Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Dinlemeye çalışacam tatlım seni
Kevsercim anlıyorum ama çok ihmal etme biziiii

Zinarım diktirmek istiyorum ama hayalimdekini bulursam neden olmasın kiii,alırım hemmmeeennn
Ağustosa çok var daha,100 gelinlik alırım o zamana ben

Behiyeeee
Ha gayret canım

Ama kızlar tartılmak olmuyo
Buket ve Behiyeee sözüm sizzzzeeeee

kilolarımdan kurtulsamda burdayım ama bi kurtulaydım şu kilolardan,inceck hatunlara bakmaktan doydum ama midem doymadı daha hala iştahım yerinde

öğle yemeğine çoook ama çok az makarna yedim yoğurtlu ve şuan acıktım doğal olarak
kalan makarnadan mı tırtıklasam yoksa elma mı yesem düşünüyom

Amanıın korktum şimdii 10güne kadar vizeler var daha elimi sürmedim
Ama çalışkan öğrenciyimdir hiç alttan dersim kalmadı
Bu seneyi de inşallah temiz temiz kapatırım

Elifim dediğin gibi 2014 yazında okul biter. Söz, nişan ufaktan başlanır diyoruz ama yine de askerlik, iş, hazırlık derken 2016yı bulur heralde :))

bayram da magazin programı izliyorum bi manken dedi ki rejim yapmayın hayatım da hep rejim yaptım kilo veremedim taaaa kii porsiyon kontrolüne kadar her şeyi yiyin az yiyin diyo

Evet en güzeli o zaten :)) Yasak yok ölçüleri küçültelim :))

Ama şey pekiiii tartılmaaam

kilolarımdan kurtulsamda burdayım ama bi kurtulaydım şu kilolardan,inceck hatunlara bakmaktan doydum ama midem doymadı daha hala iştahım yerinde

Kevser ha gayreeeet :)) çok istiyorum hepimiz zayıf olalııımmmm

3. sınıfa kadar ben de hiç bütünlemeye dahi kalmamıştım ama 3. sınıfta tembellik ettim malesef
şimdiki kafam olsa yapmazdım hiç
başarılar canım 10 gün az bi zaman yavaştan çalış sen

kızlar 2 gün içinde test yapıcam eger hamile değilsem bende aranıza katılmak istiyorum boyum 1.58 kilom 64 1 ayda 6 kg aldım 59dum o bile fazlayken şimdi bide 64 üm hedefim 50 kg ve ennn kısa zamanda . çok çabuk kilo verebilen bi bünyem var 2 ayda hallederim die düşünorum ama tabi yanıma gaz verıcek destek olucak takım aradaşları lazım :26:

form çayı içtim azcık bitter çikolata yedim bayram da yemedim şimdi yiyorum ya bi tuhafım behiyeeeee brüksel lahanası tam mevsimi ne zaman

bebişşş vardır umarım minnacık minnacık tatlı şeker şeyler onlar
değilsen eğer hemen kilo verip hamile kal ki bi de doğum kilolarıyla uğraşma

leslie 5 mil indirdim 1 saat 8 dakika sıkılırım ki ben en iyisi bi gün 2 mil yapmak bi gün 3 mil bi gün 4 mil ve altın vuruş 5 mil

bebişşş vardır umarım minnacık minnacık tatlı şeker şeyler onlar
değilsen eğer hemen kilo verip hamile kal ki bi de doğum kilolarıyla uğraşma
inşallah vardır canım eger yoksa zaten 50 ye düşmeden çalışmalara başlamıcam yoksa bu kilonun ustune bide dogum yaparsan hiç veremem mazallah :18::18: basenim falan hiç yok göbüş ve birazda yanlar var bide goguslerim buyuk kg yi direk ordan alıorum

Göğüsler büyükse hamilelikte daha da büyür sırt ağrısı falan yapar zor olur :26:
Test sonucu gönlüne göre olur inşallah
Hamile olsan da gel yine istersen sağlıklı kilo alırsın :)))
Hamilelikte düzenli beslenip zayıflayanlar bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…