Ucagim iptal oldu

Bizim mart tarihli biletimiz 2 3 gun öncesi ödendi. Biraz gec olsa da ödüyorlar. Siz niye rezil olasiniz yahu tamam icinizdekileri soylemissiniz bu rezillik degil ki geri adim atip agirliginizi korursunuz karsi taraftan ilgi gelmezse. Muammali bi iliski yasamazsiniz kendi içinizde. Kendinize guvenin zamani geri alamazsiniz bu yuzden hayiflanmayi birakin. Kimseyle gorusmek istemiyorsaniz bir yer ayarlayin 1 haftalik yalnizliginizin keyfini çıkarın. Telefondur internettir kullanmayin. Bol fotograf cekin, yüzün, gökyüzünü izleyin, yürüyüş yapın.... kendinizi üzmek bu kadar kolayken mutlu etmek neden bu kadar zor. Kendinize iyilikler yapın.

İptal sebebi nedir? ben thy de çalıştım iptal olması durumunda iade yapılır iade olmaması imkansız. İade yapılamaz kim dedi ? ve ne gerekçeyle?

Ben çok beğenmiştim şarkılarınızı. Gönderirseniz dinlerim, favorim kendimi bulduğum tembellik hakkında olan, ben tembelim, çok tembelim

Köydeki görüntülerin olduğu video da çok güzeldi.

İptal sebebi nedir? ben thy de çalıştım iptal olması durumunda iade yapılır iade olmaması imkansız. İade yapılamaz kim dedi ? ve ne gerekçeyle?

Yok iade yapilmaz dememis kimse ama annem THYnin Facebook sayfasina girmis iki aydir bilet paramiz odenmiyor diye sikayet edenler varmis cok fazla. Ama demek ki birkac aya oduyorlar. Annem bunu bana "odemiyorlarmis!!!" diye anlatti ama herhalde o sikayetler odemelerde gecikmelerle ilgili.

Ben çok beğenmiştim şarkılarınızı. Gönderirseniz dinlerim, favorim kendimi bulduğum tembellik hakkında olan, ben tembelim, çok tembelim

Köydeki görüntülerin olduğu video da çok güzeldi.

Hemen gonderiyorum yenilerini ozeldennn

Yanliz tatil yap , kafani dinle , bol meditasyon yap ve kendine gel artik sekerim
Bu kadar stres yaratip ucagi bile iptal ettirdin ayol

Bir ay once ayni durumdayim , tam bir aydir turkiyedeyim evimk ozledim , boguluyorum resmen burda ( icinde bulundugum sartlar geregi) simdi de geri donemiyorum , ben de burada kafayi yedim keske hic gelmeseydim diye agliyorum hergun

Allah yardımxınız olsun .Babanız akciğer kanserı atlattıysa hiç risk almayın.Türkiyede durumlar çok kötü çember ıyıce daraldı.Bakın bende ısyarınden aldım babama bulaltırdım vıcdan azabından kendı halimi düşünemıyorum.Ne bılıyım farklı seyler bulun.Orada en guzel yerler nere ıse oraya gıdın .Inssn yalnızkende huzur buluo.21 gun karantınadayım bende ole daraldımkı .Başkona bıle gıdemıorum babam balkonlu odada yatıo .

Aa ben de isterim. Cok hosuma gitmisti demek o uyesiniz

Biletler elektronik ortamda düzenleniyor çm arayın biletin statüsünü sorun open mı refund mu refund ise bankanızı arayın open ise neden open iade istiyorum diyin eğer yayınladıkları iade şartları varsa sorunsuz iade olur.

Bana da gönderir mısınız

Ben senin yerinde olsam yalnız giderim göle. Sadece aileme haber verip telefonumu kapatırım. Sabah erken kalkarım. Ödem attırıcı bir karışım hazırlatıp içerim. Meditasyon yaparım. Sonra doyurucu bir kahvaltı... göle giderim, güneşlenir ve yüzerim. Daha sonra kahve içerim. serin bir yerde kitap okurum. Gün boyu bol su ve maden suyu içerim. Başlangıç seviyesinde yoga yaparım. Yürüyüş yaparım... güzel detoks olur

Gitseniz ama gittiginiz zaman 14 gun kadar karantina da kalsaniz olmaz mi peki? Boylelikle korona var mi yok mu zaten anlasilmis olurdu? Tabi 14 gun kadar nerede kalacaksiniz o da bir sorun olacak belkide. Sizin konulariniza hakimim, ne kadar bunalmis oldugunuzu anlayabiliyorum, zor gercekten..

Belki de biraz kendinizle başbaşa kalmanız o kadar da kötü bir fikir değildir? Diğer konunuzu da okumuştum sarhoş olduğunuz hani, ona dayanarak yapıyorum bu yorumu.
Şu siralar çok fazla kişi yaşıyor sizin şu an yaşadığınız çaresizliği ama yapacak bir şey yok, önce sağlık. Bugünler de geçecek elbet. O bir haftada malum arkadaşı hiç düşünmeden kitap okuyabilirsiniz, film izleyebilirsiniz, dilediğinizce uyuyabilirsiniz.
Youtube ile ilgileniyormuşsunuz, müzikle ilgileniyormuşsunuz sanirim. Bu ilgilerinize biraz vakit ayirabilirsiniz.
Madem şartları değiştirme şansınız yok hayıflanmak yerine siz de elinizdeki imkanları en güzel şekilde değerlendirmeye bakın derim.
Bu arada yaptığınız müzikleri ben de dinlemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…