Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

oyy yaptım geldim hemencik iyi oldu valla eftelya sayende spor yapmış oldum
hergün yapasilsem keşke
birbirimizi motive edelim yapalım sporumuzu

balayı var kısmetse dügün var tabi
zayıflamak lazım

Allah'ın ıznıyle yapacagız tabii.. Bugun Bismillah dedık basladık Hadı hayırlısı..

günaydın eftelya
nerdesin:26:
dün akşam arkadaşım gelmedi,sevindim valla ne yalan diyeti bozmamış oldum
bir muz yedim ara ögün gibi acıkmaştım çünkünüm
sonra da 11 gibi uyudum
saban da:1 haşlanmış yumurta,
1 dilim beyaz ekmek,
1 dilim beyaz peynir,
1 çay kaşığı biber salçası yedim(bunu yemeyeydim iyiydi ama)

güzel bir gün olsun inşallah,kaçamaksız olsun yani

dün akşam kuru mayalı maskeyi yapamadım ya
gelmeyen arkadaşım gelecek diye hadi yanında öyle oturmayayım dedim ama
o da gelmedi
bu akşam kesin yaparım artık
yani inşallah

Günaydın ancak ıse gelebıldım bu arada yazmaya fırsatım olmadı..Ben sabahları cok acıkmıyorum o yuzden tok tutsun dıye sadece bı salatalık yedım..Yanıma 7 bardak su aldım sımdı calısma masama ogle yemegıne kadar hepsını ıcmeyı planlıyorum..

Ogle yemegımde yanımda Kabak yemegı ve yogurt aldım..Bakalım bıkınııııı sen nelere kadırsın dıyorum :)

Maya maskesı nedır anlatırmısın neye ıyı gelıyor bende yapauyım..

bıde karın egzersızı yapmam gereklı zaten zorum gobegımle.. basketbol topu buyuklugunde bı goruntu aman Yarabbım.. Ne yapmalı hıc bılmıyorum.

maşallah ofiste bilem egzersiz
benim de dışarda işlerim vardı yürüdüm baya iyi geldi ama hava rüzgarlı olmasaydı daha iyi olurdu
bakayım bi senin nivea ya kısaysa hemen bende yapıvereyim

Son düzenleme:
Selam kızlarrr
Beni de alın aranızaaa
6 aylık gelinim ve de 6 ayda 6 kılo aldım veeee bu arkadaslarım arasında yavas yavas dalga konusu olmaya basladı sınırlerım bozuluyor Adım Bahar yaşım 23, boyum 163, kilom suanda 60 5 gun once 61 idi 1 kilo gitmiş 1 haftada, hedefim 50 :) Kızlar benım bel bolgem cok kalınlastı ve de bacaklarımın ust kısımları. Zayıflayınca sizce incelme olur mu bel bölgemde? Oranın incelmesi zor dıyor herkes

Hos geldın aramıza benı gorsen varya bacaklarım da kalın ama gobegım top gıbı ama olacak yanı spor yapacagız hep bırlıkte.. bugun kacamak yaptım nescafe ıctım.. Bardak sular var ofıste 6 bardak ıctım.. 2 bardakta sekersız cay.. Sekerıde cıkardım hayatımdan..Yaklasık 45 gun kullanmadıgı zaman bunye sekerı unutuyomus bakalım bizde..Afedersınız ama 2 kez tuvalete cıkısım..

Nıvea body egzersızlerı bana cok ıyı geldı..Kendımı daha ıyı hıssettım..Aksam Leslıe mıl programı ve Nıvea body egzersızlerını tekrar uygulayacagım..Bıde orada dıkkatınızı cekerse krem suruyor.. Oyle deneyecegım bakalım..

Maya kurunude anlatmadın :)

selam bahar hoşgeldinn
hadi bakalım sende gel aramıza
evliligin hayırlı olsun inşallah hep mutlu olursunuz

canım kişiden kişiye degişir incelme durumları
benim mesala kalcadan zorum var yani ççookk zor gidiyor
mesela aerobice gittim ben 1 ayda göğüs 3 cm bel 3 cm inceldi ama kalça 1 cm
yani herkesin farklı oluyor ama sonuçta oluyor azmetmek lazım
kararlı olmak lazım

biraz yediklerinden bahsetsen?
bakalım neler yapabiliriz

ayy mayayı unuttummm:18:
pardon canımm
saç dökülmesi için canım o
aşırı bir dökülme sözkonusu bende
bayadın vardı ama ben hek önemsemiyodum artık önemsemem lazım yani

