geçmiş olsunBulduğum çözüm de elimde patladı.
COVID-19 testim pozitif.
Kızıltepe ilçesinde yaşıyorum ben ve çalıştığım okul yeni açılmış bir lise. Buranın yaşam standardı idare eder, zaten çok büyük bir yer istememiştim. Ama size diyebileceğim: Sosyal hayat ve ulaşım alanında umudunuz yüksekse bunu düşürün. Kültürel çeşitlilik, farklı insanlar ve daha az kaotik bir ortam, en fazla iki ay soğuk ve yağışlı hava isterseniz (yani, sıcak iklim insanıysanız), burası tam size göredir. Ben yaşadığım muhitin sessizliğini sevdim. Kiraları da uygun üstelik. Ama küçük ev bulamazsınız çoğunlukla, nitekim ben tek başıma 3+1 evde yaşıyorum. SizinSorun çözülmüş ben farklı bir şey sorucam. Mardinde mi görev yapıyorsunuz? Mardin nasıl bir yer yaşamak içingitmişliğim var eski Mardine ve çok istiyorum oraya atanmayı. Acaba isteğimde haklı mıyım, güzel bir yer mi sormak istedim.
Benimde bir 10 senem vardır rahat, bende kaçırmadım ve ben de 2 çocukla çok seyahat ettim, bugün kaçırıyordum ama nerdeyse çünkü çocuğumun son anda tuvalet problemi çıktı, seyahatimiz otobüsleydi arayıp 5 dakika geçikeceğimizi söyledim saolsunlar beklediler bu uçakla mümkün olabilecek miydi, yani olmaz demeyin olabilirEn az 20 yildir seyahat ederim, bunun bir kismini 2 cocukla yaptim ve sadece 1 kez ucak kacirdim, o da keyfimden gitmedim (uyumayi tercih ettim) o sebeple bilemiyorum altan
Bakın aksilik her zaman olabilir, insan 5 dk sonra bile başına ne geleceğini bilemiyor ama bunun telafisi acil değil bunu anlatmak istiyoruz. Yardımcı olunabilir dediğiniz şey ne etik ne de legalBenimde bir 10 senem vardır rahat, bende kaçırmadım ve ben de 2 çocukla çok seyahat ettim, bugün kaçırıyordum ama nerdeyse çünkü çocuğumun son anda tuvalet problemi çıktı, seyahatimiz otobüsleydi arayıp 5 dakika geçikeceğimizi söyledim saolsunlar beklediler bu uçakla mümkün olabilecek miydi, yani olmaz demeyin olabilir
Cocuklu ve sizin dediginiz sekilde kacirmis olsaydi ve illa rapor almam gerek doktor vermiyor demeseydi kimse tepki gostermezdi zaten, insanlik hali der gecerdik. Lutfen sapla samani karistirmayin. Bizi asiri gaddar gostermeye calisirken yaptiginiz orneklendirme asiri tutarsizBenimde bir 10 senem vardır rahat, bende kaçırmadım ve ben de 2 çocukla çok seyahat ettim, bugün kaçırıyordum ama nerdeyse çünkü çocuğumun son anda tuvalet problemi çıktı, seyahatimiz otobüsleydi arayıp 5 dakika geçikeceğimizi söyledim saolsunlar beklediler bu uçakla mümkün olabilecek miydi, yani olmaz demeyin olabilir
Niye çevireyim hanfendi ben doktor bana rapor yazsın, konu sahibine rapor yazsın aaa AA ne var canım, yazdım da ben mi farkında değilim yA da siz mi polemik peşindesiniz, bir yorumunuzda acile gidenlere laf atmışsınız ben de dedim ki ACİL RAPOR YAZMIYOR neyi anlamıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, kusura bakmayın eğitim düzeyim(bir yorumunuzda laf attığınız hani) sizi anlamaya yetmiyor, tek amaç şey mi sizde vur-kaçValla yaşamıyorum evet, pazartesi iş başım varsa pazar gece 11e bilet alıp sonra ağlamıyorum genelde. Aksilik yaşadığımda telafi edebiliyorum. Tatili benim buyurdugum yerde değil kazakistanda bile geçirebilir o zaman. Bu arada doktor sizin “buyurduğunuz” evrakı düzenlemek zorunda mı hala cevap vermediniz sürekli çeviriyosunuz
