Üç yıllık ilişkim bitti

nutellaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
77
0
86
İstanbul
3 yıllık ilişkim bitti. aşk ve tutkuyla sevdik. ilk başlarda o beni severdi daha çok ama birinci yılın sonunda bende çok sevdimm ve çok fedakarlık yaptım onun için ama o ufak tefek çapkınlıklar yapardı. bende çok kıskanç biri oldum. paranoyak oldum artık. ayrılıp barışırdık her seferinde gurur yapar sonra affederdim ve 3. yılın sonunda çapkınlıklarından bıktım ve ayrıldık o istedi hatta beni boğuyorsun dedi. sevgiliyken yaşı bundan büyükçocuklu bir arkadaşı vardı. kız benide tanırdı. bugün o kızla çıktığını öğrendim ve çok kötüyümm bana ikiside bunu nasıl yapar. üstelik bana söz vermişti bi daha seni üzmicem diye senin gözünün önünden kimseyle çıkmicam dedi çok kötüyüm evden odadan çıkmıyorumm tek yaptığım sigara içmek ((

Hoş bir durum değil açıkcası yaşadığınız üzücüde,fakat sevgilinizin zaten gözü dışarısaymış bir ömür geçirilecek birine benzemiyor anlattıklarınıza göre maymun iştahlı denir o tiplere ayrılmanız sizin için hayırlı olmuş.

herkes kıymet bilseydi zaten ozman DEĞER denen bir kelime söylenmezdi...asla düşünmeyin bile DEĞMEZ çünkü,o seçimini yapmış sizinde yapacağınız ona verilecek en büyük ceza hayatınızdan onu tamamen çıkarmak ve kaybolmak...biliyorum söylemesi kolay ancak şöyle düşünün, sizinde kolayca ondan vazgeçtiğini görmesi emin olun kendini o kadar DEĞERSİZ hissedecetir ki..

bunu bana nasıl yaparlar? haketmedım dıye düşünmeyı bır kenara bırakarak kendınıze yardım etmeye başlayın..
başka yolu da yok bu durumdan çıkmanın..
durumdan kurtulmak adına odalara kapanmak olmaz..evet acıyı yaşayacaksınız ama kendınıze acıyarak değil..karşı tarafın yaptıklarına verdığınız tavızler nedenıyle bu haldenız bırazda..bu nedenle artı ve eksılere yonelın ve tekrarlamayın ılerleyen zamanda..
herşeyın hayırlısı..size zaman lazım..hayata karışmayı ıhmal ederek kendınızı zora sokmayın..

teşekkür ederim kızlar ama çok acı ölüm acısı gibi canım bilirdim başkasına yan gözle bakması bile beni mahfederdi şimdi o başkasının kollarında beni üstelik öyle birine tercih etti üstelik kız başkasıyla çıkıyomuş benimkiyle aldatmış o kişiyide çok acı bunları duymak nası bu kadar değersizleşebilir sevdiğim adam

hiç üzülmeye değicek birisi değilmiş hatta hatırlanmaya değicek biri değilmişsen bence ardına değil önüne bak canım ve geri dönerse sakın affetme...ya biraz kendinizin kıymetini bilin kendinizi çok sewin ve tatlı canınızı üzmeyinbence göbek at kurtulmuşunnnnnnnyoksa çok geç olabiliridikaraktersiz kişiymişşşş

Birini çok seversin, çok aşık olursun, her şeyin ama her şeyin olur ve sonra bir anda puffff... Rüya biter... :26: Peki, hatalı kim? Suç kimde? Çok sevdiğin ve hep hatalarına göz yuman sende mi? Değilse o zaman kim bu işin sorumlusu?

Ben bunca fedakarlık yapıp sevmiştim, nasıl yapar bunu bana, nasıl olur bu? :44::26:

Yukarıdakiler ve benzeri bir çok soruyu sürekli sorup durursun kendine sevdiğin kişiden ayrıldığında. Çünkü kolay değildir, kalbin, için acır ve o kişiyi çok özlersin. Acılı olur bu rüyadan gerçek hayata uyanma süreci... Acını azaltmak için bu soruların cevabını bulman gerektiğini hissedersin sanki. Böylelikle o kişiyi daha kolay unutabileceğini ve acının biteceğini umarsın ama öyle değil hiçbir şey...

Sana şunu söylemem gerek önce. Bir erkeğin sözlerine değil tavırlarına bak onu gerçekten tanımak istiyorsan. Çünkü bir erkek bir kadının duymak istediği sözleri söyler hep, nitekim bilir ki kadın bu sözleri duyunca mutlu olacak ve daha çok aşık olacak ona. Ama önemli olan hareketleridir, tavrıdır, özellikle de senin olmadığın yerlerde. Sana verdiği sözlerin ne değeri var ki onca çapkınlıktan, seni paranoyağa dönüştürdükten sonra? :26: Seni sevmesinin ne anlamı kalmış ki artık beni boğuyorsun dedikten sonra? Senin gözünün önünden biriyle çıkmasının ne önemi var ki seni onca kırdıktan sonra? Peki, senin bu yukarıdaki sorularının cevabını alman neyi değiştirir bütün bu olanlardan sonra? Bütün bu soruların cevabı belli: Koca bir HİÇ!

