- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.161
Anladım yavrum , biz burda olduğumuz gibi içimizden geçenleri yaşıyoruz yazıyoruz. Üzülmende normal aslına bakarsan. Hazır değilim dedin kapatmıştın o defteri ama yazan yazıyor işte. Banada dua et. Ve bence Rabbim sana birde kız vermek istedi. Bir arkadaşım 3.ye sürpriz gebe kaldı 2 kızdan sonra bir oğlu oldu.Teşekkür ederim, Allah hayırlı zamanda sana da nasip etsin. Ama İnan yok yani ben rahatına düşkün bir insanım, bak önceden kız olacaksa 3. Yü yaparım derdim ama son geldiğim noktada kız da olsa erkek de olsa istemiyorum artık Allah isteyene nasip etsin diyordum. Kızma konusunda da şöyle hani ben bu habere üzüldüğüm için kızarsın dedim yanlış anlama beni lütfen
Biliyorum aynen çok haklısın ama sizin maşallahınız var 3ün 4 ün altından kalkarsınız kolaylıkla. Hele sana hayranlığımı hep dile getiriyorum ama ben tembelim üşengecim nasıl olacak bilmem. Allah sana da hayırlı zaman da nasip etsinAllah iyiliğini versin emi.bende dedim acaba ne derdin var. Beklemediğin için sarsılman normal. Ama sağlıkla gelsin. Zaten iki tanesine bakıyorsun korkma 3 olunca pek fazla değişen birşey olmuyor bu mesajı sana yazarken ortancayı ayağımda sallıyorum,bebeği kucağıma almışım bir yandan da mesaj yazıyorum. Artık toparlanman lazım. Ben 4. Düşünüyorum sen daha bana 2/3 hesabını yapıyorsun yanlış anlama derdini hafife almıyorum. Sadece böyle yazıyorum ki biraz gülesin. Ayrıca dertte değil öyle bakma
Anladım yavrum , biz burda olduğumuz gibi içimizden geçenleri yaşıyoruz yazıyoruz. Üzülmende normal aslına bakarsan. Hazır değilim dedin kapatmıştın o defteri ama yazan yazıyor işte. Banada dua et. Ve bence Rabbim sana birde kız vermek istedi. Bir arkadaşım 3.ye sürpriz gebe kaldı 2 kızdan sonra bir oğlu oldu.
Ya birde bu sürpriz hediye nasıl oluyor ya. Banada taktik verin
Amin amin sağlıkla al kucağınaBiliyorum aynen çok haklısın ama sizin maşallahınız var 3ün 4 ün altından kalkarsınız kolaylıkla. Hele sana hayranlığımı hep dile getiriyorum ama ben tembelim üşengecim nasıl olacak bilmem. Allah sana da hayırlı zaman da nasip etsin
Hayırlısı böyle demek ki. Sana neler getireceğini biliyor musun? Müjde bu müjde.. can geliyor, yepyeni bir can..Yazıyorum o zaman. Ben bu topikte kendimi 2 çocukla 3 çocuklu gibi hissettiğim için takılmaya başladım. Sizleri okumak iyi hissettirdi. Çünkü kendi kendime dedim ki bak mikan 3-4 çocukla bile ne güzel idare ediyorlar, ne güzel enerjileri var. Kendimi daha az baskı altında hissetmeye başladım sayenizde.karapisso bana kızma ama geçen hafta hiç beklemiyorken adetim gecikti. Neyse değildir ama bir test yapayım içim rahatlasın dedim. Ve çift çizgiyi gördüm. Hala şoktayım. Ve ağlamaklıyım. Allah affetsin ben tüm bebek eşyalarını elden çıkardım. Düşünmüyorduk artık, bilmiyorum nasıl olacak ama toparlanamıyorum. Diğer ikisinde çok hevesliydim ama şu an bambaşka duygularla boğuşuyorum. Bir şey deyin içimi rahatlatın
Kendini "iyi hissetmek zorunda" hissetme.Yazıyorum o zaman. Ben bu topikte kendimi 2 çocukla 3 çocuklu gibi hissettiğim için takılmaya başladım. Sizleri okumak iyi hissettirdi. Çünkü kendi kendime dedim ki bak mikan 3-4 çocukla bile ne güzel idare ediyorlar, ne güzel enerjileri var. Kendimi daha az baskı altında hissetmeye başladım sayenizde.karapisso bana kızma ama geçen hafta hiç beklemiyorken adetim gecikti. Neyse değildir ama bir test yapayım içim rahatlasın dedim. Ve çift çizgiyi gördüm. Hala şoktayım. Ve ağlamaklıyım. Allah affetsin ben tüm bebek eşyalarını elden çıkardım. Düşünmüyorduk artık, bilmiyorum nasıl olacak ama toparlanamıyorum. Diğer ikisinde çok hevesliydim ama şu an bambaşka duygularla boğuşuyorum. Bir şey deyin içimi rahatlatın
Sana 3 ay test yapmayı yasaklıyorum. Yeter eczaneleri zengin ettiğin. Bir sal yav.Ahtapot Anne benimde iki gündür silik testlerim. Bekliyorum bugün reglolmadım belkide olmam... hayrılsı olsun.
