Korkacak bir sey uok. Bana gore otobuslerden bir farki yok, aslinda otobus daha iyi, en azindan oturacaklari falan genis. Bir kac kere uctum ucakla, hem de kucucuk kizimla tek başima. Bir gram bile korku olmadi.Kizlar bu gece ucaga binegim ilkkez ve 1 hafta onceki hevesim yok 2 gundur korkudan uyuyamiyorum 4 saat sonra yola cikicam ve yatamiyorum basim agriyor cok panik yapiyorum ne olur sakinlestirici birseyler soyleyin bayilacak gibi hissediyorum kendimi simdiden tesekkur ederim herkese
Iste bende dusunuyorum boyle ama ne biliyim cok tedirginim ins.dediginiz gibi korkmadan binebilirimBen surekli ucak yolculugu yapiyorum. Ilk baslarda ben de cok korkuyordum oyle boyle degil. Nefesim kesiliyordu bir keresinde ucagi terk edecektim zor sakinlestim o derece yani.
Sonra dusundum ki bu ucak her gun bu rotaya gidip geliyor bir kere bile dusmemis. Onu birak her gun binlerce ucak kalkip iniyor birsey olsa beni mi bulacak.. Milyonda bir ihtimal bile degil kendine gel dedim kendi kendimesimdi daha iyiyim cok sukur.
Korkacak birsey gercekten yok.
Her gun binlerle, milyonlarla insan araba kazasi yapiyor ve bir suru insan öluyor ama arabadan korkan yok. Ucak kazalari cok az oluyor, parmakla sayilacak kadar. Oyuzden korkacak bir sey uok.Iste bende dusunuyorum boyle ama ne biliyim cok tedirginim ins.dediginiz gibi korkmadan binebilirim
1 saat surecekUçuşunuz kaç saat sürecek. Hiç korkmayın. Uçaklar en güvenilir araçlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?