Üstelik şuan sen onun için üzülüyorsun, kendini eve kapatmışsın, o kişinin zehri yetmezmiş gibi sigarayla kendini daha da zehirliyorsun... :26:

3 yıl az uz bir zaman değil ama belli ki o kişi senin değerini hiç hak etmemiş, sadece kürkçü dükkanı hesabı yürütmüş kafasında hep. O yüzden değil gözünün önünde biriyle çıkmak evlense bile dönüp bakma bile. Hayatına devam et, kimse için üzülmeye değmez, bir tanecik hayatın var, onu da böyle birine harcamak istemeyeceğine eminim...

Evli olduğuna göre sevdiği,eski erkek arkadaşının ilişkisi pek uzun sürmeyecek.sürsede problemli bir ilişki olacak.Ayrıldığınıza göre sakın tekrar dönme gibi bir hata yapma.zamana bırak bu kısmı senin değerini bilecek mutlaka.bu ilişkisinden hayır yok çünkü.Yalnız kalınca anlar maalesef erkekler bazı şeyleri.Sen gündelik hayatına dön kafanı da dağıt.zamana ihtiyacın var sadece.

çapkın birisi olduğunu ve birçok kez yakaladığını söylüyorsun kurtulmuşsun karaktersizin tekiymiş çok şükür yol yakınken pisliklerini ortaya dökmüş sana değer vermeyen insanların hayatında yeri olmasın o çocuklu dediğin bayan onuda başkasıyla aldatır o layığını bulmuş iki tiksinç insan ancak birbirine bu kadar yakışır bırak pisliklerinde boğulsunlar sen neden odandan çıkmıyorsun ki çık gez dolaş kendini sigaraya da verme değmez böleleri için bırak onlar utansın insan içine çıkamasın sen onların adını ağzına alma hayatında hiç olmamışlar gibi davran ve pişman olup dönerse sakın affetme sen daha iyi insanlara sana değer veren insanlara layıksın emin ol hakettiğin biri karşına çıkacak ve bu yaşadıklarını unutturacak ama sen önce onu aklından tamamen çıkar at

Son düzenleme:
çok iyisiniz kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız insanın içi birazda olsa serinliyor okuyunca ama bu acı yumru gibi oturdu nefes almama engel oluyor daha 15 gün önce söz verdi bana ama her zaman olduğu gibi sözünde durmadı hayatı bana zindan etti yaşarken bi cehenneme düştüm. kendime zara veresim geldi ama ailemi düşündüm bana dönsede istemem ama çok acıyo işte

kadın bu arada evli değil boşanmış yıllar önce şimdi onla bunla gönül eğlendiriyo sadece önce arkadaşıyla şimdi bunla işte ya ben 23 yaşında çevrem tarafından çok beğenilen biriyim kızı bi görseniz ama işte güzellikle olmuyor demek ne buldu çok merak ediyorum beni elinin tersiyle itti resmen

kendine zarar vermeyi sakın düşünme cnm
bu durum sana bunu bile düşündürmüş cok ii anlyrm
aileni düşün sevdiklerini düşün herseyin sonu deilki
hayat devam ediyoo...
bi ölüm acısına bile alışıp yasıyo insanlar işte böyle düşün
Allah yardımcın olsun

pardonda capkınlıgın ufak tefegi nasıl oluyor? capkınlıklar yapardı ne demek? yıllarca buna göz yumdunuz ve cok büyük tutkulu bir ask yasadınız sanıyosunuz? üzgünüm kendinizi kandırmıssınız..tanıdıgım tüm erkekler aynı seyi söyler bir erkek gercekten severse asık olursa capkınlık istesede yapamaz..kendi degerinizi kendiniz bicmissiniz yapılacak hicbişey yok gecmis olsun..dilerim tekrar affetmez ve kendi degerinizin farkında bir yasam sürersiniz

şöyle ufak tefek netten bi kaç kıza mesaj atmıştı yüzyüze değil yani hep kavga ettiğimzde yapardı şifresini biliodum ama o bildiğimi bilmezdi iletişim kurmaya çalışırdı fiziksel bi aldatma olmamıştı

canım çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum ama bu can acıması nası bişi geçmiyo hep gözümün önündeler. eskiden birlikte yemekk yemişliğimiz bile vardı şimdi ben yokum onlar var

işte dengini bulmus tatlım
cok cok iyi anlyrm ama yapcak bişey malesef yok
onu unutmak en buyuk intikam olcaktır ona
onunda canı yanımiştır tas deilya ve sen unutunca daha çok yanıcak
üzülmee

işte dengini bulmus tatlım
cok cok iyi anlyrm ama yapcak bişey malesef yok
onu unutmak en buyuk intikam olcaktır ona
onunda canı yanımiştır tas deilya ve sen unutunca daha çok yanıcak
üzülmee

umarım öyle olur intikam almak istiyorum ondan köpek gibi pişman olmasını

ağlamaktan gözlerim şiş kocamanlar. biri için bu kadar ağlayacağım aklıma gelmezdi hıçkıra hıçkıra ağladım bütün gün aralıksız ama sanırım ağlamak iyi geliyor rahatlıyorum

ağlamaktan gözlerim şiş kocamanlar. biri için bu kadar ağlayacağım aklıma gelmezdi hıçkıra hıçkıra ağladım bütün gün aralıksız ama sanırım ağlamak iyi geliyor rahatlıyorum

üzme canım kendini ya bu kadar...hadi değen biri olsa neyse dicem...yazık değil mi o göz yaşlarına....biliyorum çok zor...aşk acısı zaman ister ama gececek merak etme....insan geceleri daha kötü olur uyuyamaz ...bilirim.....ama yazdıklarına göre bu kişiyle devam etseydin daha kötü üzülmez miydin?rengini belli etmiş sana....değmez canım inan değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…