- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.021
çok mutsuzum çok şişmanım kendimi patlayacak bir bomba gibi hissediyorum
bana böyle hissettirenlere gereken cevabı vericem
sabah 2 dilim beyaz ekmek
2 dilim peynir
ara yapmadım yanıma almamışım bişeyler
öğle 3 yk pilav 3 yk yogurt
ara 1 ceviz
en yakın zamanda tartıma pil almam lazım
kaç kiloyum bilmiyorum umurumda da degil kendimi nası hissettğim önemli sadece
ve ben kendimi artık zayıf hissetmek istiyorum.NOKTA
zayıf hissettiğin an diyeti bırakmak yok
Merhaba Yoldaslarım benıde lutfen aranıza alın..
Programınız bana cok uygun geldı Hatta tam bana gore bogmadan kasmadan kılo vermek derdım zaten... Benım en buyuk ıstegım bu yaz fıt bı vucutla bıkınıyle denıze gırebılmek..
Benım tek sorunum tartılmak..Hatta su an bıle net kılomu bılmıyorum ama hedef bellı 55 kılo..
Sabah kahvaltısı fıx yaparım ok.. Ogle yemegını guclu yıyorum aksam yemegı yok bende..
En kotu alıskanlıgım ekmek zaten bıraksam 0 beden olurum..Fırıncı mı baban senın dıyeceksınız eVet rahmetlı babam fırıncıydı..Oradan kalan bı alıskanlık galiba..
Lutfen benıde aranıza alın..Hem kendı motıvem ıcın hemde destekleyerek sızın motıve olmanızı saglamak ıcın var gucumle cabalayacagıma söz verıyorum..
ben hazır ve nazır beklıyorum.. Eve gelelı yaklasık 20 dakıka oluyor aksam yemegı yemedım hıc ıhtıyacta hıssetmıyprum.. egzersız yaptım az once hala heryerım yanıyor..Leslie yuruyus egzersız programı eger arkadasın samımıyse tavsıye edıyorum bırlıkte yapın..ıkramlıklarıda spordan once az yersınız..
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
hatta ben ıkıncısını yapmaya baslayacagım bırazdan..İnanalım bırlıkte yapalım Hadı bakalım.. 1 ayda kac kılo verecegız gorelım..Bikini giyecegım bu yaz hemde en guzelınden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?