Ucagim iptal oldu

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.411
363
Merhaba arkadaslar, "her gune yeni bir dert" isimli yazi dizimin 18769. bolumu ile huzurlarinizdayim.

Arkadaslar yaklasik 1 yildan sonra ilk defa Turkiye'ye gidecektim. Izin almistim tam bir ay. Ihtiyacim vardi. Psikolojim bozuktu. Hoslandigim adami icip icip taciz etmistim. Mumkunse uzun bir sure uzaklasmak, uzaklasmak istiyordum!

Bu izni Mayis icin kararlastirmistim. Korona cikti. Agustosta aldim. Ucagim iptal oldu. Eylulde bilet aldim (bu Pazartesi gecesi) ve yine iptal. THY iptal olan biletleri de odemiyormus. Iki aydir odemiyormus. 1000 kusur dolarlik bilet iptal oldu Eylul ayinda da hic ucus gorunmuyor, hicbir sey belli degil... Katar Havayollariyla veya Etiyopya havayollariyla gelmek istedim ama ailem karsi cikti cunku ucuslar en az 25 saat, 3 aktarmali. Korona kapip babama bulastirmamdan korkuyorlar (babam akciger kanseri atlatti). THY ucusu direkt ucustu 7 saat suruyor sadece. Ucaga binmeden bir gun once de COVID testi olacaktim. Ucakta da bir yere dokunmayacaktim vs vs. Aktarmali ucuslarda risk artiyor. Onlar hic istemeyince bana sabret deyince ben de iyi tamam dedim.

Izin oncesi stresliydim de epey. Vermem gereken bir egitim benden kaynaklanmayan sebeplerle birkac kez ertelendi (katilimcilar iptal etmek zorunda kaldi) ve egitimin eylul sonuna kadar mutlaka verilmesi gerekiyor Eylulden sonra masraflari karsilamayacaklar. Benim takim arkadasim dogum iznine ayrildi. Benden yerime birini bulmami istediler, bulamadim, bundan dolayi kara kara ne yapacagim diye dusunuyordum. Ucagim iptal olunca ilgili kisilere yazdim ben verecegim egitimi ucagim iptal oldu, diye. En azindan boyle bir olumlu yani oldu.

Patronuma durumu yazdim, ve 1 haftalik bir izin almak istedigimi soyledim. Her ay 2,5 gunluk iznim var, ama 30 gunden sonrasini biriktiremiyorum, bu sekilde 9 is gunu iznim kullanmadigim icin yandi. Ayni durum olsun istemiyorum, ustelik yasadigim rezillikten sonra calistigim yere donmeye yuzum yok. En azindan tek basima gol kenarina gider yuzer kafa dinlerim diye dusundum. Ama yalniz bir hafta gecirmek de cok bogucu geliyor. Sehirde gorusebilecegim bir iki arkadasim var ama su an onlarla gorusme fikri de hic acmiyor beni. Herkes cok sikici geliyor ve cok ama cok yalniz hissediyorum. En yakin arkadasima durumu yazdim, o da hayatinin cok zor bir doneminde, o da yazmis ki: "cok uzuldum cok kalbim kirildi". Ama gelememem benim sucum degil ki. Ben de cok hayal kirikligina ugradim, Turkiye'ye gidecegim korona vakalari cok fazla orda diye strese girmistim (burada basindan beri sadece 10 olum oldu, toplam vaka sayisi da Turkiye'den cok daha az) ama gidemeyince de cok uzuldum. Ailemi gercekten cok ozlemisim.

sizin konuları her okuduğumda Afrikaya gidiyorum ve kavanoza sıkışmış hissediyorum. Yalnızlığınızı burdan anlıyorum. Gelememenize üzüldüm . İnşallah sadece izin değil temelli dönersiniz.

Sag olun buraya hep dert yaziyoruz, genelde bu kadar kotu durumda degilim ama son zamanlarda beyin yandi. Korona da isin tuzu biberi oldu.

Ben olsam göl kenarına gidip kafamı dinlerdim. Yalnızlık düşünüldüğü gibi korkutucu değil. Neden insanlar yalnızlıktan bu kadar nefret eder, hiç çözemedim. Ben de yalnız kalmak istedikçe hepten kalabalığın içine düşüyorum elimde olmayan mecburiyetlerden.
Neyse...
En azından senin ve sevdiklerinin sağlığı yerinde, bunu düşün ve şükret.

Bana kalsa hemen aktarmali bir bilet alip gelecektim. Ailem cok kesin bir dille gelme dedi. Bir de aynen onlar da her seyde bir hayir vardir dediler. Babam dedi ki: "Kizim su an tum dunya bu halde, ben 4 aydir evden cikmiyorum, sikildim ama bu da boyle bir donem, gelme, biz de seni ozledik ama sabret". Onlar oyle diyince ben de tamam dedim. "Ya sormayin sarhos olup is arkadasimi da resmen taciz ettim ofiste ara ara sinir krizi geciriyorum gelip de sizinle iki kahvalti yapsam her sey duzelecek gibi geliyor nolur geliim size COVID bulastirsam da olur" diyemedim. :D Bu egitime de onay verince artik zaten Eylul'de gidemeyecgim gibi duruyor.

