Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

merhaba kızlar
dün akşam az pilav, fırın tavuk ve salata yedim
ama ondan sonra 1 dilim pasta yedim, sevdiceğin kardeşinin d.günüydü

bugün de hiç kahvaltı yapamadım çok yoğundum
o nedenle az önce tost yedim, çay içtim
öğle yemeği yemicem tabi kiii

merhaba kızlar
dün akşam az pilav, fırın tavuk ve salata yedim
ama ondan sonra 1 dilim pasta yedim, sevdiceğin kardeşinin d.günüydü

bugün de hiç kahvaltı yapamadım çok yoğundum
o nedenle az önce tost yedim, çay içtim
öğle yemeği yemicem tabi kiii

hoşgeldin merve kendinden bahsederek başlayabilirsin

Başlayım :) Yeni evlendim 23 yaşındayım üniversiteyi bitireli 1 buçuk yıl oldu çalışıyorum, kısa boyluyum 1.55 normalde kilom 43 dü yıllardır. ve normal duruyordu. şu an 49, 50 olmuşumdur hatta ve sadece basen popo kısmından kilo alıyorum bu yüzden kilo almak istemiyorum

Bugün menü paylaşmamışım

Sabah:
Klasik kahvaltı

Ara yapmadım

Öğle:
1 pasta tabağı kadar kereviz
5 kaşık yağsız makarna
1 kaşık yoğurt

Ara:
Yeşil çay
1 mandalina
Çeyrek ayva

kızlar k.bakmayın dünden beri uğrayamaz oldum,çok stersliym erkek ark.pat diye istemeye geleceklerini söyledi,süpriz yaptı fakat ben hiç mutlu değilim.bu haberi alınca herkes heycan yaparya hani,malesfki ben o durumda değilim,canım çok sıkkın mutluluğumun sonu olacak diye düşünüyorum,bende herkes gibi duyunca sevinçten havalara uçabilseydim keşke,okadar doluyumki bianda buraya yazmak istedim,bu saat oldu hala uyuyamadım,ayr dudağımda uçuk belirdi kremle halledeyim derken yan etkimi yaptı strestenmi anlayamadım dudağımın bı kısmı tamamen kabardı çıktı,herşey üst üste geliyo,bana dua edin nolur okadar ihtiyacım varki şuan çok zor durumdayım.kimin duasının geçeceği belli olmaz.buarada diyetteyim öyle istikrarlıyımki anlatamam dünden beri bir kilo vermişim

günaydınlar
dün akşam hamsi tava vardı bol salata ile
ekmek yemedim
ara öğün olarak da 1 mandalina

umutsuz Allah gönlüne göre versin
bu çok güzel bi haber, neden üzüldün ki sen :26:

kevser ne olursa olsun evlilikler hep aynı yere varacak mutsuzluğa kimse tersini söylemesin öyledir. o yüzden bu ilk heyecanların tadını çıkar çeyiz yap gelinlik bak yani anın keyfini çıkar.
klasik bir sabah kahvaltısı yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…