- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.081
rashabar ozellıkle senın ıcın verıyorum bu lınkı Nivea Body ile Dinamik Sabahlar part 2 - YouTube
bacaklardan sıkayet edıyordun dıye..Hala bacaklarım yanıyo..ter attım ama agrım sızım yok ustelık cok sukur..
Aksam yemegı yemedım aclık hıssedıyordum onun yerıne arkadasımın ıkram ettıgı ıkı tane nane sekerı yedım su an tok hıssedıyorum..
eVE Gelır gelmez maskemı yaptım Nıvea body 2 part programını yaptım
sımdı leslie 3 mil programını uygulayacagım..Biraz sızınle ara vereyım dedım..Sımdı Leslie programına gecıs..
Kızlar duzenlı olarak spor yapmamız sart gunde en az 20 dakıka bıle olsa..Yoksa bı degısıklık olmayacak kılomuzda
aslında bak nası da biliyoruz yanlışlarımızı
ögle menüsü ve ara ögün yazıyorum sana tabi birde spor
bunları kullan 2 hafta sonra kontrole gel emi
hadi kaldır popiyi
eneeeeee pınar naber canım yine başlamışsınız ama ekip yok
ben diyet spor bıraktım
ama benim beslenme stilimi biliyorsun problem olmuyo
şu an 58,5 kiloyum
hedefi gerçekleştirdim
şimdi 55 olmaya çalışıyorum yaza ablamın düğünü var mart gibi başlarım diyordum
şimdilik dikkat aşamasındayım
yazarım buraya yine
Selam :) önce kendimi tanıtıyım yaş:19 kilo:64-65 ( sanırım öyle, bir tartım bile yok sanırım tartılmaya korktuğum için :)) ilk işim bir tartı almak olacak galiba boy:1.68 kilo almaya çok müsait bir bünyem var. kendimi bildim bileli dikkat etmeye ve kilo vermeye çalışıyorum :) yurtta kaldığım için bu pek kolay olmuyor hatta son 2 ayda 2-3 kilo falan aldım. Şimdiye kadar ciddi bir diyet girişimim olmadı. Yaptığım spor girişimleri de bir kaç günü geçmedi. şimdi sizden tavsiye istiyorum. artık ciddi şekilde karar verip spor + diyetle en azından 7-8 kilo versem çok güzel olucak :) 2 hafta evdeyim. burda bi düzene oturtsam dönmeden çok iyi olur :) kısacası desteğe ihtiyacım var :)
ben tekrar başlasam iyi olacak fena saldım kaç aydır
bugün asında sabah niyetim diyete başlamaktı
1 adet kurabiyeyi saymasak iyiydi
öğlen çorba içtim sadece,
akşama bi tabak patates yemeği ve yoğurt
birazdan meyve tabağı yapacağım
leslie başlasam fena olmayacak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?