Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

Hanımefendi neden anlamıyosunuz?? Acille ilgisi yok, asm de rapor vermek ZORUNDA DEĞİL. Kimse size sahte belge düzenlemek zorunda değil.
Anlamayan sizsiniz ben git raporu al mı demişim, acil rapor vermiyor demişim problem ne ? Sadece kadının problemi var çözüm arıyor yok sorumluğunu bilsin yok erken gitsin yok gitmesin He tamam bir dahakine öyle yapar, şimdi ne yapsın çözümünüz var mı yok sadece eleştiri neden çünkü buna odaklısınız

Rapor almaya gitmezler diye bir durum yok geliyorlar bu bir, ikincisi müdür kendini zor duruma sokmak istememiş! ben niye evrakta sahtecilik yaparak o zor duruma kendim düşeyim söyler misiniz
Size rapor yazın dedim mi peki ben, ha ben olsam yazar mıydım onu da şimdi cevaplayamam ama burda çözüm üretmeye çalışan kişilere de küçük düşürücü cevaplar vermezdim net

Yooo cozumu belliydi, ucak var kendi de buldu zaten. Bulamasaydi da en erken otobusu bulup binip godecekti ya da en yakin sehre ucakla gidip ordan mardine gececekti. Bunlar cozumdu

çözümüm bu, rapor alamadım diye ağlanan insanların bundan sonra sorumluluğunu bilmesi

Özel sektörde ögretmenim. Ara tatile girmeden bir hafta once covid suphem oldu ve tum belirtileri yasiyordum. Kurum yetkilisini aradim ve test yaptiracagim icin bir gun sonra gelemeyecegimi soyledim. Bana verdigi cevap, su an test yaptirmayin bir hafta kaldi zaten tatilde yaptirirsiniz oldu. Tabii ki dinlemedim ve testimi yaptirdim ama izin, tatil vs muhabbetinin ustune bunu paylasmak istedim. Sunu da eklemek isterim, sen de calisip atansaydin vs diye sacmalayacak olan kimse yorum yapmasin. Yorumum polemik amacli degildir. Konuya gelecek olursak, yeni atanmissiniz hayirli olsun fakat su an mesai vs kavramina daha hassas olmaniz gerektigini dusunuyorum. Öte yandan doktor yardimci olsun ne var diyen arkadaslara da sunu soylemek isterim. O zaman herkes yardim amacli yasa disi isler yapsin uygun mu? Ornegin ben bir ogretmen olarak, calismayan, yetersiz bir ogrenciyi dersten gecireyim " yardim" amacli. Peki digerlerinin hakki ne olacak? Lutfen biraz empati ve prensip sahibi olalim lutfen.

Yooo cozumu belliydi, ucak var kendi de buldu zaten. Bulamasaydi da en erken otobusu bulup binip godecekti ya da en yakin sehre ucakla gidip ordan mardine gececekti. Bunlar cozumdu
bilet bulmuş olmasına sevindim, eminim ki buraya yazmadan, acile gitmeden önce de araştırmıştır, bulamayınca fikir istemiştir, sanmayın ki bilet bulmak öyle kolay ben tatil başlar başlamaz dönüş biletimi almıştım, saatimi değiştirmek istedim bir hafta kala ama hergün birkaç defa kontrol etsem de boş yer bulamadım, yani tatil dönüşlerinde bilet bulmak zor, şansı yaver gitmiş de bulmuş neyseki

Yooo bilet bulmak genelde kolaydir; tabi sorumlulugunun bilincinde insanlar icin. Donmesi gereken zaman belli olan herkes, vaktinde bilet bulabilir. Mesele burda zaten konu sahibinin sorumsuzlugu idi

çözümüm bu, rapor alamadım diye ağlanan insanların bundan sonra sorumluluğunu bilmesi
Tamam bir dahakine öyle yapar arkadaş tatilini sizin buyurduğunuz yerde geçirir ve ayrıca siz hiç aksilik yaşamıyorsunuz galiba Çünkü ancak o zaman belki ne demek istediğimi anlardınız

Bulduğum çözüm de elimde patladı.

COVID-19 testim pozitif.

Yooo bilet bulmak genelde kolaydir; tabi sorumlulugunun bilincinde insanlar icin. Donmesi gereken zaman belli olan herkes, vaktinde bilet bulabilir. Mesele burda zaten konu sahibinin sorumsuzlugu idi
Yani şu an savunduğum kişi ne kadar sorumluluk sahibi bilmiyorum ama bu olay hepimizin başına gelebilir yani aksilik yaşayıp otobüsü, uçağı, treni,... kaçırabilir yA hani mesela

Tamam bir dahakine öyle yapar arkadaş tatilini sizin buyurduğunuz yerde geçirir ve ayrıca siz hiç aksilik yaşamıyorsunuz galiba Çünkü ancak o zaman belki ne demek istediğimi anlardınız
Valla yaşamıyorum evet, pazartesi iş başım varsa pazar gece 11e bilet alıp sonra ağlamıyorum genelde. Aksilik yaşadığımda telafi edebiliyorum. Tatili benim buyurdugum yerde değil kazakistanda bile geçirebilir o zaman. Bu arada doktor sizin “buyurduğunuz” evrakı düzenlemek zorunda mı hala cevap vermediniz sürekli çeviriyosunuz

Yani şu an savunduğum kişi ne kadar sorumluluk sahibi bilmiyorum ama bu olay hepimizin başına gelebilir yani aksilik yaşayıp otobüsü, uçağı, treni,... kaçırabilir yA hani mesela
En az 20 yildir seyahat ederim, bunun bir kismini 2 cocukla yaptim ve sadece 1 kez ucak kacirdim, o da keyfimden gitmedim (uyumayi tercih ettim ) o sebeple bilemiyorum altan

Sorun çözülmüş ben farklı bir şey sorucam. Mardinde mi görev yapıyorsunuz? Mardin nasıl bir yer yaşamak için gitmişliğim var eski Mardine ve çok istiyorum oraya atanmayı. Acaba isteğimde haklı mıyım, güzel bir yer mi sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…