Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Hosbulduk canım benım.. Gobegım var benım de ama top gıbı degıl kat kat mıde ve gobek olmak uzere Ben de 1 hafta sonra ılk defa kacamak yaptım ve de 1 adet lokma tatlısı yedım oglen dayanamadım :18: sekerı ben de cıkarıyorum canım hayatımdan alısıyorum yavas yavas ama su ıcme konusunda basarısızım cok az ıcıyorum hııcc aklıma gelmıyor. Leslie nın 3 mıl programını sadece 1 kez uyguladım baya ter attırdı her gun yapsam baya faydasını gorecegıme emınım ben de :) Basaaracagız, basarmalıyızzz...

Hosbulduk canım.. Allah razı olsun heppımız mutlu ollalım ınsallah
Benım sorunum genelde bel bolgemde kılo alayım bıraz hemen genıslemeye baslıyorr pantolonlarımda cok kotu duruyor ozellıkle
Yedıklerıme gelınce canım, sabahları esımle 7de kalkıyorum 1 adet kepek ekmegı 1 parca peynır 1,2 zeytın ve de sekersız cay ıcıyorum.. Oglen yalnız oldugum ıcın hıcbısey yemek gelmıyor ıcımden aslında yanlıs ama yıyemıyorum aksama kadar. Aksam olunca da ne yemek varsa az yıyorum ve de yıne kepek ekmegı.. 1 haftadır boyleyım canım. 1 kılo vermısım. Ama su ıcmem gerekıyor ve de oglen-ara ogunlerı de atlamamam gerekıyor ama eksıklerım var sıte suanda daha :))

rashabar ozellıkle senın ıcın verıyorum bu lınkı Nivea Body ile Dinamik Sabahlar part 2 - YouTube

bacaklardan sıkayet edıyordun dıye..Hala bacaklarım yanıyo..ter attım ama agrım sızım yok ustelık cok sukur..

Aksam yemegı yemedım aclık hıssedıyordum onun yerıne arkadasımın ıkram ettıgı ıkı tane nane sekerı yedım su an tok hıssedıyorum..

eVE Gelır gelmez maskemı yaptım Nıvea body 2 part programını yaptım

sımdı leslie 3 mil programını uygulayacagım..Biraz sızınle ara vereyım dedım..Sımdı Leslie programına gecıs..

Kızlar duzenlı olarak spor yapmamız sart gunde en az 20 dakıka bıle olsa..Yoksa bı degısıklık olmayacak kılomuzda

geldimmmm
yemek yedim.kuru maya maskesini yaptım sardım kafamı sürenin dolmasını bekliyorum bu arada spor mu yapsam acaba:26::26:

aslında bak nası da biliyoruz yanlışlarımızı
ögle menüsü ve ara ögün yazıyorum sana tabi birde spor
bunları kullan 2 hafta sonra kontrole gel emi
hadi kaldır popiyi

ne yedimmm:44::44::44:

2 yk bamya yemegi,3 yk erişte,3 yk mor lahana salatası bu kadarcıkkk
valla oturuyodum hhemen kalkıyorum :18::18:

leslie egzersızımı yarıda kesmek zorunda kaldım.. Poff.. misafır gelıyormus ben sımdı dusa gıreyım.. Onlar gelene kadar sımdılık opuyorum kızlar..

bende şu niveayı yaptım geldim maskemi yıkamam gerek artık:108:

hımm misafire ikram yapılın şimdi
aman dikkat eftelyaa

Günaydın kızceler..

Bugun dıyetımızın 2 gunu.. Sabah kalktım yuzumu yıkar yıkamaz kahvaltıya oturdum malum gece ac kalıyoruz..o ıstahla bır yumurta,bir domates,kibrit kutusu buyuklugunde peynır yedım..Hay Maşallah.. öğle ye,egımıde yanıma aldım.. Dunku menunun aynısı..

Dun mısafırlerımle sadece bi nescafe ıctım. Ucunu kacırmadım hiçbişeyin.bikini sözü..:)

sabah dolabımdan eskılerden gıyemedıklerımı cıkardım artık hepsı cok rahat oluyor..
Ayrıca sporunda faydası var kanımca bacaklarımdaki eski selulut goruntusu yok portakal kabugu gıttı sankı tabi devam etmem şart..

