- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
Anlamayan sizsiniz ben git raporu al mı demişim, acil rapor vermiyor demişim problem ne ? Sadece kadının problemi var çözüm arıyor yok sorumluğunu bilsin yok erken gitsin yok gitmesin He tamam bir dahakine öyle yapar, şimdi ne yapsın çözümünüz var mı yok sadece eleştiri neden çünkü buna odaklısınızHanımefendi neden anlamıyosunuz?? Acille ilgisi yok, asm de rapor vermek ZORUNDA DEĞİL. Kimse size sahte belge düzenlemek zorunda değil.
Size rapor yazın dedim mi peki ben, ha ben olsam yazar mıydım onu da şimdi cevaplayamam ama burda çözüm üretmeye çalışan kişilere de küçük düşürücü cevaplar vermezdim netRapor almaya gitmezler diye bir durum yok geliyorlar bu bir, ikincisi müdür kendini zor duruma sokmak istememiş! ben niye evrakta sahtecilik yaparak o zor duruma kendim düşeyim söyler misiniz
Yooo cozumu belliydi, ucak var kendi de buldu zaten. Bulamasaydi da en erken otobusu bulup binip godecekti ya da en yakin sehre ucakla gidip ordan mardine gececekti. Bunlar cozumduAnlamayan sizsiniz ben git raporu al mı demişim, acil rapor vermiyor demişim problem ne ? Sadece kadının problemi var çözüm arıyor yok sorumluğunu bilsin yok erken gitsin yok gitmesin He tamam bir dahakine öyle yapar, şimdi ne yapsın çözümünüz var mı yok sadece eleştiri neden çünkü buna odaklısınız
çözümüm bu, rapor alamadım diye ağlanan insanların bundan sonra sorumluluğunu bilmesiAnlamayan sizsiniz ben git raporu al mı demişim, acil rapor vermiyor demişim problem ne ? Sadece kadının problemi var çözüm arıyor yok sorumluğunu bilsin yok erken gitsin yok gitmesin He tamam bir dahakine öyle yapar, şimdi ne yapsın çözümünüz var mı yok sadece eleştiri neden çünkü buna odaklısınız
Peki ben size "rapor yazın dediniz" dedim mi? Yoo demedimSize rapor yazın dedim mi peki ben, ha ben olsam yazar mıydım onu da şimdi cevaplayamam ama burda çözüm üretmeye çalışan kişilere de küçük düşürücü cevaplar vermezdim net
PekiPeki ben size "rapor yazın dediniz" dedim mi? Yoo demedim
Özel sektörde ögretmenim. Ara tatile girmeden bir hafta once covid suphem oldu ve tum belirtileri yasiyordum. Kurum yetkilisini aradim ve test yaptiracagim icin bir gun sonra gelemeyecegimi soyledim. Bana verdigi cevap, su an test yaptirmayin bir hafta kaldi zaten tatilde yaptirirsiniz oldu. Tabii ki dinlemedim ve testimi yaptirdim ama izin, tatil vs muhabbetinin ustune bunu paylasmak istedim. Sunu da eklemek isterim, sen de calisip atansaydin vs diye sacmalayacak olan kimse yorum yapmasin. Yorumum polemik amacli degildir. Konuya gelecek olursak, yeni atanmissiniz hayirli olsun fakat su an mesai vs kavramina daha hassas olmaniz gerektigini dusunuyorum. Öte yandan doktor yardimci olsun ne var diyen arkadaslara da sunu soylemek isterim. O zaman herkes yardim amacli yasa disi isler yapsin uygun mu? Ornegin ben bir ogretmen olarak, calismayan, yetersiz bir ogrenciyi dersten gecireyim " yardim" amacli. Peki digerlerinin hakki ne olacak? Lutfen biraz empati ve prensip sahibi olalim lutfen.El insaf, özel sektörün yılda 14 gün izni var öğretmenin 3,5 ay (dönem arası bir haftalik tatilleri de saymadım,seminer dönemine sayalim)ilk defa tatil konusunda özel sektöre imrenen bir öğretmen gördüm
Üstelik çoğu şirket 'birine verirsek herkes ister' diye , zaten tatilde birikmiş iş daha çok birikir diye tatilleri birlestirmeye kolay kolay yanaşmaz. Benim şirketim korona olana laptopunu gönderiyordu,online çalışsın diye, raporu karantinayi geç
