Yalandır belki siz kırmızı odacılık oynamaya devam edin belki tahmin ettiğiniz şey doğrudur çünkü dünyada toplam 6 kişi var ama uyku vaktini de geçirmeyin çocuklar sabaha aç kalmasınBu da mı size uymadı, fazlaca yönetme güdüsü var birde küçük görme herkes sizin gibi mi konuşmalı mesela sizin gibi mi davranmalı en mükemmel siz misiniz yoksa dünyanın merkezinde siz mi varsınız, bu davranışlar çok tanıdık geldi bana ama çalışıyorum da dediniz bilemedim şimdi
En güzel pilav tarifleri verildi, bu konununki başka bi şey olsun. Mesela lokanta usülü mercümek çorbası nası fikirPilav tarifi verecem arada tam olacak ha
Çok geçmis olsun belirtiniz var mi?İyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
SON GELİŞME: COVID-19 testim pozitif. İstesem de yola çıkamıyorum.
Geniz ve burun akıntısı yaşıyorum, bir de seyrek sıklıkta öksürük. Çok teşekkür ederim bu arada.Çok geçmis olsun belirtiniz var mi?
Çok düşünceliymişsiniz ben yanılmışımYalandır belki siz kırmızı odacılık oynamaya devam edin belki tahmin ettiğiniz şey doğrudur çünkü dünyada toplam 6 kişi var ama uyku vaktini de geçirmeyin çocuklar sabaha aç kalmasın
İlahi adaleti gözünüze sokmaya çalıştım, girdi mi?Valla bir mesajınızda birden fazla farklı cümle yazmışsınız, ne diyeceğimi bilememekle beraber teşekkür ederim.Alıntıladığınız mesajı tartışmaya ihtafen yazmıştım. Yalancı da, sahici de ben oluyorum sanırsam. :)
Çok teşekkür ederim.kakaokafa çok geçmiş olsun
Bir tek kan sulandırıcı almam lâzım, tamam çok teşekkür ederim tekrardan.İlahi adaleti gözünüze sokmaya çalıştım, girdi mi?
Kan sulandırıcı, C ve d vitamini, bol su tüketin
Güzeldir Mardin. Ben Nusaybin'de çalıştım. Mardin merkez ve Midyat özellikle çok güzel.Sorun çözülmüş ben farklı bir şey sorucam. Mardinde mi görev yapıyorsunuz? Mardin nasıl bir yer yaşamak içingitmişliğim var eski Mardine ve çok istiyorum oraya atanmayı. Acaba isteğimde haklı mıyım, güzel bir yer mi sormak istedim.
Geçmiş olsun.Geniz ve burun akıntısı yaşıyorum, bir de seyrek sıklıkta öksürük. Çok teşekkür ederim bu arada.
Yok Konya değil.D.karadeniz kırsalı.Koordinatları geçmemi ister misiniz?1200 rakım? Konya mı mesela?
İşte çözüm insanı. Uçak bileti bile bulmuş.Hayır cotard, öyle bir şey yok. Kod islenince zaten sonuç enabizda çıkıyor, kod islenmeden de hiç bir şey cikmiyor.
Ayrıca artık PCR zorunluluğu da kalktı. Kalkmamış olsaydi bile bin otobüse,Mardin'de hangi otobuscu bakacak PCR testine yaa,küçük şehirde kim sallar test mest,hiç mi uzun yola gitmedik bu süreçte?
Yaaaa ceycey sence mümkün mü insanın bir buçuk günde alternatif bulamamasi? Tatilini uzatmak istiyor belli ki. İnsan ulkeler arası uçağı kacirsa trenle başka şehre gidip oradan gecer,bir yolunu bulur.
Ayrıca ben şimdi kontrol ettim yarın sabah erken saatte de akşam geç saatte de uçak var.
Pahalı da degil
Eki Görüntüle 3001443
Konu sahibi pazartesi günü görev yerinde olmak durumunda işteokul mudurunun uygun gordugu durumlarda 10 gun mazeet izni verilir yaziyor internette .ama okul muduru uygun gormedi diye doktora gidip sahte rapor istemek daha etik disi .
ben olsam en yakin mesafeye bir ucaga binip giderdim ordan otobus vs gidilir yani 1.5 gun var daha
Öğretmenin de yazın 2 ay tatili var. Doktorun yok diye tatile giderken rapor almak “zorunda” kalıyor mu? Zorunda kalmak ne demekse, gitmeyecek o zaman bir yere böyle bir durumda kalacaksa. Sorumluluğunu bilecek zamanında dönecek. Doktor 2 gün rapor alsa yana yakıla şikayet edersiniz benim çocuğum neden dersini öğretmensiz geçiriyor günah değil mi
Yani şu an savunduğum kişi ne kadar sorumluluk sahibi bilmiyorum ama bu olay hepimizin başına gelebilir yani aksilik yaşayıp otobüsü, uçağı, treni,... kaçırabilir yA hani mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?