Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

günün bombasını patlatmış bulunuyorum

Akşam:
1.5 tabak mantı
1 bardak cola zero

Ara:
1 dilim az şekerli kek
çay

kızlar biraz daha iyim şimdi,konuştuk tamamen rahatlayamadım ama enazından içimde kalmadı bişey,biraz daha nişan olayına ısındım.benim derdime ortak olduğunuz için tekrar çok sağolun..neyse daha fazla konuyu dağıtmayayım
bugün akşamki menm
4 köfte
6adet sarma
4y.k yoğurt
yağsız bol roka salatası

günaydınlar
dün akşam azçorba, az pirinç pilavı, 2 adet tavuk baget kızartması ve azıcık da patates kızartması yedim
ekmek yok tabi

sabah minicik bi peynirli börek, nescafe

günaydınlar
sabah azcık tulum peynir(kayseriden aldım peyniri yaylımdan)
4 adet siyah zeytin
domates roka tere
1 dilim kepek ekmeği

Yine topik sessiz ve ıssız...
Eskisi kadar keyifli değil he ne dersiniz?
Elif de yok 4 gündür...
Pınar akşamlar uğramıyor...

Ara:
Yeşil çay

Öğle:
1,5 tabak kapuska (nasılsa sebze diye )
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
1 paket activia kayısılı

kesinlikle katılıyorum topik çok sessiz herkes bırakmış gibi spor felan zaten hiç açmıyorum kimsenin yaptığı yok ısrarla yapışan diyete bi kaç kişi kaldık ben kararlıyım ve son kişi kalana kadar burdayım. çünkü beden bilinçaltı ve ruh olarak bu kez rejime hazırım

kesinlikle katılıyorum topik çok sessiz herkes bırakmış gibi spor felan zaten hiç açmıyorum kimsenin yaptığı yok ısrarla yapışan diyete bi kaç kişi kaldık ben kararlıyım ve son kişi kalana kadar burdayım. çünkü beden bilinçaltı ve ruh olarak bu kez rejime hazırım

akşam yemeği
haşlama tavuk
yoğurt salata felan
59.9 görünce kendime sözüm var kaçamak yapacağım artık şansımı neyden yana kullanırım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…