Corona gerçekten hepimizin hayatını kaydırdı. Bu hastalıktan dolayı eşini dostunu sevdiğini kaybeden insanların yaşadığını dusunemıyorum bile. Allah hepımızı korusun ve bu zor zamanları atlatmamız için sabır versin

Kesinlikle ben de dusunemiyorum isini kaybeden sevdiklerini kaybeden insanlari... Benim cok sukur isim var sevdiklerim uzakta da olsa hayattalar goruntulu konusuyorum mutlu oluyorum en azindan. Bunlar en hafif olumsuzluklar ve gelip gecici aslinda.

Ben olsam göl kenarına gidip kafamı dinlerdim. Yalnızlık düşünüldüğü gibi korkutucu değil. Neden insanlar yalnızlıktan bu kadar nefret eder, hiç çözemedim. Ben de yalnız kalmak istedikçe hepten kalabalığın içine düşüyorum elimde olmayan mecburiyetlerden.
Neyse...
En azından senin ve sevdiklerinin sağlığı yerinde, bunu düşün ve şükret.

Kesinlikle saglik en onemli sey ve ailemi goruntulu konusmada bile gormek yetiyor saglikli olduklarini bilmek. Cok sukur, Allah bu gunleri aratmasin. Sukretmek onemli kesinlikle.

Normalde yalniz olmayi, yalniz tatile gitmeyi filan cok severim ama su aralar biraz bunalimliyim.

Kesinlikle saglik en onemli sey ve ailemi goruntulu konusmada bile gormek yetiyor saglikli olduklarini bilmek. Cok sukur, Allah bu gunleri aratmasin. Sukretmek onemli kesinlikle.

Normalde yalniz olmayi, yalniz tatile gitmeyi filan cok severim ama su aralar biraz bunalimliyim.
Eee iyi ya.
Yalnızken daha kolay iyileşirsin.
İnsanların noldu, neden, vah vah tepkileri sıkıcı değil mi?

Kesinlikle ben de dusunemiyorum isini kaybeden sevdiklerini kaybeden insanlari... Benim cok sukur isim var sevdiklerim uzakta da olsa hayattalar goruntulu konusuyorum mutlu oluyorum en azindan. Bunlar en hafif olumsuzluklar ve gelip gecici aslinda.
Evet öyle düşünün, su an her kötü şey üst üste geldi diye iyice moraliniz bozulmuş ama en azından işle ilgili su eğitim seyini halledeceksiniz aradan çıkacak falan. Eninde sonunda gelirsiniz turkıyeye bence birkac ay içinde de düzelir her şey belki o zamana kadar da yeni birinden hoşlanırsınız surprız bu isler belli mi olur🥰 christmas zamanı gelirsiniz Türkiye’ye cok daha mutlu sekilde

Benim de 1 yıl oldu gitmeyeli, çok bunaldım, koronayı göze alıp gitsem ne zaman geri dönebileceğim de belli değil, can sıkıcı bir durum ama gerçekten önemli olan sağlık yapacak bir şey yok. Göle gidin kafanızı dinleyin, beste yapın belki orda youtube için video falan da çekebilirsiniz.

Benim de 1 yıl oldu gitmeyeli, çok bunaldım, koronayı göze alıp gitsem ne zaman geri dönebileceğim de belli değil, can sıkıcı bir durum ama gerçekten önemli olan sağlık yapacak bir şey yok. Göle gidin kafanızı dinleyin, beste yapın belki orda youtube için video falan da çekebilirsiniz.

Ya sizin durum da cok kotu. Burasi cidden bana cok yardimci oluyor cok seviyorum burayi nickimden de belli zaten :D Yeni sarkilar yapmak super fikir. Hoslandigim adamla klarnetle bir sarkimi aranje etmistik onu YouTube'a koyacaktim ama artik koyamam zaten cunku kendisini taciz ettim. Ama yeni sarkilarim var kanalimda merak ederseniz gonderirim biraz kendimi gelistirdim sayilir :) ;) :P

Cok üzüldüm adına ya 😔 tüm aksilikler seni buluyor hep .. 🤦🏻‍♀️

Tesekkurler :( Aslinda herkesin su aralar karsilastigi bir sey. Aksilikler mi beni buluyor yoksa ben mi aksilikleri kendime cekiyorum (icmek sapitmak ve erkeklere depar atmak gibi) orasini tam bilemiyorum ama ne bileyim cok da dramatize etmemem lazim sanirim.

alin kitaplarinizi, gidin göle. Bir guzel kafa dinleyin, son zamanlarin kargasasindan uzaklasin. Şarabınızı vs alin diyecegim ama diyemiyorum :D

alin kitaplarinizi, gidin göle. Bir guzel kafa dinleyin, son zamanlarin kargasasindan uzaklasin. Şarabınızı vs alin diyecegim ama diyemiyorum :KK70:

Ahahahhaah ben de diyemiyorum acikcasi bunu. Gider otel calisanlara "ben sizi cok sevdim size asik oldum bayiliyorum size gel opujem" filan yapma riskim var kendime guvenemiyorum.

Back
X