Hahaaa süper tavsiye. Kesinlikle okuyacağım, ama napim ya çok tez canlı ve meraklıyımSana 3 ay test yapmayı yasaklıyorum. Yeter eczaneleri zengin ettiğin. Bir sal yav.Zaten Rabbim yaratacaksa yaratır biliyorsun. Demek ki vakti gelmemiş. Gelir inşallah hayırlısıyla. Sen de mikan gibi başlığı oku. Dua niyetine geçer.☺
Sen kitap yaz bence. Öyle güzel yazıyorsunki okudukça okuyasım geliyor.Kendini "iyi hissetmek zorunda" hissetme.
Rahat bırak bence. Duyguların karışık evet ama zamanla düzene girer.
Hep bu topiğe girdiğin için oldu ayrıca. Üç çocuklular/ çok çocuklular diye okuya okuya eşref saatine denk geldi hazaar.
Bana yakın sayılırsın. Belki bebek görmeye geliriz. Nasip... belli mi olur?
Belki bu yenilikle beraber sen de kendini tamamlanmış hissedersin, kim bilir? Bak bundan önce harala gürele çalıştığın için, an'da kalmadığın için zerzenişte bulunmuştur ya(bknz Anlamlı Yaşamak) , bu sana Rabbim'in sunduğu bir fırsat. Nasıl mı?
Önceden çocuklarının hamileliğinde , büyümelerinde ıskaladığın ne varsa şimdi yapabilirsin. Çünkü daha tecrübeli ve daha çok ne istediğini bilensin. Her gününün tadını çıkara çıkara yaşa. Sefan olsun.
Ben 3.de anca "anne" olduğumu farkettim. Diğerleri bir şekilde büyüdü de hep mükemmellik çabası saçmalığıyla. 3 de daha "sal gitsin" modundayım. Ben salmasam da adam salıyor zaten.Ben de ona uyuyorum. Sen bebeği kendine uydurma. Sen ona uy bakalım sana neler fısıldıyor. Mucizeye tanık olmak da ayrı bir nimet. Şükrünü eda et ki, nimet ziyadeleşin. ❣
Ne güzel bir mesaj buKendini "iyi hissetmek zorunda" hissetme.
Hep bu topiğe girdiğin için oldu ayrıca. Üç çocuklular/ çok çocuklular diye okuya okuya eşref saatine denk geldi hazaar.
Belki bu yenilikle beraber sen de kendini tamamlanmış hissedersin, kim bilir? Bak bundan önce harala gürele çalıştığın için, an'da kalmadığın için zerzenişte bulunmuştur ya(bknz Anlamlı Yaşamak) , bu sana Rabbim'in sunduğu bir fırsat. Nasıl mı?
Önceden çocuklarının hamileliğinde , büyümelerinde ıskaladığın ne varsa şimdi yapabilirsin. Çünkü daha tecrübeli ve daha çok ne istediğini bilensin. Her gününün tadını çıkara çıkara yaşa. Sefan olsun.
Ben 3.de anca "anne" olduğumu farkettim. Diğerleri bir şekilde büyüdü de hep mükemmellik çabası saçmalığıyla. 3 de daha "sal gitsin" modundayım. Ben salmasam da adam salıyor zaten.Ben de ona uyuyorum. Sen bebeği kendine uydurma. Sen ona uy bakalım sana neler fısıldıyor. Mucizeye tanık olmak da ayrı bir nimet. Şükrünü eda et ki, nimet ziyadeleşin. ❣
Bu Arada bebek görmeye beklerimKendini "iyi hissetmek zorunda" hissetme.
Sene sonuna kadar 6aylık olacaksın neden yarı yolda bırakasın. 8 orta son bitirirsin inşallah.Ne güzel bir mesaj buEvet çok haklısınız bakış açımı değiştirmem lazım. Kendime gelicem de bakalım ne zaman. Bilsem okumazdım topiği biraz bulantı da başladı. Sonradan şiddetleniyor benim umarım bu böyle olmaz o da tedirginn ediyor. Bi de 8. Sınıflar ben de bu sene, yarıyolda bırakmak istemiyorum onları da, o da canımı sıkıyor. Yani anlayacağın çok detaylı düşünüyorum
Ahtapot Anne gerçekten çok haklısın akışa bırakmak lazım bazen de işte bilemiyorum hep direnen biri olup hayatımı zorlaştırdığım için zorlanıyorum
karapisso sen çift çizgiyi gör de yoldaş olalım
İyiyiz elhamdülillah çok şükür canımm sen nasılsın.Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Dün temizlik yapmıştım onun için bu gün temizlik yok. Benim bebeler gece yatamadılar. Gece saat 2:30 da uyudular. Sabah erken kalktım büyüğün beslenmesi hızarladım eşim okula bıraktı. Bende hazırlanıp çıktım. Çocuklar için indirim vardı. Çocuklara ayakkabı aldım. Eve geldim eşim işe gitti baktım bebeler daha yatıyor. Küçüğü uykusunda emzirdim bende biraz uyudum. Sonra kalktık kahvaltı ettik. Biraz evi toparladım bebeler ile ilgilendim. Şimdi çay içiyorum. Akşam için tavuk çıkarmıştım. Akşam menüm tavuk kavurma yanına nohutlu pilav ve salata ayran.