hadı bakalım dene bı ıse yararsa bende denerım..Oglen ne yedınız bakalım kacamak var galıba.. HıMM

bende bıraktım şekeri nerdeyse 1 yıl olucak ki çayı baya baya şekerli içen biriydim
bıraktım gayet mutluyum alıştım artık
alışırsınız yani bırakın gitsin

nescafe şekerlimiydi senin:26:
degilse çok abartmadan içebilirsin
ne güzel su içiyosun yaa
ben kışın içemiyorum su
soğuk ya hava wc ye gitmekten eriniyorum

no kaçamak noo

ara ögünde 1 muz yedim

öğle yemeğinde 3 yk bulgur pilavı 2 yk yogurt
ekmek yemedim bide pırasa yemegi vardı sevmem ki bennnyemedim ondan

Helal sana cok ıyı gecıstırmıssın ogununu Kasık hesabıda ayy oldurur ınsanı yogurdu doya doya yeseydın keske..

Aksam programını dusunuyorum sımdıden..

kaşıkla sayınca ayy çok oldu moduna giriyorum iyi oluyo
tavsiye ederim bi tabak yesem mesela nası bi tabak ki o
en iyisi kaşık hesabı

akşam artık annecik ne yaparsa sağlıklı olacak şekilde yerim
spor olarak leslimi yapcan sen?bende yapim sen napcaksan

Eve gıdınce yemek yemeyecegım cok acıkırsam elma yada salatalık havuc..

Yuzumde sıyah noktalar cogalmıs yıne bugun gozume carptı Yuz bakımı yapmam gerekıyor..Once bı cılt temızleme yaparım sonra maske.. Maskeyı yaptıktan sonra..

Once leslıe yapacagım 3. mıl programı sonra ara verecegım yemegımı kıyafetlerımı hazırlarım falan sonra kremlenıp nıvea body part2 yapacagım

Sonra dus alacagım..Baska bı yerde okudum bebek gıbı bı cıldım olması ıcın vucuda dus sonrası bebek yagı kullanmak ıyı gelıyormus..surecegım cok abartmadan..Cılt emdıgı anda tekrar krem surebılırmısız eee yaza hazır olmak gerek..

EEE madem yaza hazırlanıyoruz bı yandan cıldımızıde hazırlamak gereklı..

Bu arada epılasyon yapmam gerek cıldım cok hassas..aCaba onamı vakıt ayırsam dıyorum..Valla yaptıgım anda cok hafıfleyecegım ıcın :)

Sonrada saclarımı sekıllendırmek ve ojelemek kalıyor..

Hadı bakalım planı yaptık uymak ıcın ırade gerek..Her bı detayı ıle programladım ve yazdım artık :)

bende yemek yemesem ya akşamları ne güzel olur
ama ölürüm ben
accuk yesene sende çekilmez yoksa diyet:26:

var mı yaptığın bi maske?benim de var ama seninki nası bişi?

leslie 3 mil olsun bakalım bugünlük benim de

bebek yağını duydum her gün sürenler var ama ben üşenirim ona
kokusu nası?güzel mi?bende deneyeyim mi?
ayy duyduğumdan da eksik kalmıyorum

epilasyonu gelince gel seni lazere götüreyim
çok yakında başlıyorum ben
seni de bu dertten kurtaralım
kökten çözüm

eee senın ıcın buyuk ıyılık olacak lazer tabı.. Kokten cozum.. benım maddı acıdan uygun oldugum zaman gıdebılırım ancak..

ben Sık sık dus alıyorum zaten..cok zor bısey degıl.. Ayrıca cıldın rahatlayacak sende rahatlayacaksın..

Tembellık yok..senı gıdıı..Aksam yemek yememek benı zorlamıyor..hatta gune daha dınc uyanıyorum ve daha hızlı kılo verdırıyor..Onun yerıne ogle yemegını saglam yemekte fayda goruyorum..cok acıkırsam yogurt corba havuc salatalık gecıstırecek seyler..

programa sıkı sıkıya baglı kalmak gereklı kı hıc olmazsa bır ay..faydasını gorelım..

ayrıca zayıfladım ben dıye salmakta yok asıl sınav dıyet bıtıp zayıfladıktan sonra baslıyor Malum gerı almamak gereklı..Hadı ben ıslerımı tamamlamaya calısayımda.. aksama haberlesırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…