Ben onun yerine buldum aslında, ama yine yaranamadımYarın pazar tonla uçuş vardır eminim konu sahibesi nasıl bilet bulamıyor bend e anlayamadım
Uçak var da en en kotu geç saatte mardine gelip ilçe arabasını kacirsa bile havaalanindan -otogardan öğretmenevine gider, bir gece 70tlydi 2020subatta. Bir gece kalır,sabah çok erken saatte yola çıkar, yolu uzaksa-ilcedeyse ilk iki dersi kaçırır..Birde güneydoğu da kıs vakti aksam beşten sonra otobüs falan zor bulunur , yaşadığınız büyük şehirlerle kıyaslamayın buraları .
Senin cozum süperdi . Yapacağı en mantıklı şey zaten sabah uçağıyla gitmek fiyat ne olursa olsun .Ben onun yerine buldum aslında, ama yine yaranamadım
Direkt de Mardin'e , sabahın köründe.
O olmadı Batman'a, erken saatte...
İsteyene çözüm çok.
Bir keresinde Dalaman uçağını kaçırmıştım, biletim yandi. Onun üstüne çok pahalı diye aynı gün bir sonraki Dalaman ucagini da almak istemedim. Gitmem de gerek,düğün vardi.
ucuzundan İzmir uçağı buldum, oradan birkaç saatte blablacar'la Dalaman'a geçtim
Çözüm bulmak isteyen her zaman bulur
Uçak var da en en kotu geç saatte mardine gelip ilçe arabasını da kacirsa bile havaalanindan -otogardan öğretmenevine gider, bir gece 70tlydi 2020subatta. Bir gece kalır,sabah çok erken saatte yola çıkar, yolu uzaksa-ilcedeyse ilk iki dersi kaçırır.
Ben olsam öyle yapardım yani:)
Çözüm çok,dediğim gibi. Panik olup üzülecek, rapor için doktora dil dökecek kadar acil bir durum yok ki.
mazeret izni ?
Tam tersi. Şu an bütün mazeret izinleri kaymakam onayında. Müdürlerden yetki alındı.Mazeret izni evlilik, ölüm ve doğum sebebiyle alınan izinler.
Bunun dışında taşınma gibi sebeplerle de yeni görev yerinde kısa süreli izin veriliyor diye biliyorum.
Ama uçak kaçırma bu kapsamda değil.
Önceden kaymakam veya vali onayıyla veriliyordu şimdi okul müdürlerinin inisiyatifine bırakıldı.
Konu sahibinin müdürü uçağı kaçırmasını mazeret olarak kabul edecek olsaydı rapor al demezdi.
Merhaba mardine yakın batman veya diyarbakira bilet alip ordan gecis yapamaz misiniz cevre illerde de mi yok bilet. Sıkıntı olabilir çünkü baslayis yapmamanizİyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
ama balım görevini zaten kötüye kullanan var diye hepimiz kullanırsak düzeleceğimiz varsa da düzelemeyiz ki, nasılsa yanlış yapılıyor diye bizde yanlış yapmamalıyız üstelik çaresi de var bilet de var alternatifde varBebegini ultrasonda gormek isteyen ve sadece basi agridigi icin acile gidenler var.
Buarada ulkede duzen boyle isliyor, yani acilden rapor al diyene kizmanin mantigi yok. Ulkede duzgun bir isleyis olsa zaten bu sebepten rapor vermezler.
dogrudur ama yil icinde yasanan ciddi skntilarin cozumu mazeret izninde olmali .diger turlu doktordan evrakta sahtecilik yapmasi isteniyor o hic mantikli degil .Tam tersi. Şu an bütün mazeret izinleri kaymakam onayında. Müdürlerden yetki alındı.
Haklisin, kisir dongu gibi birsey bu zaten. Arz talep melesi olmus durumda belkide. Yani bilet filan var demisler ne demis konu sahibi bilmiyorum, amaama balım görevini zaten kötüye kullanan var diye hepimiz kullanırsak düzeleceğimiz varsa da düzelemeyiz ki, nasılsa yanlış yapılıyor diye yanlış yapmamalıyız üstelik çaresi de var bilet de var alternatifde var
ama balım görevini zaten kötüye kullanan var diye hepimiz kullanırsak düzeleceğimiz varsa da düzelemeyiz ki, nasılsa yanlış yapılıyor diye bizde yanlış yapmamalıyız üstelik çaresi de var bilet de var alternatifde var
konu sahibi rapor almaya gitti bence. hatta almıştır bile belki.Haklisin, kisir dongu gibi birsey bu zaten. Arz talep melesi olmus durumda belkide. Yani bilet filan var demisler ne demis konu sahibi bilmiyorum, ama
Onlardan birini degerlendirsin
Hak yerini bulmus o zamanben ücretsiz izne ayrılırken heyet raporu almadım diye gerizekali muamelesi yapmıştı herkes. neymiş herkes alıyormuş. herkesten bana ne dedim ayrıldım izne.
aradan bir kaç ay geçti grup müdürü değişmiş. heyet raporu alan tüm personele ya başlayın ya da soruşturma açılacak durumunuz arastirilacak diye haber göndermiş.
o heyet raporlarının hepsi ücretsiz izine ayrılmış çok azı da başlama yapmış.
biri hatta çoğu yanlış yapıyor diye bizler yapmak zorunda değiliz
Hak yerini bulmus o zaman
resmen içimin yağları eridi :)ben ücretsiz izne ayrılırken heyet raporu almadım diye gerizekali muamelesi yapmıştı herkes. neymiş herkes alıyormuş. herkesten bana ne dedim ayrıldım izne.
aradan bir kaç ay geçti grup müdürü değişmiş. heyet raporu alan tüm personele ya başlayın ya da soruşturma açılacak durumunuz arastirilacak diye haber göndermiş.
o heyet raporlarının hepsi ücretsiz izine ayrılmış çok azı da başlama yapmış.
biri hatta çoğu yanlış yapıyor diye bizler yapmak zorunda değiliz
Sorumsuzsunuz ve bir de usulsuz cozum ariyorsunuz. Madem bu kadar mecburdunuz gitmeye, ucaginizi kacirmayacaktiniz. Ha pcr verdiginize gore bir de asisizsinizİyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Müdür bu durumda mazeret görememiş ki bence de yok.dogrudur ama yil icinde yasanan ciddi skntilarin cozumu mazeret izninde olmali .diger turlu doktordan evrakta sahtecilik yapmasi isteniyor o hic mantikli degil .
Ama soyle de bir durum konu sahibinin nerdeyse 2 günü varken rapor istemesi ve bir acil doktorunun da vermem ,acil bunun yeri değil demesi bence haklı bir sitem.Yoksa tabiki insanlar birbirine yardimci olmalı.Ayni arkadas asm de olsa veririm diyor mesela.Ama acil değil bunun yeri diyor.2 gun var ayrıca ,yoksa ülkemizde maalesef herkes çok zor şartlarda kimsenin bir şeye tahammülü kalmamış orası muhakkakGenel olarak söylüyorum sadece konu sahibi için değil. Hayatın içinde bu tip durumlar ne yazık ki yaşanabiliyor. Doktorlar son yıllarda çok zor çalışma şartlarına mecbur bırakıldılar ne yapıp ne deseler haklılar ama zor şartlarda olan başka meslek grupları da var herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmalı.
Bu mesajı görmemişim.Sorumsuzsunuz ve bir de usulsuz cozum ariyorsunuz. Madem bu kadar mecburdunuz gitmeye, kacirmayacaktiniz. Ha pcr verdiginize gore bir de asisizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?