Üç çocuklular, çok çocuklular

Valla canım benim çocuklar hastaydı daha yeni yeni toparlanıyorlar. Yazmaya hiç zamanım olmuyordu. Girip bakıyordum ne yapmışsınız diye. Sonra yine koşturmaca. Bu gün çocukları parka çıkardım. Ortanca daha tam iyileşmediği için resmen ağlamaktan çatladı. Bebekte ayrı ağlıyordu. Neredeyse bende oturup ağlayacaktım. Valla dün gece saat 2 de uyudum. Sabah saat 6 kadar 6 defa uyandım. Sağlıkları yerinde olsun yeter. Zaten zor birde hasta oldular mı daha da zor oluyor herşey.
 
İyi olmanıza sevindim canım. Aman dikkat et çocuklar arasında salgın var. Benim ortanca 2 haftadır mahvoldu. Bu gün parkta yine krize girdi. Geçen günlere göre yine çok şükür iyiyiz.
 
Biz düğün sebebiyle akrabamızda kalıyoruz. O da eşinden boşanma sürecinde. Öyle olunca bizim de desteğimizle çok mutlu oldu. Başka düğün yok mu diyor gelip kalmamız için.☺ Bana da değişiklik oldu. Kardeşim, beni ve çocuklarımı alıp gezdiriyor. Biz de ufak bir tatil yaptık bu bahane. Sizin de bildiğiniz gibi çocuklar mutlu biz mutlu. Anneler mümkün mertebe kendi nefes alanını oluşturmalı.

Eve bugün döneriz inşaallah. Sonrası okul kurs ders.
 
İyi olmanıza sevindim canım. Aman dikkat et çocuklar arasında salgın var. Benim ortanca 2 haftadır mahvoldu. Bu gün parkta yine krize girdi. Geçen günlere göre yine çok şükür iyiyiz.
Elhamdülillah çok şükür, sizinde toparlamanıza dua edeceğim. Neden kriz gerdi ortanca. Ah yavrum dili olsada derdini anlatsa...
Merhaba kızlar şifreyi unutmusum telefonu değişince ne var ne yok nasılsınız
İyiyiz sen nasılsın çocuklar nasıl?

Allah yardımcısı olsun akrabanızın. Ya değişiklik nasılda iyi gelmiştir. Seferde bereket var inanıyorum.
Bende bahçeye parka inince kendime zaman ayırmış oluyorum. Başka alan yok
 
İyi olmanıza sevindim canım. Aman dikkat et çocuklar arasında salgın var. Benim ortanca 2 haftadır mahvoldu. Bu gün parkta yine krize girdi. Geçen günlere göre yine çok şükür iyiyiz.

Düştü çenesini çarptı ufaklık. Kanadı. Dikiş atılırmı bilmiyorum. Dr a çekip gönderdim bakalım ne diyecek?
 
Hamdolsun kuzular iyi canım
Ben rahatsızim biraz böbrek büyümem var hamilelikte kalma geçmedi 26 ultrason var ona gore ameliyat olmam iste
 
Düştü çenesini çarptı ufaklık. Kanadı. Dikiş atılırmı bilmiyorum. Dr a çekip gönderdim bakalım ne diyecek?
2 saat olmuş mesajı yazalı. Nasılsınız şimdi. Ufaklık nasıl oldu?
Hamdolsun kuzular iyi canım
Ben rahatsızim biraz böbrek büyümem var hamilelikte kalma geçmedi 26 ultrason var ona gore ameliyat olmam iste
Rabbim şifalar versin.
 
Kızlar kusura bakmayın mesajlara cevap veremiyorum. Ben çok çok kötüyüm. Benim ortanca yine ateşi çıktı. Diş etleri morarmış ara ara kanıyor. Ben çok korkuyorum allah korusun ya kötü birşey varsa diye. Sabah tekrar doktora götürecem.
 
Selamlar bayanlar cok cocuk denmis ama bende de iki emanet var ,Rabbim haklarini vermeyi nasip etsin herkese.
Oglum 6.5
Kizim 2 yasinda .

Yurtdisinda yasiyorum. 34 yasindayim, cocuklari cok seviyorum ,tum cocuklari.
Cok cocuk deyince ozendim sizlere masallah herbirinize.

Ben de Allah izin verirse 3.yü istiyorum ama dilimi ilerletmek istiyorum , bazen yasim geciyor diye dusunuyorum bazen de dilini ilerlet ilerde kariyer icin firsatlar olinca degerlendir diyorum kararsisizm. Yada 3.yü 3 yil ertelemem yeyiyor dilimi ilerletmek icin.

Karisik olabilir k bakmayin basim agriyor suan dertlesme babinda yazmak istedim.
 
Gecmis olsun acile mi gitseniz yada tanidik bir cocuk doktoruna whatsaptan foto atsaniz.
 
