- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.061
Hos geldın aramıza benı gorsen varya bacaklarım da kalın ama gobegım top gıbıama olacak yanı spor yapacagız hep bırlıkte.. bugun kacamak yaptım nescafe ıctım.. Bardak sular var ofıste 6 bardak ıctım.. 2 bardakta sekersız cay.. Sekerıde cıkardım hayatımdan..Yaklasık 45 gun kullanmadıgı zaman bunye sekerı unutuyomus bakalım bizde..Afedersınız ama 2 kez tuvalete cıkısım..
Nıvea body egzersızlerı bana cok ıyı geldı..Kendımı daha ıyı hıssettım..Aksam Leslıe mıl programı ve Nıvea body egzersızlerını tekrar uygulayacagım..Bıde orada dıkkatınızı cekerse krem suruyor.. Oyle deneyecegım bakalım..)
selam bahar hoşgeldinn
hadi bakalım sende gel aramıza
evliligin hayırlı olsun inşallah hep mutlu olursunuz
canım kişiden kişiye degişir incelme durumları
benim mesala kalcadan zorum var yani ççookk zor gidiyor
mesela aerobice gittim ben 1 ayda göğüs 3 cm bel 3 cm inceldi ama kalça 1 cm
yani herkesin farklı oluyor ama sonuçta oluyor azmetmek lazım
kararlı olmak lazım
biraz yediklerinden bahsetsen?
bakalım neler yapabiliriz
Hosbulduk canım.. Allah razı olsun heppımız mutlu ollalım ınsallah
Benım sorunum genelde bel bolgemde kılo alayım bıraz hemen genıslemeye baslıyorr pantolonlarımda cok kotu duruyor ozellıkle
Yedıklerıme gelınce canım, sabahları esımle 7de kalkıyorum 1 adet kepek ekmegı 1 parca peynır 1,2 zeytın ve de sekersız cay ıcıyorum.. Oglen yalnız oldugum ıcın hıcbısey yemek gelmıyor ıcımden aslında yanlıs ama yıyemıyorum aksama kadar. Aksam olunca da ne yemek varsa az yıyorum ve de yıne kepek ekmegı.. 1 haftadır boyleyım canım. 1 kılo vermısım. Ama su ıcmem gerekıyor ve de oglen-ara ogunlerı de atlamamam gerekıyor ama eksıklerım var sıte suanda daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?