bilet bulmuş olmasına sevindim, eminim ki buraya yazmadan, acile gitmeden önce de araştırmıştır, bulamayınca fikir istemiştir, sanmayın ki bilet bulmak öyle kolay ben tatil başlar başlamaz dönüş biletimi almıştım, saatimi değiştirmek istedim bir hafta kala ama hergün birkaç defa kontrol etsem de boş yer bulamadım, yani tatil dönüşlerinde bilet bulmak zor, şansı yaver gitmiş de bulmuş neysekiYooo cozumu belliydi, ucak var kendi de buldu zaten. Bulamasaydi da en erken otobusu bulup binip godecekti ya da en yakin sehre ucakla gidip ordan mardine gececekti. Bunlar cozumdu
Yooo bilet bulmak genelde kolaydir; tabi sorumlulugunun bilincinde insanlar icin. Donmesi gereken zaman belli olan herkes, vaktinde bilet bulabilir. Mesele burda zaten konu sahibinin sorumsuzlugu idibilet bulmuş olmasına sevindim, eminim ki buraya yazmadan, acile gitmeden önce de araştırmıştır, bulamayınca fikir istemiştir, sanmayın ki bilet bulmak öyle kolay ben tatil başlar başlamaz dönüş biletimi almıştım, saatimi değiştirmek istedim bir hafta kala ama hergün birkaç defa kontrol etsem de boş yer bulamadım, yani tatil dönüşlerinde bilet bulmak zor, şansı yaver gitmiş de bulmuş neyseki
Tamam bir dahakine öyle yapar arkadaş tatilini sizin buyurduğunuz yerde geçirir ve ayrıca siz hiç aksilik yaşamıyorsunuz galiba Çünkü ancak o zaman belki ne demek istediğimi anlardınızçözümüm bu, rapor alamadım diye ağlanan insanların bundan sonra sorumluluğunu bilmesi
Bulduğum çözüm de elimde patladı.bilet bulmuş olmasına sevindim, eminim ki buraya yazmadan, acile gitmeden önce de araştırmıştır, bulamayınca fikir istemiştir, sanmayın ki bilet bulmak öyle kolay ben tatil başlar başlamaz dönüş biletimi almıştım, saatimi değiştirmek istedim bir hafta kala ama hergün birkaç defa kontrol etsem de boş yer bulamadım, yani tatil dönüşlerinde bilet bulmak zor, şansı yaver gitmiş de bulmuş neyseki
Haydaaaa cok gecmis olsunBulduğum çözüm de elimde patladı.
COVID-19 testim pozitif.
Yani şu an savunduğum kişi ne kadar sorumluluk sahibi bilmiyorum ama bu olay hepimizin başına gelebilir yani aksilik yaşayıp otobüsü, uçağı, treni,... kaçırabilir yA hani meselaYooo bilet bulmak genelde kolaydir; tabi sorumlulugunun bilincinde insanlar icin. Donmesi gereken zaman belli olan herkes, vaktinde bilet bulabilir. Mesele burda zaten konu sahibinin sorumsuzlugu idi
Teşekkür ederim. Bugünüm hiç iyi geçmedi. Umarım haftaya kadar düzelmiş olurum.Haydaaaa cok gecmis olsun
Geçmiş olsunBulduğum çözüm de elimde patladı.
COVID-19 testim pozitif.
Valla yaşamıyorum evet, pazartesi iş başım varsa pazar gece 11e bilet alıp sonra ağlamıyorum genelde. Aksilik yaşadığımda telafi edebiliyorum. Tatili benim buyurdugum yerde değil kazakistanda bile geçirebilir o zaman. Bu arada doktor sizin “buyurduğunuz” evrakı düzenlemek zorunda mı hala cevap vermediniz sürekli çeviriyosunuzTamam bir dahakine öyle yapar arkadaş tatilini sizin buyurduğunuz yerde geçirir ve ayrıca siz hiç aksilik yaşamıyorsunuz galiba Çünkü ancak o zaman belki ne demek istediğimi anlardınız
En az 20 yildir seyahat ederim, bunun bir kismini 2 cocukla yaptim ve sadece 1 kez ucak kacirdim, o da keyfimden gitmedim (uyumayi tercih ettimYani şu an savunduğum kişi ne kadar sorumluluk sahibi bilmiyorum ama bu olay hepimizin başına gelebilir yani aksilik yaşayıp otobüsü, uçağı, treni,... kaçırabilir yA hani mesela
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?