Bence doğru olanı yapıyorsunuz. Evi aldırın, iyi bir avukatla anlaşıp adamında suyuna giderek iyi bir nafaka miktarı belirleyin. Ailesiyle aranız iyiyse onlardan destek isteyin, torunları adına verebilecekleri mal, mülk, para vs. isteyin. Ben buradaki yorumlara katılamadım. Adam hızlıca boşanmak için ev gözden çıkarmış, siz durdukça zulmü artabilir. Bu ara çok fazla görüyoruz, bu tür ilişkilerine kavuşamayınca ailesine zarar veren erkekleri. Ayrıca sürekli bunları görmek çocuklarınızın psikolojisini-ahlakını olumsuz etkiler, sizi hasta eder. Bir çocuğunuz zaten ergen ve o dönemde ne yapacakları belli olmuyor, büyük olasılıkla en büyük o yarayı alacak gibi duruyor. Bana kalırsa, taşındığınızda da yeni hayatınıza odaklanın ve aranıza bir set çekin. Yeterince üzülmüşsünüz, travma bağınızı kesin. Benim gözlemlediğim, bir yerde babasını erken kaybeden yada görüşmeyenler az çok daha iyi atlatıyorlar çünkü sürekli aynı ve yeni travmalara maruz kalmıyorlar. Sevdiklerinizle olmanız belki size daha iyi gelir, iş bulmanıza yardım ederler. Allah yardımcınız olsun, güzel günleriniz için dua edeceğim.