- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
sizin konuları her okuduğumda Afrikaya gidiyorum ve kavanoza sıkışmış hissediyorum. Yalnızlığınızı burdan anlıyorum. Gelememenize üzüldüm . İnşallah sadece izin değil temelli dönersiniz.
Corona gerçekten hepimizin hayatını kaydırdı. Bu hastalıktan dolayı eşini dostunu sevdiğini kaybeden insanların yaşadığını dusunemıyorum bile. Allah hepımızı korusun ve bu zor zamanları atlatmamız için sabır versin
Ben olsam göl kenarına gidip kafamı dinlerdim. Yalnızlık düşünüldüğü gibi korkutucu değil. Neden insanlar yalnızlıktan bu kadar nefret eder, hiç çözemedim. Ben de yalnız kalmak istedikçe hepten kalabalığın içine düşüyorum elimde olmayan mecburiyetlerden.
Neyse...
En azından senin ve sevdiklerinin sağlığı yerinde, bunu düşün ve şükret.
Eee iyi ya.Kesinlikle saglik en onemli sey ve ailemi goruntulu konusmada bile gormek yetiyor saglikli olduklarini bilmek. Cok sukur, Allah bu gunleri aratmasin. Sukretmek onemli kesinlikle.
Normalde yalniz olmayi, yalniz tatile gitmeyi filan cok severim ama su aralar biraz bunalimliyim.
Evet öyle düşünün, su an her kötü şey üst üste geldi diye iyice moraliniz bozulmuş ama en azından işle ilgili su eğitim seyini halledeceksiniz aradan çıkacak falan. Eninde sonunda gelirsiniz turkıyeye bence birkac ay içinde de düzelir her şey belki o zamana kadar da yeni birinden hoşlanırsınız surprız bu isler belli mi olurKesinlikle ben de dusunemiyorum isini kaybeden sevdiklerini kaybeden insanlari... Benim cok sukur isim var sevdiklerim uzakta da olsa hayattalar goruntulu konusuyorum mutlu oluyorum en azindan. Bunlar en hafif olumsuzluklar ve gelip gecici aslinda.
Yaaa çok üzüldüm.
Nasıl bileti odemezler ya ? Birkaç ay sonra faaln mı ödüyorlar? Öyle saçma is mi olur?
Benim de 1 yıl oldu gitmeyeli, çok bunaldım, koronayı göze alıp gitsem ne zaman geri dönebileceğim de belli değil, can sıkıcı bir durum ama gerçekten önemli olan sağlık yapacak bir şey yok. Göle gidin kafanızı dinleyin, beste yapın belki orda youtube için video falan da çekebilirsiniz.
Cok üzüldüm adına yatüm aksilikler seni buluyor hep ..
Yaaa çok üzüldüm.
Nasıl bileti odemezler ya ? Birkaç ay sonra faaln mı ödüyorlar? Öyle saçma is mi olur?
Korona nedeniyle iptal olan ucuslari birkac ay sonra ödüyorlar. Iki ay civariydi sanirim.Bilmem ki annem THY'nin facebook sayfasindaki yolcu sikayetlerini gormus ondan soyledi
alin kitaplarinizi, gidin göle. Bir guzel kafa dinleyin, son zamanlarin kargasasindan uzaklasin. Şarabınızı vs alin diyecegim ama diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?