tatlı olarakta sütlaç yapacağım çocuklar seviyor hele eşim bayılıyorşimdilik bende böyle sizler neler yapıyorsunuz
Afiyet olsun miniğeİyiyiz elhamdülillah çok şükür canımm sen nasılsın.
Hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra parka gittik. Katmer yaptım mısır patlattım. Baya sonra hava serinledi eve geldik.
Çocuklarımı yıkadım.
Tavuk döner yaptım yemeğe yanına soğan salatası ayran.
Yaaa bebeğimin uykusu geldi anne beni salla dedi sallarken ağlamya başladı , BEN KATMER yemedim... Allahım nasıl bir ağlayış. Neyse yedi rahat rahat uyudu. Elhamdülillah çok şükür.
kavs-i kuzah nasılsın canım benim.
Mikan Kızzzz nasılsın iyimisin ?
RABBİM yardımcımız olsunKızlar hala düzen oturtmaya çalışıyoruz. Çocuklar 10 buçuk gibi kalktılar. Küçük ogleden sonra uyandi çünkü gece boyu emmek istedi ben de anlamadim gitti.. ortanca gece terörü yaşıyor sanki. Gece bezini uyurken degistirirken aglamaya başladı ama sadece inler gibi.. gözünde damla yaş yok.. yarin saatten fazla sürdü sonra uyumaya devam etti neden çünkü geldi yanımıza yattı. Yatakta 4 kisiydik, uyuduk mu uyanik miydik hatirlamiyorum. Gunduz uyutmadim cocuklari. Simdi uyuyorlar insallah bu gecemiz guzel gecer. Yatina biraz yemek yaptim. Yarin da ütü temizlik ve yemek yapmaya devam..erken kalkıp, cocuklar kalkmadan kahvalti hazirlayabilirsem ne mutlu bana..iyi geceler hepimize..
Aaayyy, çocukla uyumak deli ediyor beni. birgün çocuklar yanımızda uyumak istedi. Tamam dedik. Demez olaydık. Sabaha kadar yemediğim tekme, açılmayan örtü kalmadı. Sabah zombi gibiydim. Tövbe dedim. Hadi tek çocuk neyse de, sağlı sollu oğlanla yatmak cesaret işi.Kızlar hala düzen oturtmaya çalışıyoruz. Çocuklar 10 buçuk gibi kalktılar. Küçük ogleden sonra uyandi çünkü gece boyu emmek istedi ben de anlamadim gitti.. ortanca gece terörü yaşıyor sanki. Gece bezini uyurken degistirirken aglamaya başladı ama sadece inler gibi.. gözünde damla yaş yok.. yarin saatten fazla sürdü sonra uyumaya devam etti neden çünkü geldi yanımıza yattı. Yatakta 4 kisiydik, uyuduk mu uyanik miydik hatirlamiyorum. Gunduz uyutmadim cocuklari. Simdi uyuyorlar insallah bu gecemiz guzel gecer. Yatina biraz yemek yaptim. Yarin da ütü temizlik ve yemek yapmaya devam..erken kalkıp, cocuklar kalkmadan kahvalti hazirlayabilirsem ne mutlu bana..iyi geceler hepimize..
Ben kocaya kesmekle meşgulüm bu aralar. Muhabbet ederken "Rahat batıyor sana" diye cümle kurmak gafletinde bulundu haspam. Soğuğum artık canım ne zaman isterse konuşuyorum. Evde kalmak erkeklerde "Evde kalmak sabahtan akşama yatmak" anlamına geliyor sanırım.İyiyiz elhamdülillah çok şükür canımm sen nasılsın.
Hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra parka gittik. Katmer yaptım mısır patlattım. Baya sonra hava serinledi eve geldik.
Çocuklarımı yıkadım.
Tavuk döner yaptım yemeğe yanına soğan salatası ayran.
Yaaa bebeğimin uykusu geldi anne beni salla dedi sallarken ağlamya başladı , BEN KATMER yemedim... Allahım nasıl bir ağlayış. Neyse yedi rahat rahat uyudu. Elhamdülillah çok şükür.
kavs-i kuzah nasılsın canım benim.
Mikan Kızzzz nasılsın iyimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?