeni bozulacak alışırlar mi geleceği düşünmekten helak oldum . şimdiden yorumlarınız için teşekkürler