- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.041
Selam kızlarrr
Beni de alın aranızaaa
6 aylık gelinim ve de 6 ayda 6 kılo aldım veeee bu arkadaslarım arasında yavas yavas dalga konusu olmaya basladı sınırlerım bozuluyorAdım Bahar yaşım 23, boyum 163, kilom suanda 60 5 gun once 61 idi 1 kilo gitmiş 1 haftada, hedefim 50 :) Kızlar benım bel bolgem cok kalınlastı ve de bacaklarımın ust kısımları. Zayıflayınca sizce incelme olur mu bel bölgemde? Oranın incelmesi zor dıyor herkes
Eve gıdınce yemek yemeyecegım cok acıkırsam elma yada salatalık havuc..
Yuzumde sıyah noktalar cogalmıs yıne bugun gozume carptı Yuz bakımı yapmam gerekıyor..Once bı cılt temızleme yaparım sonra maske.. Maskeyı yaptıktan sonra..
Once leslıe yapacagım 3. mıl programı sonra ara verecegım yemegımı kıyafetlerımı hazırlarım falan sonra kremlenıp nıvea body part2 yapacagım
Sonra dus alacagım..Baska bı yerde okudum bebek gıbı bı cıldım olması ıcın vucuda dus sonrası bebek yagı kullanmak ıyı gelıyormus..surecegım cok abartmadan..Cılt emdıgı anda tekrar krem surebılırmısız eee yaza hazır olmak gerek..
EEE madem yaza hazırlanıyoruz bı yandan cıldımızıde hazırlamak gereklı..
Bu arada epılasyon yapmam gerek cıldım cok hassas..aCaba onamı vakıt ayırsam dıyorum..Valla yaptıgım anda cok hafıfleyecegım ıcın :)
Sonrada saclarımı sekıllendırmek ve ojelemek kalıyor..
Hadı bakalım planı yaptık uymak ıcın ırade gerek..Her bı detayı ıle programladım ve yazdım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?