Üç çocuklular, çok çocuklular

Çalışıyor musunuz ayni zamanda? Benim de 3 oglum var. 9, 3.5 ve 2.5 yaslarinda nescafelerim benim.
Allah bağışlasın Hayır çalışmıyorum çocuklar küçük kimseye bırakamam ev işi anlamında dedim bulaşık çamaşır hiç bitmez her gün makina çalışır günde 2 defa ev süpürürüm sürekli peşlerindeyim

Ahtapot Anne elhamdülillah çok şükür iyiyiz.
Kavga gürültü dolu bir tatilin ilk haftasını bitirdik elhamdülillah.
Bu hafta perşembe günü doktor randevum var. Heyecandan günü sayıyorum bakalım minnoşumuzun cinsiyeti neymiş.
Senin neskafelerin nasıllar.

Allah kolaylık versin. Maaşsız çalışıyoruz. Allah ecrini bol bol versin.

Kahvalti fasli bitene kadar en erken 10 lur zaten öğlene hqzirlik yap yedir uyut derken aksam oluyor sonrasi pert..

Allah iyilik versin canim. Ben de merak ediyorum bize de yaz mutlaka cinsiyetini. Saglikla vaktinde dogsun. Ne zamanaydo dogumun diye baktim da tam da benim 3 numaranin 3. Yas gunune denk geliyor

Neskafelerim iyi cok şükür hafif bir hastalik atlattik hepimiz, toparlandik. Evde olmak güzel ama dinlenmek de istiyorum pek mümkün olmuyor haliyle ama yine de cok iyi geldi.

Allah iyilik versin canim. Ben de merak ediyorum bize de yaz mutlaka cinsiyetini. Saglikla vaktinde dogsun. Ne zamanaydo dogumun diye baktim da tam da benim 3 numaranin 3. Yas gunune denk geliyor
Ay maşallah ne güzel tevafuk.
İnşallah yazarım canım.

Neskafelerim iyi cok şükür hafif bir hastalik atlattik hepimiz, toparlandik. Evde olmak güzel ama dinlenmek de istiyorum pek mümkün olmuyor haliyle ama yine de cok iyi geldi.
Evet ne kadar kavga gürültü olsada evde dinlendikten valla. Keyifle kahvaltılar yapıyoruz. Benim en minnoş 4 yaşında. Rahatım oda kurtardı kendini elhamdülillah çok şükür.
Kızlar kız olsun istiyor oğlum doğal olarak erkek.
Siz iki tanesiniz ben yalnızım diyip duruyor. Sağlıkla afiyetle hangisi hayırlısı ise o olsun.
Allah korusun, hep hastalık var burada. İnan konu komşu haftalardır iyileşemedi. Domuz gribi diyorlar.
Kimselerle görüşmüyoruz o nedenle.
A Asya89 Nasılsın görüşmeyeli?

Elhamdulillah çok şükür eskiye göre daha iyiyim. Fizik tedavim devam ediyor inşallah diğer tedavilere gerek kalmadan iyileşirim. Hastalık burda da var benimkiler sıra sıra geçiriyorlar. İşin kötüsü tam bitti dediğimiz anda tekrar başlıyor bu hastalık. Benim büyük okulu değiştiği için çok zorlanıyor okul çok iyi eski okuluna göre ev ödevleri çok oluyor, dolayısı ile oda zorlanıyor. Evde özel ders almaya başladı bakalım RABBİM emeğimizin karşılığını versin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat olsun RABBİM günlünden geçeni nasip etsin inşallah. Benimkiler hepsi küçük oldukları İçin yemekler genelde kavga gürültülü oluyorhep didişiyorlar çaylarımız buz gibi oluyor canları sağ olsunlar yeter herşey geçiyor. RABBİM hepimizin evine ömürlerine bereket katsın çocuklarımız ailelerimiz ile beraber çok güzel mutlu yıllarımız olsun inşallah.

Allah zihin açıklığı versin büyünn yabrularımoza.
Daha iyi olmana sevindim şifalar versin Rabbim.
Amin canım Amin.

Kızlar niye eskisi gibi burası aktif değil. Eskiden her gün ne yaptığımızı paylaşırdık şimdi niye yapmıyoruz. En azından çocuklar konusunda birbirimize yardımcı olacak şeyler paylaşıyorduk herkes nerde ben eski sistemimizi istiyorum

Daha önce buraya yazmış mıydım hatirlamiyorum. Benimde 3. Kızım yolun yarısında .. en büyüğü 13 en küçüğü 10 yaşında.. bu tekne kazintisi olacak bize ama çok korkuyorum ya yapamazsam diye.. bı çok şeyi unuttum. Buraları okuyarak bilgilerimi tazelemeye çalışıyorum. Ayrıca 33 yasindayim.

Merhaba kızlar nasılsınız? gününüz nasıl geçiyor? Ben dün temizlik yapmıştım bu gün tekrar yapacağım. Kapıları sileceğim hava çok güzel. Akşama tavuk göğsünü kızartacağım yanına patates püresi ile brokoli yapacağım. Tabi temizliği ayak ağrımdan dolayı yavaş yavaş yapacağım için herhalde anca akşama kadar bitiririm

Kolay gelsin canim 1i henüz bebek 4 çocukla bunca işi nasil yapıyorsun? Cocuklar kendi aleminde uyuyor ya da oynuyor mu?

Ben 15 tatilin tadını cikariyorum evdeyim dinlenmeye gayret ediyorum esim de izinli. Çocuklarla geçiyor zaman. Ara sira disari ciktik geçen hafta. Misafirim vardi bir aksam. Aslinda daha cok gelen gisen olsun istiyorum cocuklar icin ama bakalum.

Merhabalar. Dünür olalim benim de 3 oğlum var. Allah kizlariniza sağlıklı ömür versin. Genç yaşta anne olmussunuz. Tadini cikarin.hazir digerleri de büyümüş illa ki yardimci olurlar.

Kolay gelsin canim 1i henüz bebek 4 çocukla bunca işi nasil yapıyorsun? Cocuklar kendi aleminde uyuyor ya da oynuyor mu?
Sağol canım. Akşama doğru bütün işlerimi bitirdim. Yemek yedik şimdi çay çerez yapıyoruz. Büyük gün içinde okulda oluyor. Diğer ikisini doyurduk eşim dışarı çıkardı. Bebek bütün gece uyumadığı için ortalık sakinleşti diye oda ben işlerimi bitirene kadar yatıyordu. Çocuklar hep didişiyorlar özellikle büyük okuldan gelince baya bir yoruyorlar ama yapacak birşey yok çocuk onlar doğaları gereği böyle olmaları normal. Bir kaç yıl sonra biz istesek bile böyle yaramazlık yapamazlar. Benim belimi büken sağlık sorunlarım yoksa herşey geçiyor ya öyle böyle

Merhabalar. Dünür olalim benim de 3 oğlum var. Allah kizlariniza sağlıklı ömür versin. Genç yaşta anne olmussunuz. Tadini cikarin.hazir digerleri de büyümüş illa ki yardimci olurlar.
Amin hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı bir ömür dilerim... Genç anne olmak gerçekten çok güzel. Yani bı zamanlar gençtim. Şimdi çok genç hissetmiyorum orta yaşlıyım artık kızlarımla doya doya oyun oynadım, ben onlarla büyüdüm şekil aldım yaa Rabbim yeniden başlayanların yardımcısıdır .. Bu sebepten bende dua beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…