valla burdan gazı alıp boşanacak değilim "topu kocana atıyorsunuz" deyip sıyrılmakta bu forumda çok kullanan bir tabir olsa gerek kocasına bakmayı seven kocasına bakar hala anlaşamayıp boşanırsa da dinen kadına verilen parayı kocasına öder.sizin ve sizin gibi zihniyetlilerin kiraya çıkan evladına rahat vermeyeceği açık. ben kimseye önermedim gideyim evinin üstüne oturayım diye. ev benim yada eşimin üstüne farketmez artık satış vb işlerde iki eşinde onayı olmadan olmuyor yani. evin benim yada eşimin olmasının farkı yok. onu dememde amaç en azından borcu harcı varsa bizim üstümüze olur kayınvalideme kalmaz yok böyle oturdundu oturmadındı saçma sapan durumlara girilmez. böyle sonu ne olacağı belirsiz oluyor.siz günü yaşayın ben geleceğimi düşünüyorum.kayınvalidemin üstüne olan evi yaşanabilen bir ev haline getireceğim üstüne miras parası mı ödeyeceğım siz razı olun böyle bir durumda beni ilgilendirmez.
ben burda sorunumu açmışım. siz birden burda terbiyem müsait etmiyor,kayınvalidemin ömrünü yemiş kp i nasıl savunacağınızı bilemiyorsunuz.önceki konularda da top bahane ama sorumluluk şahane olmuyor erkeklere.bir erkek adam olabildiğince evlilik yürür.sadece erkek kalabilenle evli olanlar hayatından memnunsa diyecek lafım yok.Allah akıl fikir versin.
O kadar karisik yazmissiniz ki.. neye cevap verdiginiz belli degil.. bosanma, mehir, mal paylasimi, miras... karma karisik..
Oncelikle kimse size bosanin demiyor.. Nereden cikardiniz bunu. Kira odeyen insanlar gunluk mu yasiyor yani
.
Kusura bakmyin da kira vermiyorsunuz, vergi borcunu da verin yani. Iki kurus paranin lafini edince gelecegi dusunmus mu oluyorsunuz..o insanlar ne sikintilar cekerek almislardir o evi kimbilr.. kimse anasinin karnindan tapuyla dogmuyor.. kirada da yasiyor, kredi de oduyor.. sonra zamanla mal mulk sahibi oluyor.. ama calisarak.. oyle birilerinin emekleri uzerine konarak, hazir yiyici olarak degil.