• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

evet paşam kız uyumuyor kalmıyor spor yapıyor
ya siizz:125::125:

spor zorunluluğuna lütfen uyalım
uymayanları uyaralımm:72::72:
:9::9::9::9::9:

başıma kaya mı geldi neee:60::60:60:

saat 5 de kalktığım da çok oldu canım :31:
geçen sene okul bana çok uzak bi yerdeydi :14:
geçen aralıkta 65 kiloydum ama kpss okul derken 61 olmuştum :1:
sonra rehavetten tekrar kilo aldım :14:
sabah erken kalkınca metabolizma hızlı çalışıyo

doğru diyosun da inancım yok kendimeeeee:17::17:

günaydın kızlar bende geldim akşam menümü yazıyodumki elektrikler gitti yarım kaldı.şimdi yazayım
dün akşam menm
1kase tarhana çorbası
domates salatası
bulgur pilavı(ölçüsünü itiraf edemicem biraz ölçüyü kaçırdım:26:
1 küçük kase yoğurt
2 kaşık börülce
ara
1üzüm
1avuç kadar çilek
spor
gün içinde 3mil leslie
yatmadan önce 10 dk bölgesel egzersizler:8:

bugünki sabah kahvaltım
1dilm ekmek
1kk.kadar peynir
yarım dilim domates,yarım dilm salatalık
3zeytin

aferin kız kevser sanaaaaaaaaaaa:46::46::46::46:
spor azmini kıskandım vallaaaaa:97:

ben haftada 6 gün 7.10 da kalkıyoruummm
yürüyerek işe geliyorumm
aç karna yapıyorum bunu
işe varınca kahvaltı ediyorum
yaaaaaa:62::62::62::62::62:

aman hıh
bende şeyimi devirip yatıyom ooohhhhh:60::60::60:

pazartesi bana da uyar kızlar

kevser de tamam diiiiyyyyyyyyyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr:72:

şu galete olayını bendemi denesem acaba,nesfit hakkında ne düşünüyosunuz kızlr.buarada ine irade yine azim:46:

teşekkürleeeerrrr:54:
duysun bazı cadıılaaaaarrrrrrr:60::60:

galeta sever oldum ben bu aralar:56:

elifcm spor spor spoooooorrr inan daha hızlı kilo verirsin.bak kaçamak yapmıyosun hiç,düzenini oturtmuşsun birde spor yaptınmı çok kısa sürede istediğin gibi olursun.vücudun sıkılaşır,harekete geçer metabolizman hızlanır,olduğundan daha ince ve fit görünürsün,daha neler neler yani:34:

canım yeşil çay sallama da içebilirsin ya da sıcak suyu bardağa koy taze olanlardan bi iki tane at 2 dakika sonra içinden al ve iç afiyet olsun

Merhabaaaaa :3:
O kadar çok şey yzmışsınız kiii hangisine yorum yapıyım bilemedim :)

Pazartesi tartılma işi bana da uyar öncelikle söylemiş olyım :)

Menümü yazayım
Dün gece Ara : 2 kırmızı erik
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, salatalıki maydanoz, nane, şekersiz çay
Peşine 1 fincan yeşil çay içtim.Normalde içemiyodum nane limonlusunu içebildim amaaaa :46: Yeşil çayı hazır pakettekilerden tüketiyorum.

Bugün henüz spor yapamadım akşam okul dönüşü leslie 3 mil yapıciiiiyim :8: ayrıca bölgesel zayıflama için popo bacak egzersizleri de yapıcam :46:

genel olarak menülerinizde bir aşırılık göremedim. Elif yemiş biraz ama bayaa direnç göstrmiş tebrik ediyorum müthiş ilerleme var :46:
Yarın bize misafir gelicek o yüzden ben de dayanamam yerim ama ölçülü yerim :125: :1: Diğer gün dengelerim :)

Nesfit tavsiye ederim beni çok tok tutuyor hem de tatlı gibi diye mutlu da ediyor sadesini tercih ediyorum ben. ama hergün yemiyorum 2-3 günde bir değişiklik olsun diye:)

Bugün yine sandviç yapıp götüriyim okula diyorum okulda yağlı şeyler yemiyim :)

Merhabaaaaa :3:
O kadar çok şey yzmışsınız kiii hangisine yorum yapıyım bilemedim :)

Pazartesi tartılma işi bana da uyar öncelikle söylemiş olyım :)

Menümü yazayım
Dün gece Ara : 2 kırmızı erik
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, salatalıki maydanoz, nane, şekersiz çay
Peşine 1 fincan yeşil çay içtim.Normalde içemiyodum nane limonlusunu içebildim amaaaa :46: Yeşil çayı hazır pakettekilerden tüketiyorum.

Bugün henüz spor yapamadım akşam okul dönüşü leslie 3 mil yapıciiiiyim :8: ayrıca bölgesel zayıflama için popo bacak egzersizleri de yapıcam :46:

genel olarak menülerinizde bir aşırılık göremedim. Elif yemiş biraz ama bayaa direnç göstrmiş tebrik ediyorum müthiş ilerleme var :46:
Yarın bize misafir gelicek o yüzden ben de dayanamam yerim ama ölçülü yerim :125: :1: Diğer gün dengelerim :)

Nesfit tavsiye ederim beni çok tok tutuyor hem de tatlı gibi diye mutlu da ediyor sadesini tercih ediyorum ben. ama hergün yemiyorum 2-3 günde bir değişiklik olsun diye:)

Bugün yine sandviç yapıp götüriyim okula diyorum okulda yağlı şeyler yemiyim :)

tamam buketcm öyle yapayım bende..oh oh spor yapmadan günü bitirme:52:

Back
X