- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kaynımı kiraya da çıkarırsını kp de borçlandırırsınız.sizde anlamamak için çaba verdikçe KÜÇÜLÜYORSUNUZ.o zaman kp kiranızı versin sizin nereye gideceğinze karar versin.kv faturaları ödesin pazarlığını görün sizin evde ne yiyip içeceğinize giyeceğinize karar versinevet aynen öyle kendine ait olmaya alın teri olmayan mülklerin kendisinin olmasını istiyorsa KÜÇÜLÜYOR küçük yerde kazanamadım büyük yerde yapamadım hep bahane hep bahane siz hem kanım doysun hem pastam dursun istiyorsunuz madem kira ödemeye meraklısınız yarın gidin evde oturma sözleşmesi istiyorsunuz ya onun yerine KİRA sözleşmesi yapar paşa paşa kira öder keserisiniz sesinizi
kv güvencesi derken kadın size iyilik yapmış minnet duyup saygı duymalısınız arada hediye alıp mutlu etmelisiniz çok zor değil bunlar anladığım kadarıyla faturada ödemiyorsunuz oh ne ala memleket
evet zorla oturttuSizden kira istemiyorlar ki.
Niye boyle ceviriyorsunuz simdi konuyu ?
Oturmasadaydiniz kayinvalidenizin evine ?
Kocaniz zorla mi oturttu ?
hem zorla oturttu ileride kira istemeyecekleri muallak o zamanSizden kira istemiyorlar ki.
Niye boyle ceviriyorsunuz simdi konuyu ?
Oturmasadaydiniz kayinvalidenizin evine ?
Kocaniz zorla mi oturttu ?
Boyle de o zaman bastan.evet zorla oturttu
gelmiş önümüze atıyor kağıdı köpeğe kemik atar gibi sanki 3 yıl ben oturdum da ödemedim.o geçen 3 yılda evli bile değildik eşimle.hani sorun olsa kv nin olur ona noluyor anlamış değilim. ortada alım satım yokki onun hakkı hukuku devreye girsin.
siz kaynımı kiraya da çıkarırsını kp de borçlandırırsınız.sizde anlamamak için çaba verdikçe KÜÇÜLÜYORSUNUZ.o zaman kp kiranızı versin sizin nereye gideceğinze karar versin.kv faturaları ödesin pazarlığını görün sizin evde ne yiyip içeceğinize giyeceğinize karar versin
kısaca ev kiminse mesele olur. olur onun aklı fikri vs si kendi eviniz mi yoksa ne olacağı belirsiz miras ev mi deseler heralde sizde kendi evim derdiniz.Burda kendi durumunuzu mu anlattınız anlamadım. Eşinizin mesleği yok mu? Eve yiyeceği içeceği onlar mı alıyorlar da onlar karar veriyorlar?
oturacağım yerde söz hakkımı yok saydı artık nereye kadar giderse bu söz hakkı tanımamak.Sizin kayınpederin üslubu ile ilgili bir sıkıntınız varsa o konuda size hak verebilirim. Ama o vergiyi ödemem gerekiyor mu diyorsanız eğer kira vermiyorsanız size yakışanı o vergiyi vermeniz olur. Bakın bu devirde kira vermeden oturmak inanılmaz lüks. İki maaşla bile insanlar ev alamıyor çoğu zaman. Ucu ucuna yetiyor. Fatura ödüyor musunuz tam bilmiyorum ama kira ödemiyorsanız, kiraya kıyasla cüzi bir miktar olan vergiyi ödemekte bir sakınca yok. Üslubunu beğenmemişsinizdir, size bunu söyleme biçiminden hoşlanmamışsınızdır, bunu eşinizle paylaşıp bize bu şekilde muamele ediyorsa ben de bu evde kalmak istemiyorum diyebilirisiniz. Ama benim gördüğüm yaşayacağınız yer konusunda bile söz hakkınız yok. Burda gayet hakkını savunan biriyken gerçek hayatta alınan kararlarda bu kadar pasif olmanız şaşırtıyor beni.
işt bunu anlamak istemiyor bende kimsenin insiyatifine güvenmiyorum. bunu benim anlatmam değil anlaması mesele.işin nereye gideceğini biliyorum. yine de oturmadığım 3 yılın parasını ödemem.Boyle de o zaman bastan.
Madem zorla oturuyorsun, ve hic bir seyine karismalarini istemiyorsun, o zaman tek sIkkin var.
Esinle bir olup butun faturalarinizi odiyeceksiniz, kira da odiyeceksiniz.
Kiraci olursaniz vergi borcunu odemek zorunda deyilsiniz.
Ama esin buna yanasmiyorsa, hazir cocugun da yokken bosanicaksin canim.
Uzgunum, parayi veren dudugu calar demisler.
Hala sizin maddi ihtiyaclarinizi onlar karsiliyorlarsa, elbette size karisma hakkini ellerinde gorecekler.
Keske bastan evlenmeseymissin.
Size eşinizin mesleği yokmu? Eve yiyeceği içeçeği onlarmı alıyor diye bir soru yöneltilmiş size sizin anlayıp verdiğiniz cevap bumu... Sizi gayet açık net bir soru yöneltilmiş ama siz cevap vermemek için eveliyip geveliyorsunuz ... Bravoo.... Sonra yok kp borcunu kim çıkardı ,yok kaynımı konu nesil geldi dersiniz net degilsiniz o kadar....kısaca ev kiminse mesele olur. olur onun aklı fikri vs si kendi eviniz mi yoksa ne olacağı belirsiz miras ev mi deseler heralde sizde kendi evim derdiniz.
siz kaynımı kiraya da çıkarırsını kp de borçlandırırsınız.sizde anlamamak için çaba verdikçe KÜÇÜLÜYORSUNUZ.o zaman kp kiranızı versin sizin nereye gideceğinze karar versin.kv faturaları ödesin pazarlığını görün sizin evde ne yiyip içeceğinize giyeceğinize karar versin
Burda kendi durumunuzu mu anlattınız anlamadım. Eşinizin mesleği yok mu? Eve yiyeceği içeceği onlar mı alıyorlar da onlar karar veriyorlar?
Verdiğin cevap bu.kısaca ev kiminse mesele olur. olur onun aklı fikri vs si kendi eviniz mi yoksa ne olacağı belirsiz miras ev mi deseler heralde sizde kendi evim derdiniz.
Zaten kinayeli yazmıştımh
haksızlıkmı. adam kiracıya verirdi evi. o kiradan çoktan ödenmişti evin emlak vergisi.
haksızlık yapan ve kıymet bilmeyen kim burada .bir daha düşünün derşm