Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

he baya sert çıkmışım
ama gerçekten beğenmiyorum ve güzel bulmuyorum
penelope cruz u çok beğeniyorum ben
güzel bayan fizikim onun gibi olsun isterdim

penelope cruz diyeti
1. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates, 1 ince dilim kepekli ekmek.
• Öğle: 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız, 200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek.
• Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav.

2. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir salatalık, domates 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız, 200 gr.), salata (yağsız) 2 ince dilim ekmek (kepekli).
• Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna.

3. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık, domates 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 100 gr. kırmızı et, 1 küçük kutu ayran salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı erişte.

4. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates 2 - 3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız, 200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli).
• Aksam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız) 6 yemek kaşığı makarna.

5. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Akşam: 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 2 ince dilim ekmek (kepekli).

Öğle yemeğim:
Tabak hazırladım
1 avuç kadar tavuk ciğeri (normalde sevmem diyette bi haller oluyo )
Yarım tabak roka salatası (içinde körili tavuk,yeşillik vs var )
1 dilim kepek ekmeği

çok güzel buket tebrik ederim
bende 1 tabak brokoli salatası
1 tabak körili tavuk içinde bezelye ve mısır taneleri aslında mısır tanesi olmasa daha iyi gdo lu çünkü mısırlar neyse
2 tane zeytinyağlı yaprak sarma ( arkdaşın tabağından çaldım )
azcık ekmek
veeeeee bol bol sabır arkadaşım karşımda cevizli burma tatlısı yiyor...

Menün çok güzel olmuş Zinaar sen de güzel tercihler yapıyosun öğünlerinde :)
Bu arada erkek arkadaşım da diyete başladı :))
Diyet konusuna bizimki kadar ilgili değiller
O yüzden alışana kadar, her öğün bulunduğu yere göre evde okulda v. neler yemesi gerektiğini söylüyorum
Sevgilimin yaşam koçu oldum

benim erkek arkadaşım diyetleri çok komik oluyo aslında kilolu değil ama bazen göbek çıkıyo günde bi öğün yiyo aklı sıra rejimde

Öğle yemeğim;

1 yk bamya
1 yk kısır
minicik sigara böreği gibi börek
Biraz salata

Yemeğe geç kaldım da açık büfe de bişii kalmamış kapalı büfe olmuş
Bu sebeple mecburen börek yedim
Yoksa akşama kurt gibi aç oluyom

Bööle işteeee

Zinarcım sen 5 e bölme işini sevdin galiba
Helal kuzum yaaa
Burma tatlısına dayanmak

Özgem öğle diil sabah kahvaltısı bu kuzum ya

Buketcik,ciğer demek protein demek
diyette canının çekmesi normal
ama bu proteini az diyet yaptığını da gösterir

Kızlar benim Temel reiste diyet yaparken öğle yemeğinden bi saat önce bir paket As Kraker yiyor
Öğlen az yiyomuş bu sayede

bugün böyle oldu elifim, olsun hafif oldu bari

5 e bölecektim ama menüyü sevmedim brokoli çorbasını hazır çorbadan yapmışlar asla içmem katkı maddesi çok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…