Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

Evet tam da aynı tarihler . Ayda dört defa sevk alınca ek ders kesilmiyordu . Doktor sevgilisi olan ,köyde çalıştığım kadın her cuma sevk alırdı şehre giderdi .
Heyyy gidip günler bu konu anılarımı depreştirdi .
Konu sahibi şimdiden iyi yolculuklar . Yeni dönemimizin sağlık ve basariyla geçmesi dileğiyle

Konuyu dağıtacağım ama evet öyle biri de var bildiğim. Her cuma sevk alır tüm haftasonunu sevgilisiyle geçirirdi. Aynı kişi mi diyeceğim ama onun sevgilisi değil arkadaşı doktordu

Ogretmenligi secerken bunu biliyor olmaliydilar.. ki hangi sektorden olursan ol, hic bir is yeri her ay 1 hafta izne musade etmez. Yani okulun bu raporlarin pesine dusmesi gerekirdi.

Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.
Beğenmedim atan tiplerin bi kısmıyla başka bir konuda “acile git kuzummmm gebe misin hemen öğrennnnn” dedikleri için tartışmıştım. Değişik kafalar hizmet bağımlıları

Ogretmenligi secerken bunu biliyor olmaliydilar.. ki hangi sektorden olursan ol, hic bir is yeri her ay 1 hafta izne musade etmez. Yani okulun bu raporlarin pesine dusmesi gerekirdi.
Müdürün tavrı ne oluyordu inan bilmiyorum. Önüne rapor konulunca bir şey yapamıyordu belki de. Mesleğimde ilk yıllarım çok kötü anılarla dolu, hep unutmak istediğim dönemler. Şimdi bu konuyu çat diye hatırlayıp gerildim yine :)

Yasal olarak bisey yapamamistir bence.. ki yapabilse bile bu ogretmenler torpilliyse emin ol bisey demezlerdi. Onca ogrencinin hakkina girmisler. Bu dunyanin birde oteki dunyasi var..

O zaman konu sahibi hanimefendi sorumlulugunun bilincine varip ucagini kacirmasaydi ve burada gelip ucak yok pazartesiye kadar diye yalan soylemeseydi. Nasil fikir?
Öğretmenin de yazın 2 ay tatili var. Doktorun yok diye tatile giderken rapor almak “zorunda” kalıyor mu? Zorunda kalmak ne demekse, gitmeyecek o zaman bir yere böyle bir durumda kalacaksa. Sorumluluğunu bilecek zamanında dönecek. Doktor 2 gün rapor alsa yana yakıla şikayet edersiniz benim çocuğum neden dersini öğretmensiz geçiriyor günah değil mi

Konuyu dağıtacağım ama evet öyle biri de var bildiğim. Her cuma sevk alır tüm haftasonunu sevgilisiyle geçirirdi. Aynı kişi mi diyeceğim ama onun sevgilisi değil arkadaşı doktordu
Yok bizzat sevgilisiydi doktor . Sevgili de öyle uyanık kendisi vermiyordu başka doktor arkadaşlarına verdittiriyordu şikayet olursa basım yanmasın diye
Yanı her meslekte ısın uckagidini yapan oluyor

Beğenmedim atan tiplerin bi kısmıyla başka bir konuda “acile git kuzummmm gebe misin hemen öğrennnnn” dedikleri için tartışmıştım. Değişik kafalar hizmet bağımlıları
Yahu rapor almak için gidenlerde sıra bekliyor bu 1, ikincisi kimse keyfi git rapor al dememiş ki bayan zor durumda yeni atanmış ve müdürü belli ki kendini zora sokmak istemeyen birisi ve rapor denilen şey dakikalarca bile sürmez bir dakika içinde verilebilecek birşey ki aciller rapor vermiyorda zaten çok zaruri bir durum olmadıkça bunu insanlar bildikleri için rapor almaya gitmezlerde....

Rapor için sıra bekliyor bu 1 mi ahajaja evet sıra bekliyor, hasta insanların hakkına girerek. Ayrıca doktor rapora “bu hanım uçağı kaçırmıştır, sorumsuzdur ama yazık” yazmıyor. Bu hasta atıyorum üst solunum yolu enfeksiyonudur, dinlenmelidir yazıyor. Ne mezunusunuz bilmiyorum ama algılayabileceğinizi düşünüyorum, bu evrakta sahteciliktir. Doktor kaşesini basarak yalan söylemiştir. Kimseye hayır işlemek için yalan söylemek zorunda değildir. Hastalara yardım edeceğim diye yemin eder. İbiynentosiye işten kaytarsın diye rapor vercem diye yemin etmez. İster 1 dakika sürsün ister 10 saniye. Kimse size yalan belge düzenlemek zorunda değil. Haklı gibi bi de konusuyosunuz

Ayrıca “bayan” ne ya

El insaf, özel sektörün yılda 14 gün izni var öğretmenin 3,5 ay (dönem arası bir haftalik tatilleri de saymadım,seminer dönemine sayalim) ilk defa tatil konusunda özel sektöre imrenen bir öğretmen gördüm
Üstelik çoğu şirket 'birine verirsek herkes ister' diye , zaten tatilde birikmiş iş daha çok birikir diye tatilleri birlestirmeye kolay kolay yanaşmaz. Benim şirketim korona olana laptopunu gönderiyordu,online çalışsın diye, raporu karantinayi geç

Benim ailemde 50 tane öğretmen var, biri bile böyle değil. Diğer öğretmenleri tenzih ediyorum da. Rapor bağımlısı bir güruh var, 6 ay tatil versen neden 7 değil diye aile hekiminden rapor ister

Bende sizin ne mezunu olduğunuzu bilmiyorum ama ne demişim yukarda tekrar okuyabileceğinizi tahmin ediyorum ACİLLER RAPOR VERMİYOR çok zaruri olmadıkça, hafta içi asm gidip almalarını söylüyor, yani yok yere demagoji yapıyorsunuz

Hanımefendi neden anlamıyosunuz?? Acille ilgisi yok, asm de rapor vermek ZORUNDA DEĞİL. Kimse size sahte belge düzenlemek zorunda değil.

Bence beni yanlis alintilasiniz ben sizinle ayni fikirdeyim cunku

Rapor almaya gitmezler diye bir durum yok geliyorlar bu bir, ikincisi müdür kendini zor duruma sokmak istememiş! ben niye evrakta sahtecilik yaparak o zor duruma kendim düşeyim söyler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…