- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
O konuda haklısınız. Umarım konu sahibi bir yolunu bulur.Ama soyle de bir durum konu sahibinin nerdeyse 2 günü varken rapor istemesi ve bir acil doktorunun da vermem ,acil bunun yeri değil demesi bence haklı bir sitem.Yoksa tabiki insanlar birbirine yardimci olmalı.Ayni arkadas asm de olsa veririm diyor mesela.Ama acil değil bunun yeri diyor.2 gun var ayrıca ,yoksa ülkemizde maalesef herkes çok zor şartlarda kimsenin bir şeye tahammülü kalmamış orası muhakkak
Olabilir o da ama o zorunluluk ucak icin devam ediyor, tek istisna olarak pcr zorunlulugu ucaklarda geri geldi. Cok merak ettim simdi ist-mardin ucaklarina bakacagimBu mesajı görmemişim.
Artık pcr zorunluluğu yok. Belki de covid belirtisi var ve pozitif çıkıp zaten gidemeyecek.
O yüzden de yeni uçak bileti vs için acele etmiyor olabilir.
resmen içimin yağları eridi :)
biz üstümüze düşeni doğru yapalım da yanlışı yapanların kendi sorunu
Acımasız geldiniz sizdeSorumsuzsunuz ve bir de usulsuz cozum ariyorsunuz. Madem bu kadar mecburdunuz gitmeye, ucaginizi kacirmayacaktiniz. Ha pcr verdiginize gore bir de asisizsiniz
Müdürler bu konularda olayi personele gore değerlendiriyor ben ayni müdürün niyete gore,cok iyi niyetli ya da cok acımasız olduğu uygulamaları gördüm ama sonra döndüm baktım acımasız olduğu personel coktan kredisini tüketmişti(konu sahibinden bağımsız)O yuzden mazeret izinleri idarecinin insiyatifindedir.Henuz 2 gün var ucak kaçtiysada gelebilir diye düşündü büyük ihtimalle. Henuz 2 gün varken kolay kolay hicbir müdür mazeret iznini onaylamazAşağı eklediğim açıklama yeni düşmüş. Benim urfada olduğum dönemde haftanın belli günleri dışında uçak olmuyordu yani konu sahibinde olan lüks yoktu bizde. Ben mazeret izni kullanma hakkı konusunda sendikadan yardım istemesini önermeye çalıştım. Ben göreve başladıktan bir ay sonra 3 gün mazeret izni kullandım, eşyalarımın geri kalanını almam gerekiyordu çünkü. Müdür öğretmene böyle bir durumda bir günlük mazeret iznini çok görüp rapora sevk etmemeli. 2 satır yazı yazmaya erindiklerinden yapıyorlar bunu. doktorlar bize sahte rapor vermek zorunda değil. Mazeret izni hakkı böyle zamanlar için.
Yani?Acımasız geldiniz sizde
Kesinlikle haklısınız mazaret izni zaten bunun için olmalı gidin rapor alın demek nedirAşağı eklediğim açıklama yeni düşmüş. Benim urfada olduğum dönemde haftanın belli günleri dışında uçak olmuyordu yani konu sahibinde olan lüks yoktu bizde. Ben mazeret izni kullanma hakkı konusunda sendikadan yardım istemesini önermeye çalıştım. Ben göreve başladıktan bir ay sonra 3 gün mazeret izni kullandım, eşyalarımın geri kalanını almam gerekiyordu çünkü. Müdür öğretmene böyle bir durumda bir günlük mazeret iznini çok görüp rapora sevk etmemeli. 2 satır yazı yazmaya erindiklerinden yapıyorlar bunu. doktorlar bize sahte rapor vermek zorunda değil. Mazeret izni hakkı böyle zamanlar için.
Sabiha uçakları dolmuş :) sabah olan ist havalimanından. 7.35 te oraya varmak için Anadolu yakasından yola çıkacağı saatte otobüse binse Mardin yolunu yarılar
Valla keyfi bilir. İs onun isiSabiha uçakları dolmuş :) sabah olan ist havalimanından. 7.35 te oraya varmak için Anadolu yakasından yola çıkacağı saatte otobüse binse Mardin yolunu yarılar
Veren nadir de olsa vardır ama iş konusunda titiz ve prensipleri olan bir insanım, şu durumda kardeşim gelse acilde ona da rapor yazmamGerçekten bu konuda hiç kimseye tanıdığınız dahil hiç kimseye vermiyorsaniz brova size ama bende sağlıkçı olarak blyrm ki veren var konu sahibi pazar günü alması gerektigi için acilde isteyeblr tabiki de acil bunun için çalışmıyor yüzde yüz haklısınız ama haftaici olsa saglikocagindan bir gün rica edebilir
Ben de aynı şekilde istesem 1 seneyi dolduracak heyet raporu alırım bir ton doktor arkadaşım var ama iznim bitince çalışmaya başladımben ücretsiz izne ayrılırken heyet raporu almadım diye gerizekali muamelesi yapmıştı herkes. neymiş herkes alıyormuş. herkesten bana ne dedim ayrıldım izne.
aradan bir kaç ay geçti grup müdürü değişmiş. heyet raporu alan tüm personele ya başlayın ya da soruşturma açılacak durumunuz arastirilacak diye haber göndermiş.
o heyet raporlarının hepsi ücretsiz izine ayrılmış çok azı da başlama yapmış.
biri hatta çoğu yanlış yapıyor diye bizler yapmak zorunda değiliz
Ben de aynı şekilde istesem 1 seneyi dolduracak heyet raporu alırım bir ton doktor arkadaşım var ama iznim bitince çalışmaya başladım
Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.
O zaman konu sahibi hanimefendi sorumlulugunun bilincine varip ucagini kacirmasaydi ve burada gelip ucak yok pazartesiye kadar diye yalan soylemeseydi. Nasil fikir?Ogretmenlerin idari izin, yillik izin gibi haklari olmadigi icin rapor almak zorunda kaliyorlar. Duz memur olsa muduru izin verir veya idare eder, ogretmenlik boyle bir meslek degil. Bos gecen her dersin ogretmeninin yasal bir gerekcesi olmali.
Burada ahlak bekciligi yapmanin alemi yok
Eee yani öğretmenlerin izin hakkı yok diye bazı durumların faturası bir şekilde doktora çıkarılsın, nasıl olsa rapor yazarlar değil mi acilde, kusura bakmayın öyle bir dünya yok, bir daha söylüyorum ACİL RAPOR YAZMA YERİ DEĞİL!!!Ogretmenlerin idari izin, yillik izin gibi haklari olmadigi icin rapor almak zorunda kaliyorlar. Duz memur olsa muduru izin verir veya idare eder, ogretmenlik boyle bir meslek degil. Bos gecen her dersin ogretmeninin yasal bir gerekcesi olmali.
Burada ahlak bekciligi yapmanin alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?