- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.301
Ay inşallah dönemseldir ya,umarım karakteri böyle değildir.Bir dönem benimki de öyleydi. Dönemsel bir şeydir inşallah geçer en yakın zamanda
Amin amin canım bizde öpüyoruz sizileriKızlar herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun. Rabbim yaşadığımız her anı dolu dolu imanla ihlasla neşeyle huzurla geçirmeyi nasip etsin. Öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı.
Çok geçmiş olsun, yağlayıp masaj yapsan nasıl olur acaba?Kızlar kaç gündür belim çok kötü ağrıyor. Sabahları biraz iyi akşama doğru çok kötü ağrıyor. Yürümekte oturmakta çok zorlanıyorum. Bel ağrısı ile birlikte hem ayaklarım, hemde karnımın alt kısmın sağ tarafı çok ağrıyorben ne yapacağım ya yılbaşı için özel doktorlar tatildeler. Acile gidersem en az 5/6 saat beklerim. Hem bebeler için orası sağlıklı değil hemde iki bebek ile nasıl beklerim ki o kadar zaman. Var mı bir çözümünüz
Kızlar kaç gündür belim çok kötü ağrıyor. Sabahları biraz iyi akşama doğru çok kötü ağrıyor. Yürümekte oturmakta çok zorlanıyorum. Bel ağrısı ile birlikte hem ayaklarım, hemde karnımın alt kısmın sağ tarafı çok ağrıyorben ne yapacağım ya yılbaşı için özel doktorlar tatildeler. Acile gidersem en az 5/6 saat beklerim. Hem bebeler için orası sağlıklı değil hemde iki bebek ile nasıl beklerim ki o kadar zaman. Var mı bir çözümünüz
Sağol canım daha önce denemiştim,şimdi tekrar deneyeyim belki iyi gelir.Çok geçmiş olsun, yağlayıp masaj yapsan nasıl olur acaba?
Sağol canım Allah razı olsun. Aynen bahsettiğin o ağrı. Valla canım ne kadar iş yapmazsam herşey bana bakıyor. İşten geçtim iki küçük bebek var, hep kucak istiyorlar. Bu gün resmen yerlerde sürünüyorum. Yine bir sürü iş yaptım mecbur. Bu gün eczaneye topallayarak duvarlara tutunarak gittim, durumu anlattım ilaç vereceklerdi sonra emzirdiğimi söyleyince hiç bir ilaç vermediler ağrı kesiciler ile idare et dediler. Bende ara ara oluyor yazın gelince hacamat yaptırırım inşallah. Şimdi en iyisi dualar okumakTürkiye'de olsan hacamat derim, sülük derim.
Orada ağrı kesici kremle masaj yapsan? Sıcak tut bence. Geçen ağrıyor demiştin ama birsürü iş yaptığını yazmıştın. Elinden geldiğince dinlenmeye çalış. Bence zorlama. İyice ilerlemesin Allah korusun.
Belinden ayaklarına ağrı iniyorsa o ağrı çok kötü oluyor. Yaşamıştım bende.Oğlum beni at yapmıştı. Ağrıdan yerden koltuğun üzerine çıkamadım. Yatağa emekleyerek gitmiştim. Allah bir daha göstermesin. Dikkat et canım. En kısa zamanda da mutlaka git dr a.
Manevi olarak da gogıla şifa ayetleri yaz. Orada olan 6 ayet var. Onları oku. Suya oku, iç. Ya Şafi Ya Allah oku. Fatiha oku. Duasız olmaz.❣
Amin canım RABBİM sağlık huzur versin. Biz çok zor bir dönemden geçiyoruz eşimin 17 yaşındaki yeğeni kaza geçirip vefat etti 3 hafta oluyor. Eşim ailesi hepimiz perişan olmuş durumdayız. Öldüğünü bir türlü kabullenemiyoruz.Kizlar yoğun yorucu maratonu yarıladık. Biraz hasta çoğunlukla uykusuz geçti bizim için . Ikinci dönem inşallah bugunlerimizi aramayacagimiz güzellikte olur. Nasılsınız? A Asya89 ,karapisso , kavs-i kuzah , Mikan ?
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin…Amin canım RABBİM sağlık huzur versin. Biz çok zor bir dönemden geçiyoruz eşimin 17 yaşındaki yeğeni kaza geçirip vefat etti 3 hafta oluyor. Eşim ailesi hepimiz perişan olmuş durumdayız. Öldüğünü bir türlü kabullenemiyoruz.
Benim için dipleri gördüğüm sonra yavaş yavaş yükseldiğim bir dönem oldu. Şimdi çok daha iyiyim umarım iyilik hali devam eder. Bu süreçte annem yanımdaydı sağ olsun. Yoksa bulantı dönemi aç kalırdık. 2. Dönem doğuma kadar yalnızım. Bakalım nasıl olacakKizlar yoğun yorucu maratonu yarıladık. Biraz hasta çoğunlukla uykusuz geçti bizim için . Ikinci dönem inşallah bugunlerimizi aramayacagimiz güzellikte olur. Nasılsınız? A Asya89 ,karapisso , kavs-i kuzah , Mikan ?
Amin sağol canım Allah razı olsunÇok üzüldüm, başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin…
İnşallah bundan sonraki süreçte herşey istediğin gibi gider.yorulmadan yıpranmadan doğumun olur.Benim için dipleri gördüğüm sonra yavaş yavaş yükseldiğim bir dönem oldu. Şimdi çok daha iyiyim umarım iyilik hali devam eder. Bu süreçte annem yanımdaydı sağ olsun. Yoksa bulantı dönemi aç kalırdık. 2. Dönem doğuma kadar yalnızım. Bakalım nasıl olacak
Amin amin aynen çok zor. Bütün hayalleri yarım kaldıA Asya89 emir Allah'ın...Alan da O veren de O.
Rabbim taksiratını affetsin. Genç ölümü daha bir zor. Rabbim sabır versin...
Mikan cım, bu günlerini güzel hatırlayacak şekilde yaşamanı dilerim. Geçmişe dönüp bakınca yüzünde tebessüm olacak şekilde yaşa. ☺
Ben sabah karne alma telaşıyla uğraştım. Tatlı telaşlar...☺ Çocuklara "karne yemeği" ısmarladım. Güzel bir anı bırakmak istedim. İnşaallah ileride bu günleri güzel hatırlarlar.
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Amin canım RABBİM sağlık huzur versin. Biz çok zor bir dönemden geçiyoruz eşimin 17 yaşındaki yeğeni kaza geçirip vefat etti 3 hafta oluyor. Eşim ailesi hepimiz perişan olmuş durumdayız. Öldüğünü bir türlü kabullenemiyoruz.
Sağlıklı geçireceğin bir dönem olsun. Cinsiyet belli mi?Benim için dipleri gördüğüm sonra yavaş yavaş yükseldiğim bir dönem oldu. Şimdi çok daha iyiyim umarım iyilik hali devam eder. Bu süreçte annem yanımdaydı sağ olsun. Yoksa bulantı dönemi aç kalırdık. 2. Dönem doğuma kadar yalnızım. Bakalım nasıl olacak
İnşallahSağlıklı geçireceğin bir dönem olsun. Cinsiyet belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?