Gecmis olsun acile mi gitseniz yada tanidik bir cocuk doktoruna whatsaptan foto atsaniz.
Hoş geldin gruba. Sağol allah razı olsun bende yurt dışındayım. Tanıdık doktor yok. 2 haftadır ateşi çıkıyor ishal olmuştu. Bir defada kusmuştu. İshal ve kusma gitti. Ateşide düşmüştü. Bu gün tekrar ateşi çıktı. Diş etleri şişmiş morarmış ve kanıyor. Bu 2 haftalık süreçte 4 defa doktora götürdüm. Kan tahlili kaka tahlili yapıldı. Çok şükür herşeyi temiz çıktı. Son 3 gündür de diş etleri şişti kanama oluyor ara ara. Buda beni korkutuyor. Allah korusun kötü birşey olsaydı kanında çıkardı değil mi?
 
Cikardi bebek ne kadarlik peki? Ev doktoruna yada cocuk klinigine yine randevu alin iciniz rahat eder.

Cocuklar hasta olunca elim ayagim bosaliyor onlar aci cekerken . Rabbim acil sifalar versin.
 
Cikardi bebek ne kadarlik peki? Ev doktoruna yada cocuk klinigine yine randevu alin iciniz rahat eder.

Cocuklar hasta olunca elim ayagim bosaliyor onlar aci cekerken . Rabbim acil sifalar versin.
20 aylık sabah çocuk doktorumuzdan randevu alacaz inşallah. Duş almak istiyorum ama o kadar ki çökmüşüm duş almak bile istemiyorum. Ha bire internete araştırma yapıyorum. Sanırım bebeğim diş iltihabı enfeksiyon geçiriyor. Ve galiba ilerlemiş. Çünkü ilk başta diş etleri iyiydi doktor hep salgın dedi. Son üç gündür diş etleri şişti ve morarmaya başladı.
 
Benim de aklima dusmeyen ates deyince enfeksiyon gelmisti gecmis olsun.
 
Evet hatırlıyorum salgın demişti dr.un. Allah Allah...inşaallah birşeyi yoktur. Zaten dediğin gibi, birşey olsaydı tahlillerinde çıkardı. Diş çıkarmada yoğun olmasa da bizde de morluk kızarıklık hatırlıyorum. Bence diş çıkarmadan. Dr baksın tabii. Haberin vardır gerçi. Kehribar Diş kolyesi alıyor anneler. Belki işe yarar acısını hafifletir.

Ben oğlumun çenesini çekip dr a gönderdim. Dr göster dedi. Yapıştırma yaparlar belki dedi.Komşumuz da sağlık memuru. O da dikiş olabilir vs dedi. Benim eve gelmem uzun sürdü. Eve gelip eşimle karar vermek istedim. Onunla da bakınca sıkıntı görmedik. Bekledim de biraz. Sıkıntı yok çok çok şükür. Rabbim korusun evlatlarımızı.

Dün o kadar çok yorulmuşum ki farketmemişim. Fiziksel olarak yorgun ama beyin olarak daha dinlenmiş olarak döndüm. Aslında insanlar aynı. Dertleri de aynı. Ama bakış açımı ve beni doğrudan ilgilendirmeyen şeyleri dert etmemeyi öğrenmeye çalıştığımdan daha iyiyim tabii. Bu konuda online psikologdan yardım aldım. Çok iyi geldi bana. Başkalarına öğüt vermesi kendine söylemekden daha kolay tabii. Kendimi önceliğe alırsam aslında işler kolaylaşıyor. Pozitif bencillik diyorum ben buna. Mutlu anne mutlu aile.❣Birde kafamda kurmaktansa konuşmayı yeğliyorum. Neyse çok konuştum. Eve gelince duş aldım ve yattım. Çocuklarla eşim ilgilendi Allah'tan. Zaten sizinkiler gibi çok da küçük olmadıklarından dk başı anneye ihtiyaç duymuyorlar çok çok şükür. Büyüdükçe bağımsızlıkları artıyor ama millet dertleri büyüyor diyor. Bakalım. Görmek nasip olursa dert değil de daha güzel günler görmeyi istiyorum hepimiz için Rabbimden.
 
Hoşgeldin. Maşaallah barekallah çocuklarını Allah bağışlasın.
Çocuk da yapsan kariyer de zor olur mu gerçi yaşantını bilmiyorum. Yardım eden var mı bebelere?
 
Hoşgeldin. Maşaallah barekallah çocuklarını Allah bağışlasın.
Çocuk da yapsan kariyer de zor olur mu gerçi yaşantını bilmiyorum. Yardım eden var mı bebelere?
Esim ve ben variz sadece . Yasantimiz iyi elhamdulillah ama hayatimi sadece cocuklara baglamak istemiyorum sadece Turklerle muhabbet etmek istemiyorum , o yüzden dilimi ilerletmek istiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…