Eee siz neler yaptınız bakayım?

günaydıınnn
Allah'ım dün gece o yagmur fırtına dolu gök gürültüsü neydi öyle:18::18::18::18:
çok korkarım bide ben dogru düzgün uyuyamadım sabaha karşı dalmışım
agaçlar devrildi çok yakınımızda elektrik telleri koptu elektrik gitti tabi
korku filmi gibiydi:18:
uykusuzum yorgun hissediyorum kendimi

kahvaltı yaptım sayılmaz bikaç lokma attım agzıma yanıma meyve aldım
onlardan yerim birazdan
göbeğim inmiş birazcık pantolonum sıkmıyor bugün
bu azim hep devam etsin ya nolur yaa

eftelyacım bahar gelmedi dimi bida:44:

dün leslie yapamadım bende elektrik falan gidince
ögle arasında ofiste yapayım bari bişeyler yalnız oluyorum zaten

Ahhh canım nerede oturuyorsun ben mı cok agır uyuyorum :) Oyle bır uyudum ki..

Devam edecegız yapacak bısey yok..Saydım tam 4 bardak su ıcmısım bugun sımdıde sıcak su ıcıyorum cok acık cay..

Ben su ıcemem deme bende ıcemezdım..Lütfen senın bır ıdealın var Her ıcınden yemek ıstegı geldıgınde kendını kocanın karsısında dusun.. Senı oyle sısko gordugunu.. Utanılacak bı halımız yok tabı ama o goruntuyle aklını alsak fena olmaz demı..

Bu arada burada yagmur basladı sese sasırdım sankı tıkır tıkır bı ses ..Ohh cok sert..

izmirdeyim canım ben valla dün gece acaipti yani:18::18:

su içiyim dimi:26:
evet içeyim rezil olucam yoksa dediğin gibi gelinlik denerken bile
bide balayı var tabi

bi koşu bu içem gelem ben

Izmır gıtmeyı en cok ıstedıgım sehırlerden bırı..İlerde inşallah..Bende ıstanbuldayım..

insan sevdıgıne rezıl olur mu yapma etme.. ama hem saglık ıcın hem kendın ıcın yapman gerek..Benımde tabı...

Benım erkek arkadasım sever sayar.. Cok ıyıdır kendınce esprıyle sakayla karısık takıldı bana oncelerı cok alındım..Sonra hatta bır ıkı zayıf hatuna baktıgını gordum kendıme kızdım..En sevdıgın bıle olsa ona bu hakkı verdıgım ıcın... Belkı ıyılıgıme , belkı kendı ıyılıgıne soyledı ama .. Kendıme haksızlık etmek ıstemıyorum..Zayıflayanlardan ne farkım var..

Munkunse yanına surahı al.. Sık sık ıcmeye motıve eder senı..

benim nişanlımda arada laf dokunduruyo
ben bir ara baya alışmıştım 8-10 kilo verdim o zamanlar daha çok begendiğini falan ima ediyodu
bi o kadar daha versem süper olucam ya
1,78 boyum var marken gibi almak istiyorum

1 bardak içtim bi bardak da yanıma aldım koydum masama
pet şişe alayım bari

Bugun rekor kıracagım 5 bArdak su ve 3 su bardagı sekersız cay :)

ayy Benım erkek arkadasım bana dedıkı ''Sen zayıf olursan senı cok kıskanırım'' Hala yasadıgına dua etsın..

ögle yemeğimi yazayım hemencikk

1 kepçe çorba,2 yk yogurt,2 dilim ekmek

eftelya kaç kilosun ögrendin mi canım sen:26:
ben ögrenmedim de gerçi merak da ettğim söylenemez ama

Topik yeniden canlanmış :))Nasılsa kimse girmiyor diye bakmıyordum
Hepinize diyetinizde başarılar diliyorumm hedef kilolarınıza ulaşırsınız inşallah :)
Ben de tekrar dönücem yakın zamanda diyete..
Hırs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…