Acil rapor yazmıyor diye bi şey yok, ihtiyacı olana yazıyor. Siz fake evrak taktiği veriyosunuz bunu anlatmaya çalısıyor insanlar size. Bi de artık beni bi salın içim şiştiNiye çevireyim hanfendi ben doktor bana rapor yazsın, konu sahibine rapor yazsın aaa AA ne var canım, yazdım da ben mi farkında değilim yA da siz mi polemik peşindesiniz, bir yorumunuzda acile gidenlere laf atmışsınız ben de dedim ki ACİL RAPOR YAZMIYOR neyi anlamıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, kusura bakmayın eğitim düzeyim(bir yorumunuzda laf attığınız hani) sizi anlamaya yetmiyor, tek amaç şey mi sizde vur-kaç
Bu arada seneleeeeer once oraya hacize gelmistim, nebcim bi yerdi tovbe estKızıltepe ilçesinde yaşıyorum ben ve çalıştığım okul yeni açılmış bir lise. Buranın yaşam standardı idare eder, zaten çok büyük bir yer istememiştim. Ama size diyebileceğim: Sosyal hayat ve ulaşım alanında umudunuz yüksekse bunu düşürün. Kültürel çeşitlilik, farklı insanlar ve daha az kaotik bir ortam, en fazla iki ay soğuk ve yağışlı hava isterseniz (yani, sıcak iklim insanıysanız), burası tam size göredir. Ben yaşadığım muhitin sessizliğini sevdim. Kiraları da uygun üstelik. Ama küçük ev bulamazsınız çoğunlukla, nitekim ben tek başıma 3+1 evde yaşıyorum. Sizin
İyi de acil yardım etsin demedim zaten yA ben , çözüm yolu istemiş ben de dedim ki acile gitsin diyen insanlara eleştiride bulunan dalga geçen arkadaşlar sizde çözüm üretin dalga geçmeyin bu bir sorun ve arkadaş çözüm bulamamış ki buraya yazmış, sonra zaten bulmuş neyse kiBakın aksilik her zaman olabilir, insan 5 dk sonra bile başına ne geleceğini bilemiyor ama bunun telafisi acil değil bunu anlatmak istiyoruz. Yardımcı olunabilir dediğiniz şey ne etik ne de legal
Nasıl manzaralarla karşılaştığınızı merak ettim doğrusu. Paylaşma imkânınız var mıdır?Bu arada seneleeeeer once oraya hacize gelmistim, nebcim bi yerdi tovbe est
Valla kum firtinasi zamanina denk gelmistim, texas’tan hallice bi goruntusu vardiNasıl manzaralarla karşılaştığınızı merak ettim doğrusu. Paylaşma imkânınız var mıdır?
Kimin kimden şişti acaba? Aynı şeyi ben size yazmışım ya zaruri durumda yazıyor diye? He tamam sensinAcil rapor yazmıyor diye bi şey yok, ihtiyacı olana yazıyor. Siz fake evrak taktiği veriyosunuz bunu anlatmaya çalısıyor insanlar size. Bi de artık beni bi salın içim şişti
He tamam sensin nedir sürekli söylüyosunuzKimin kimden şişti acaba? Aynı şeyi ben size yazmışım ya zaruri durumda yazıyor diye? He tamam sensin
Bazı yolları hâlâ yapılmamış, özellikle kaldırımlar ve sık açılan şantiye alanları yüzünden orada bir ev tutsanız saatler içinde kum girer o eve. Değişen bir şey yokmuş fazla. :)Valla kum firtinasi zamanina denk gelmistim, texas’tan hallice bi goruntusu vardi
Bir magazada calisana haciz yapmistik, hicbir sorun cikmamisti. Ben hizlica ayrilip diyarbakira donmustum. Hatirladiklarim bunlar ama toprak gibiydi yollar dedigim gibi, belki de kum yuzundendi
Ayyy komik mi bu?Hahaha çok teşekkür ederim herkese.
Artık gülüyorum çünkü rapor tartışması hâlâ devam ediyormuş. Tamam rapor almıyorum, tüm öğrencilerimi ilk gün öpeceğim.
Bu da mı size uymadı, fazlaca yönetme güdüsü var birde küçük görme herkes sizin gibi mi konuşmalı mesela sizin gibi mi davranmalı en mükemmel siz misiniz yoksa dünyanın merkezinde siz mi varsınız, bu davranışlar çok tanıdık geldi bana ama çalışıyorum da dediniz bilemedim şimdiHe tamam sensin nedir sürekli söylüyosunuzçelik ayna gibi bi şey heralde. Cevap veremeyince ingilizce Okay sugar pumpkin see you soon bye yazmaya başlayan üye gibisiniz. He tamam benim
Valla bir mesajınızda birden fazla farklı cümle yazmışsınız, ne diyeceğimi bilememekle beraber teşekkür ederim.Ayyy komik mi bu?
Yalandan hastalık raporu almaya niyet sahiciye kısmet…..adalet güzel şey değil mi
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?