- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
Ne pişman olmasını bekle ,ne değerini anlayıp sana dönmesini ...bu yine bir beklentidir onu geri almak istemektir...sen hayatına dön...netten kızlara msj çekerdi kızınca ne demek ,fiziksel olması şartmı aklına senden başkasını getirebiliyorsa malisef bu adam size ait değil...bu adamla evlendiğini düşün sana kızınca başka kadınlarada gider..sevdiğimiz söz konusuncu olunca hep göz yumarak geçiyor ilişkiler...ama işte onlar siz göz yumduğunuz kadar çekilebilir ,dürst ve hayatınızdalar...ilişki çekemeye dönüştümü zaten sabrın taşma noktasına gelince bir yerde bitmeyede mahkum oluyor...Bekleme onu ...sadace kafandan kazı...Çünkü aldatmak karekterin dökülüş şeklidir..
söz vermiş senin gözünün önünde birileriyle çıkmayacağım diye!!!!!!!
hay allahım yaa aşk böyle birşey değil ya!!!!
yaşınız kaç merak ettim!
ıksıde denkmiş..aynı karakter düzeyı bırbırını bulmuş ve artık sizin bır ılgınız kalmamış..
bu kadarıyla son bulduuğu karşıdan bakınca teselli oluyor ınsana..size zaman lazım..odanıza kapanmayıp başka şeylerle zamanı geçirin..
yaşım 23. aynı ortamda olduğumuz için ve ayrılığı o istediği için en azından gözümün önünden biriyle çıkınca kaldıramayacağımı söyledim oda söz verdi sana olan saygım koruyacağım diye ortada 3yıllık bi ilişki var dedi artık seni üzücek bişi yapmam dedi yeterince üzdüm dedi ama bu sözün üstüne 4 gün geçti bu kızı buldu hatta benimde tanıdığım güvendiğim biriydi
umarım öyle olur intikam almak istiyorum ondan köpek gibi pişman olmasını
kızlar onun ıcın en acısı ne oldu bılıyomusun benden hep bı bebegı olmasını ısterdı soyle yapıcam boyle yapıcaz dıye anlatırdı benı hamıle ıken gorunce suratındakı ıfadeyı o arabayı kullanısını analatamam bıle sız benım ıcın guzel olan sey onun ıcını acıtmıstı
off kimsenin basina gelmesin boyle sey, ama benim anlayamadigim sey su surekli ayrilip barismissiniz yanlis anlamadiysam defalarca capkinlik yapmis gozu zaten hep disardaymis nasil guvendin bu kadar? burdan konusmak akil vermek cok kolay, ancak yasayan bilir ama bence coktan kurtulman gereken birinden aci cekerek de olsa kurtulmussun, artik bundan sonra herseyi zamana birakip kendini toparlaman gerekiyo, geri donmesi durumunda affedip affetmemek konusunda cok iyi dusun derim, zaten daha oncede birilerine gittigini bildigin halde devam etmisse, senin yine kabul edicegine dair cesareti vardir, belki cok zor ama sanirim tamamen hayatindan cikmasi daha iyi olur..umarim kisa surede atlatirsin
hmm simdi detayli anlatinca oturdu hersey, insanin akli almiyo, her ayrilikta disarda almis solugu masallah hic bos kalmamis, bi de demissin ya eski sevgilisine donup bi de bi guzel ortak arkadaslarinizla tanistirmis, dayaklik yemin ediyorum.. iste dedigim gibi coktan kurtulman gereken bi insanmis, bilmiyorum belki faydasi olmaz ama ben eski sevgilimden ayrildigimizda dayanamazmisim gibi geliyodu, nasilsa bi gun gelicek ve unutarak hayatima devam edicem uzak veya yakin o gun nasilsa gelicek diye dusunup kendimi rahatlatiyodum, sonucta sen de simdi cok aci cekiyosun ama rahatlicagin gun elbet gelicek o zamana kadar sakinlesip kendini biseylerle oyalaman mumkun oldugunca az aklina getirmen, onu hatirlaticak seylerden kurtulman, kisacasi kafani biseylerle mesgul edip zamana birak, sonra bi bakmissin o gun gelmis..
nutella cok gecmıs olsun.konu baslıgını gorunce hemen ılgıı cektı.cunku suanda bende senın gıbı acı cekıyorum resmen.ıcım nasıl huzursuz...aynı duyguları paylasıyoruz senınle.bızde aldatma fln yok ama gecen gun tartıstık dun ve bugun hıc konusmadık...benımde ıcım acayıp huzursuz baska hıc bısey dusunemıyorum.tabı senın hıssettıklerın cok daha farklıdır ama zor...
evet canım ben o acıyıda çok yaşadım ayrılmıştık 2 gün kendime gelememiştim. sonra aramıştı beni barışmıştık ama bu süreç uzayınca anlıyorsun ki gidip birini buluyor ve bidaha onun tenine dokunasın bile gelmiyor(( siz neden kavga ettiniz canım umarım uzun sürmez ayrılığınız sonra iş dönüşsüz yollara gidiyor
bız hep sacma sapan seylerden tartısıyoruz onunla.yıne cok sacma sayılabılecek bır konuydu cok onemsız.ama genelde tartısmalarımızın sonunda arayan taraf hep ben oluyorum cunku cok huzursuz oluyorum ve aptalca gururlar yapmakla ugrasmıyorum.aman bıtsın su huzursuzluk dıye arıyorum gerekırse cok fazla alttan alıyorum ve bıtıyor ama bu sefer cok kırıldım ve kendımı aramamk ıcın tutuyorum resmen o yuzden suanda onun ınadına kalmıs durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?