Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Kevser neden stres yaptın neden üzüldün bi anlam veremedim ben :26:
Paylaşmak istersen dinleriz :)

Akşam:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Akşam yemeğini 20.30a doğru yiyebildim o yüzden ara öğün yapmadım

Sabah:
Su ile başladım ve klasik kahvaltı yaptım

Tam gaz devam..
Pazartesi tartıda göreceğim rakamı heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:

kendimi verdiğim sözleri tutmuyorum ama tartıldım 60,4 olmuşum gidiyor gidiyor kilolar gidiyor

Bayanlar gündüzleri çalıştığım için fazla giremiyorum, ayrıca bebişimde var kusura bakmayın((
Gelelim diyetime
bugün 1 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık, domates
Ceviz ve kaşar peyniri yedim
Ara öğün olarak beyaz leblebi( nohut)
Çay

Umutszz çok güzel bir haber belki beklemediğin bir anda olduğu için kendini o şekilde hissetmişsindir, sevdiğin bir insanla evleneceksen hiç düşünme evet de bitsin:))))

Kevserim ben inanmıyorum evlenince aşkın bittiğine ... ben 4 yıllık evli biri olaraktan eşime hala aşığım eşimde bana... belki çocuktan dolayı şuaralar çok vakit geçiremiyoruz ama hafta sonları çocuğu kaynanama verip başbaşa yemek yiyip film izliyoruz sohbet ediyoruz.... geziyoruz alışveriş yapıyoruz...yazlara adaya gidip bisiklete biniyoruz...anlıcağın o evlenmeden önce eşini sevip sevmemenle alakalı...ben aşık olarak evlendim ve hala aşığım...

sen mutlu ol ama önce gerçekten seviyormusun sevmiyormusun ona karar ver ve onun sevgisinden eminmisin...eğer bunlar varsa sadece mutlu ol ve heyecanla düğününü bekle ....

Son düzenleme:
kızlar çok saolun düşüncelirnizi paylaştığınız için,keşke kolay olsa,7yıldır birlikteyiz biz apayrı bisorunumuz varki oda çocuk daha önce konu açmıştım gerçeklerle yüzleşemiyorum die o konumdan anlarsınız yarın akşam gelicekler sanırım çok zamansız oldu,anlatmalımıyım yoksa nişan olduktan sonramı söylemeliym bilmiyorum yani hala açıklama yapmamıştım.diyet bölümünde olduğumuz için yasak sanırım konu dertler bölümüne taşınmasın diye ayrıntılı anlatamıyorum kızlar

ben yine çıkmak zorundayım fikirleriniz benm için önemli o açtığım konuya fikirlerinizi bekliyorum kızlar:26:
ayr menüm sabah
1br çay
2çatal peynir
yarım dilim çavdar ekmeği

okudum canım..hak veriyorum sana ama ben sizin mutlu olacağınıza inanıyorum gönülde
son durumu bilmiyorum tekrar konuşuldu mu yoksa öyle sallantıda mı kaldı
ama siz 7 sene vermişsiniz birbirinize..hiç bir nedenin sizi ayırabileceğine inanmıyorum ben

ya umutsuz şimdi gördüm o konuna da yazmıştım.
hem şu anda rahim nakli yapıldı türkiye'de o kadın gebe kaldı mı bilmiyorum, 1 sene bekleyecekti, hem onu takip et.
hem de yumurtalığın vardır büyük ihtimalle, taşıyıcı anne yöntemi de yapabilirsin kıbrısta.
sonuçta sen doğurmayacaksın ama senin genlerini taşıyan senin bebeğin olacak sen büyüteceksin.
hiçbir sorunu olmayan ünlüler bile bu şekilde bebek sahibi oluyor.
yani bu konu için üzülme zira çözümü var bak.
sen bu güzel nişan düğün zamanlarının tadını çıkarmaya bak.

kendimi verdiğim sözleri tutmuyorum ama tartıldım 60,4 olmuşum gidiyor gidiyor kilolar gidiyor

Tamam madem gördün kilo verdiğini p.tesiye kdr tartılmak yok :) Ticker da tam mevsime uygun olmuş

ben fazladan tavuk yedim yahu aslında evde olsam neyse de menü söylüyoruz ve yemekleri çöpe atmak istemiyorum....

Haklısın bende de öyle oluyo :)

Son düzenleme:
Kevsercim sıkıntınla ilgili sayfana ben de yorum yaptım okursun.Hakkında hayırlısı olsun canım...

Ara:
1 mandalina,5 fındık

Öğle:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt

Canım istememesine rağmen çikolata yemek zorunda kaldım ikram edildi 2 parça kadar

Ara:
Yeşil çay
Yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…